פורומים

- שטח 4x4

צמיגים - בירדגסטון

14 בינואר 2001 ב 21:55 6 תגובות 632 צפיות אורח/ת
בעקבות פיצוץ צמיגים בארה"ב, אני רוצה לפתוח דיון בנושא צמיגי בריגסטון בארץ. ברשותי 4 צמיגים שנסעו פחות מ- 10000 ק"מ בכביש ומעט מאוד בשטח. צמיגים מסוג 265/15 על רכב ינדאי גלופר. על כל ארבעת הצמיגים בדפנות הצמיג גיליתי חתכים. כמו כן, צמיג מאתה חברה על רכב פרטי אחר שלי צמיג חדש התפוצץ בזמן הנהיגה. האם משהו שמע או חבה חויות דומות עם צמיגי בריגסטון
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 14 בינואר 2001 ב 20:02

תיקון לסוג הצמיג 265/70R15

תיקון לסוג הצמיג 265/70R15

http://www.bridgestone-firestone.com/index_contentxxxx.html#

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. zvikabar 15 בינואר 2001 ב 12:55

חבל על הרבה אנרגיה שנשפכת כאן

חבל על הרבה אנרגיה שנשפכת כאן על הצמיגים קודם כל אם אתה לא בטוח במשהו אז זרוק אותם לכל הרוחות ותקנה מה שבא לך ומה שטוב לילדיך ומשפחתך שנית הבאלגאן הוא על צמיגים מסויימים שיוצרו בצפון אמריקה תבדוק אם שלך יוצרו שם שלוש הבעיה נבעה מהורדת אוויר שלא על פי הוראות היצרן בשלוב עם רכב כבד מאד דבר שגורם להתפוצצות דופן הצד ארבע-- מה יעזור לך הדיון?? אלה החיים שלך

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. חי 15 בינואר 2001 ב 14:18

יש מישהו שיודע בוודאות שהצמיגי

יש מישהו שיודע בוודאות שהצמיגים האלה בעיתיים,לי אמרו שהבעיה קיימת בצמיגי ''''פיירסטון''''.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. חי 15 בינואר 2001 ב 14:21

כמובן שצריך להיות כאן סימן שאל

כמובן שצריך להיות כאן סימן שאלה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 15 בינואר 2001 ב 14:57

בריגסטון ופיירסטון למיטב ידיעת

בריגסטון ופיירסטון למיטב ידיעתי זה אותה חברה. שנית לי היה צמיגי בריגסטון באופל קדט שלי כמובן לא צמיגי שטח ולא היתה לי שום בעיה איתם ושלישית הבחנתי היום שסוזוקי גימיני מגיע עם צמיגים כאלה אולי כדאי באמת לבדוק מאיפה הם יוצרו ?!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. גלעד ל 15 בינואר 2001 ב 19:29

אני נוסע על ברידג''סטון 31/10.

אני נוסע על ברידג''סטון 31/10.5/15 MT על הסופה כבר יותר מחצי שנה ולא ראיתי שום בעיה למרות הורדת לחץ אוויר בכל טיול.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול