אין בולמים גרועים בשוק קנה זו
אין בולמים גרועים בשוק קנה זולים במחיר שלכ180 שקלים ליחידה ותהנה
אורי, אהלן, אז ככה, קודם כ
אורי, אהלן, אז ככה, קודם כל, ובהתאמה לציפיותיך לעתיד, תוסיף אפנון נוסף וזה איזה אורך הבולם, כי לדוגמא, לכל אחת מן החברות שרשמת שם יש בולמים באורכים שונים. יש לציין שרצוי להתאים את זה ביחד עם קפיצי העלים באורך הנכון !!! שוב אני מדגיש, תתכנן טוב את דרכיך וכך תוכל לחסוך בראיה כוללת סכומי כסף די רציניים. עכשיו לגבי איזה סוג... תראה, אם נוחות המסיעה לא כל כך חשובה לך - אז אפילו אין חיוב באחת משלושת הסוגים שהזכרת. אך בכל אופן תקבע לעצמך מה אתה רוצה שהם יעשו בשבילך: 1.נסיעת שטח מהירה - ''''גיהוץ'''' 2.נסיעת שבילים למיניהם (לא במהירות) עם מתן תגובה לבור \ סלעון מיקרי 3.מסיעה איטית ומבוקרת פה לדעתי זה הולך מהבולם הקשה לרך יותר... בכל אופן, כמו שאתה יודע, אני נוסע על הרנצ''ו (שלא כולם אוהבים...) דיי ברצון, רק שהיום בולם ארוך טיפה היה נותן לי יותר.דבר נוסף שאני חייב לציין הוא שאין !! לי ניסיון אישי עם בולמים אחרים כגון OME או אדלרוק וכו וכו, אלא רק עם הגבריאל המקוריים שהיו לי באוטו.
אורי שלום. שים לב שאולדמן ו-OM
אורי שלום. שים לב שאולדמן ו-OME זה אותו שם - OME הוא קיצור של אולד מן אמיו - old man enu.
או.קיי דרור. אז ככה: נסיעה מה
או.קיי דרור. אז ככה: נסיעה מהירה - לא, גם אם הייתי רוצה לא הייתי יכול )-: נסיעת שבילים - כמובן אחרת אין נגיע ליעד. נסיעה איטית ומבוקרת - כן. אם כך אני מבין שאני צריך בולמים בינוניים עד רכים. לגבי האורך - פשוט למדוד מתלה סגור ופתוח ולפי זה להתאים?
לא בדיוק - אם מחר או מחרתיים ת
לא בדיוק - אם מחר או מחרתיים תחליף את קפיצי העלים שלך לארוכים יותר, אז תצטרך להתאים להם מחדש בולמים אחרים. אני לדוגמא, שמתי קפיצי פרוקומפ 4'''' ובולמי רנצ''ו 9118 (קדמי) ו 9116 (אחורי) שנתנו לי מהלך מתלה דיי נחמד. ואז פשוט נתקלתי בבעיה שעדיין עם צמיגי 31, ועם הגבהה של 4'''' עדיין מצב פתיחה קיצוני, נעל לי גלגל קידמי בכנף המתכת מבפנים, לכן אני שמתי (בצער רב) בודי ליפט על מנת להרחיק את הכנף מהגלגל, אבל כתוצאה מזה, היום אני סוגר את המתלה הקידמי עד הסוף (הוא נהיה לי קצר מידי) ככה שבולם טיפה ארוך יותר היה עדיף לי. נ.ב על מנת לא להטעות, בזמנו, כשהחלטתי על הרנצ''ו, חיפשתי את הדגם (עם האורך) האידאלי, והגעתי למצוין מעלה, וזאת בהמלצת רוב המשפרים למיניהם (שוב - אמרתי להם שאני החלטתי על רנצ''ו כדי שלא ימשכו אותי למוצרים אחרים ובנוסף - שאני מביא אותו מחו''''ל) לסיכום - תתאים את אורף הבולם לשלושה פקטורים: 1. סוג הרכב 2. אורך הקפיץ (הגבהה אם יש או תהיה) 3. כמובן - אופי הנסיעה
הכוונה סוגר בולם קידמי עד הסוף
הכוונה סוגר בולם קידמי עד הסוף