שלום לך! אני לא חובב סמוראים
שלום לך! אני לא חובב סמוראים אבל בכל זאת :-) אתה צריך להתייחס ברצינות לנזילת השמן מכיוון שהיא מטפטפת לך על דיסק הבלימה וזה לא טוב.
ידידי ! הנה לך דוגמא יפה כי
ידידי ! הנה לך דוגמא יפה כי אני פרקתי חצי אוטו היום כי האוטו לא עצר כמו שצריך והסתבר שהדיסק מלא גריז !! חוצמיזה אם נוזל לך שמן אז זה לא בסדר כי לי למשל לא נוזל שום דבר משם חוצמי כמה ימים אחרונים גריז. אבל הגריז הוא רק מהמפרק ולא מהסרן ששם זה שמן מהדיפרנציאל.
חנן ??!! זה מה שאני צריך לפ
חנן ??!! זה מה שאני צריך לפרק נכון ? המחזיר גריז הוא לפני החלק הזה בצד ימין למטה ? בתמונה שמאלית תחתונה רואים את הציר יוצא משם פורץ הגריז נכון ? שם נמצא המחזיר שאני צריך להחליף ? אני שואל כדי לדעת מה לקנות. תודה
חנן, זה לא נוזל לי באופן קבוע
חנן, זה לא נוזל לי באופן קבוע. זה נזל רק למשך כמה דקות. היום פתחתי את הבק-אקס הקדמי ולא היה חסר שמן בכלל!! אייל
אין לי בראש את התמונה של המכלו
אין לי בראש את התמונה של המכלול הזה של הסמי, פעם אחרונה שעשיתי את זה היתה לפני יותר מדי זמן. אבל אל תתקמצן, תקנה את כל מחזירי השמן/גריז שבצד הזה של הסרן ותחליף את כולם, אתה לא תתחרט על ההשקעה. אם אתה כבר שם, תבדוק שהמפרק של הציריה תקין, ללא חופשים, על מנת לוודא שלא הוא הורס את מחזיר השמן.
חנן, לא ציפיתי ממך לזכור - סרק
חנן, לא ציפיתי ממך לזכור - סרקתי את העמוד מהספר אבל אני לא מצליח להעלות את התמונה. שלחתי לך אותה לדוא''''ל. אז אם תוכל תעיף בבקשה מבט. דרך אגב .. האם כדאי כבר לפתוח גם בצד השני ?
סביר שהמחזיר האשם נמצא על הספי
סביר שהמחזיר האשם נמצא על הספיינדל למרות שלא רואים אותו בתמונה. בכל מקרה, כמו שכתבתי, מומלץ לך להחליף את כולם, גם את זה שבתוך הסרן עצמו-ניתן להגיע אליו לאחר הוצאת הציריה. אני לא רואה סיבה שתעשה באותה הזדמנות גם את הצד השני, זה לא יחסוך לך כלום.
חנן ידידי .. מה זה לעזאזל ספינ
חנן ידידי .. מה זה לעזאזל ספינדל ???????
בק-אקס קדמי...
בק-אקס קדמי...
ספיינדל הוא הצינור שעליו יושבי
ספיינדל הוא הצינור שעליו יושבים מיסבי הגלגל ובתוכו עוברת הציריה.
גיא אם אני לא טועה אתה חיפאי
גיא אם אני לא טועה אתה חיפאי אם כן אז גם אני וגם נמרוד יכולים לעזור לך (יותר נמרוד כי לו היה סאמוראי אבל אני לא יכול לדבר בשמו) אני גר ברמות יצחק וגם נמרוד אם תרצה לשאול שאלות אז הטלפון שלי בעבודה 04 8201139