פורומים

- שטח 4x4

עזרה לתיקון ג''יפ

21 בינואר 2001 ב 11:37 10 תגובות 446 צפיות אורח/ת
בשעה טובה נפרץ לי מחזיר השמן של הגלגל הקדמי שמאלי בסיקס שלי. זאת מהסיבה שאין לי נשם בסרן הקדמי משום מה!! אני כנראה אצתרך להחליף אותו והייתי יותר משמח אם מישהו בעל ניסיון היה מציע לי את עזרתו והנחיתו בזמן העבודה. תודה רבה, ערן. 053732306

הוספת תגובה
  • 1. פרסום 21 בינואר 2001 ב 09:46

ערן שלום! מצורפות כתובות לשני

ערן שלום! מצורפות כתובות לשני אתרים שמהם תוכל ללמוד איך מפרקים את הציריות ואיך שולפים את הדיפ'' על מנת להגיע אל מחזירי השמן. אחרי שהגעת אל המחזירים המלאכה פשוטה למדי וכוללת הכנסת מוט ארוך (מוט שפור עובד נהדר לצורך הזה) מבחוץ ודפיקה על המחזירים כדי להוציא אותם והחזרה של מחזירים חדשים למקום. אם אתה צריך עזרה נוספת, תאם איתי, ותוכל לבוא באחד השישבת הפנויים שלי, לעבוד על זה ליד ביתי. אני מבטיח להשתדל לעזור מורלית וטכנית :-) חנן 053908111 089283079

http://www.jeepland.net/d30art.shtml

http://www.outdoorwire.com/4x4/jeep/tech/axle/lr00a/

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. ניר ל 21 בינואר 2001 ב 11:58

ערן שלום ! נשם סתום הוא סיבה ט

ערן שלום ! נשם סתום הוא סיבה טובה לפריצה של מחז''ש , הנשם נמצא בחלק הימני עליון של ההאוזינג במבט מלפנים , אם הוא חסר אז סביר להניח שיש לך שם חור פתוח שלא רק נושם אויר אלא גם בולע מים גם אם הוא מכוסה בוץ ואתה לא רואה אותו. במצב כזה הצצה לתוך הדיפ'' תגרום לך לבכות וכנראה שזה לא יגמר בהחלפת מחזיר שמן...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. ניר ל 21 בינואר 2001 ב 12:20

למה אני מספר לך את זה - כדי שא

למה אני מספר לך את זה - כדי שאם אתה מחליט לחפור ולהגיע למחזירי השמן , מדובר בפו''ה של האקס לגורמים , שבסופו אתה עלול לגלות שיש צורך בסט חדש של מייסבים לקורונה ואולי גם לפיניון , סט מחזירי שמן שבכל מקרה כדאי להחליף וקיים גם סיכוי שתגלה שהציריה חרוטה בנקודת המגע עם מחזיר השמן ואז צריך לחרוט או להחליף אותה .האפשרות השניה היא שתבדוק מה המצב ע''י מבט פנימה , מלא שמן חדש , דחה את האוברול למועד מאוחר יותר - התקנת נעילה קדמית אולי על הדרך ? ובינתיים תימנע מחניה בשיפוע צד ובדוק את המפלס לעיתים יותר תכופות . כמובן תתקין נשם עם שנורקל .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 21 בינואר 2001 ב 15:37

הסמוראי שלי החליט שהוא כבר ילד

הסמוראי שלי החליט שהוא כבר ילד גדול והוא רוצה גם אז ככה: האוטו משך ימינה חזק בעצירה. אז הורדתי את הגלגל הימני ולא מצאתי שום דבר מעניין. אז הורדתי את הגלגל השמאלי ומצאתי שכל הדיסק והרפידות מלאים גריז. פרוק נוסף של הצלחת עצמה ומצאתי שמהחיבור של הגלגל לסרן יוצא גריז או יותר נכון יצא הגריז. השאלות: א. הייתי היום בשלוליות עמוקות האם יש מקום לדאגה ? ב. האם אפשר להניח שאין בכלל גריז בציריה ונסיעה עם האוטו תעלה לי ביוקר ? ג. האם זה רק מחזיר שמן ואני יכול להחליף אותו לבד ? ד. הערות/הארות/עצות תודה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. פרסום 21 בינואר 2001 ב 15:55

א. יש מקום לדאגה היות ומהיכן ש

א. יש מקום לדאגה היות ומהיכן שיוצא שמן גם יכולים להיכנס מים. ב. סביר שעדיין יש גריז, אבל יכול להיות שהוא מעורב במים כך שעצם הימצאות הגריז לא אמורה להרגיע אותך. ג. אכן, זה רק מחזיר שמן ואתה בהחלט יכול להחליף אותו לבד, בעזרת ספר הטיפולים של ''''היינס''''. ד. בהצלחה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. פרסום 21 בינואר 2001 ב 16:02

דבר נוסף, גיא, אצלך החלפת מחזי

דבר נוסף, גיא, אצלך החלפת מחזיר השמן פשוטה בהרבה ממה שכתבתי לערן וכוללת רק פירוק הטבור של הגלגל הנוזל, פירוק הספיינדל והחלפת מחזירי השמן. אין צורך, כמו בCJ, לפרק את שני הטבורים, שתי הציריות, והדיפ''.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת 21 בינואר 2001 ב 17:06

חבר''ה תודה רבה! אני מצאתי את

חבר''ה תודה רבה! אני מצאתי את הנשם והתקנתי אותו עם שנורקל. השמן בפנים בסדר והוספתי תוסף מיוחד שאולי יפסיק את הנזילה. בינתיים נסעתי עם העסק ואני רואה שאין נזילה. אז אני אניח את זה כך לבינתיים. אבל באמת תודה!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אורח/ת 21 בינואר 2001 ב 17:06

חבר''ה תודה רבה! אני מצאתי את

חבר''ה תודה רבה! אני מצאתי את הנשם והתקנתי אותו עם שנורקל. השמן בפנים בסדר והוספתי תוסף מיוחד שאולי יפסיק את הנזילה. בינתיים נסעתי עם העסק ואני רואה שאין נזילה. אז אני אניח את זה כך לבינתיים. אבל באמת תודה!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. chester 21 בינואר 2001 ב 18:04

ערן, מה המצב? יצא סרט יפה !!

ערן, מה המצב? יצא סרט יפה !! חוץ מזה אני שמח שהצלחת לתקן את המחזיר שמן, ותראה את ההודעה שלי בפורום לגבי המחזיר שמן שלי!! אייל.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. אריק2 21 בינואר 2001 ב 20:37

איל, למרות שזה לא קשור אבל אני

איל, למרות שזה לא קשור אבל אני מקווה שנהניתם בשבת...בכל אופן, ניסיתי להשיג אותכם בשבת לארוחת צהריים - כי פשוט הייתי באיזור... בכל מקרה - השארתי לך הודעה בנייד.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול