משתתף בצערך, אייל לגבי פנסים
משתתף בצערך, אייל לגבי פנסים נוספים החוק אומר שגובהם צריך להיות מקסימום 25 סנטימטר מעל הכביש אם אני לא טועה. תגיד, הבוחנים ישבו בצומת ירקון לכיוון הוד השרון? אם כן אז זה אחד האתרים האהובים עליהם. אחד הפתרונות הוא לסוע בנתיב השמאלי כשעוברים שם, הרי הם לא ירוצו עד הנתיב הרחוק כדי לעצור אותך. עוד דבר, אתה קיבלת רק דו''''ח (כמה בדיוק אם מותר לשאול) ולא הורדה מהכביש עד לתיקון ה''ליקויים''. ביי, עופר.
אייל שלום. למיטב ידעתי אם תער
אייל שלום. למיטב ידעתי אם תערוך חיפוש פה בפורום תמצא שיש כבר דיונים בעניין הפנסים. לגבי הכננת והצמיגים. תגיד תודה את אורן עם הלאדה פה מהפורום הורידו מהכביש על וו גרירה לא רשום. וזה אומר טסט מחדש והוצאות וזמן.
ובאותו נושא. אם יש פה עורך די
ובאותו נושא. אם יש פה עורך דין או שוטר שיוכל להסביר לי משהו אני אשמח. לפני שבועיים נסענו בשיירה במהירות חוקית חגי אני ואורן וליד צומת עמיעד עצרו אותנו שלושתינו. לחגי השוטר בדק את ההגה על ידי נידנוד מצד לצד. ואז השוטר השני אמר לו ''''יאאלה עזוב אותם'''' ונסענו. לא ביקשו מאיתנו ניירות ולא דיברו על מהירות מופרזת לא כלום פשוט הוא ניגש למכונית של חגי ונידנד לו את ההגה. השאלה היא: מה אומר החוק בעניין הזה מה הסמכות של שוטר במתנ''''ע לבדוק דברים כאלה בלי הניידת לבדיקת רכבים שלהם ? והאם העניין לא גובל בהטרדה ? תודה
לאור נסיון דומה!!!!!!!!!! א.
לאור נסיון דומה!!!!!!!!!! א. ברכב מנועי מותר להתקין 2 פנסי ערפל בתנאי שיהיו בעלי הפעלה נפרדת וגובהם יהיה לפחות 20 ס''''מ מתחת לפנסים הראשיים של הרכב. ב. מותר להוריד מהכביש רכב מסיבות בטיחות בלבד!!!!! לגבי צמיגים...עד שתי מידות מעל הרשום ברשיון הרכב... בפעם הבאה...רד לשוליים וברח!!!!חחחחח
אז ככה חברים : כן הורידו אותי
אז ככה חברים : כן הורידו אותי ויש לי עד מחר !! ובנוסף חטפתי 270 ש''''ח קנס ומי יתן והשוטרים והבוחנים יוציאו כפול על תרופות... אייל
היות וגם לי היה אירוע דומה (רק
היות וגם לי היה אירוע דומה (רק שהוא הסתים בלי כנס) ביררתי את הענין 1. שוטר בוחן תנועה (או תואר דומה) יש לו את הרשות לעצור ולבדוק רכבים. כולל בדיקת הגה או כל דבר אחר שבא לו. וזה באופן חוקי לחלוטין 2.אכן צריך אישור לקננת כידוע ולכן אין פלא שקיבלתה כנס. 3. כנל לגבי גלגלים 4. לדעתי הדרך הטובה ביותר לטפל בשוטרים היא פשוט לדאוג שהכול ברכב חוקי ורשום ואז להתיחס אלהם יפה. אם הכול בסדר הוא סתם ירשום לך דוח (מה שלא נראה לי) תוכל להתלונן עליו. השוטרים למרבה הפלא הם לא מעל החוק.
שימו לב יצא לי לשוחח עם בוחן ת
שימו לב יצא לי לשוחח עם בוחן תנועה על הרכב שלי ווידאתי איתו מה מותר ומה אסור לגבי הרכב שלי ושימו לב...הראש של הפרה הוא דוח על חריגה ואסור להשים אותו מתחת לראש יש כננת שלא רשומה ברישיון וזה דוח ועילה להורדה מהכביש..לא ברור למה אבל זה הורדה מהכביש לגבי כל השאר הגגון וגם הפנסים כל הפנסים אין איתם שום בעיה חוקית כל עוד אני לא מפעיל אותם בכביש ומסנוור אנשים. אז לכל בעלי הכננות כדאי ללכת למשרד הרישוי לרשום אותה ברישיון דבר שיהפוך את הרכב שלנו ממכונה הרסנית ומסוכנת למכונה עדינה ונינוחה שלא מסכנת אף אחד.