אני יודע שזה לא יפה, אבל שץ בט
אני יודע שזה לא יפה, אבל שץ בטח ייסלח לי, אני רוצה למכור גגון אלומיניום של הסמוראי שלי, גגון קליל, מתוצרת ''''אריה גגונים'''' עם כושר נשיאה של עד 100 ק''''ג אם אתה צריך משהו יותר רציני שייכסה את כל הגג של הסופה, שווה לדבר עם אורון ממושב זנוח, הוא המסגר הצעיר שדיגם לי את הג''יפ. מקצועי, עובד מהלב ולא קורע לך את הכיס...מומלץ... אורון 053-283287
בדיוק ביום שישי, לקחתי חזרה את
בדיוק ביום שישי, לקחתי חזרה את הרכב שלי - ושתבין: 1. הוא חזר אלי עם מתקון להיי ליפט שמסתיר את הבודי ליפט. 2. בנוסף מתקן חיצוני לגלגל ספייר שאינו מחובר או נשען על הדלת (הוא נשען על פלאחים עצמאיים עם מוטות הברגה משני צידי המרכב) 3. גג נשלף !!! זה גג חזק (עד כמה שניתן לשים על גג פיבר) שבנוי במקור עבור גלגל ספר נוסף בקיצור, הרוב היה עפ''''י תכנון מקורי שלי (אני פשוט הסברתי לבחור מה אני מצפה מזה ובאיזה עומסים), אבל העבודה - חבל על הזמן !!! בקרוב מאד אצרף תמונות של הכל... אה, את המתקן לג''ריקן שכחתי. בכל אופן, שמו של הבחור הוא יורם, ומס'' הטלפון הוא 052-549499
ואמיר, למה ? למה למכור ?
ואמיר, למה ? למה למכור ?
יש לי גגון למכירה שהיה פעם מור
יש לי גגון למכירה שהיה פעם מורכב על ניבה. צריך לבדוק אם המרחק והגובה של המרזבים מתאימים. בנוי מברזל חלול חזק מאוד. אם זה מעניין אותך, טל 08-8544265 או email.