מוני, אני בזמנו הלכתי לקומפיוט
מוני, אני בזמנו הלכתי לקומפיוטסט (אומנם בראשל''''צ) ושם בתמימות ניגשתי לאחד העובדים ושאלתי איפה אני רושם אם שיניתי לרכב צבע ? הוא אמר שמיד הוא יבוא איתי...הוא כמובן בא וכשהו כבר היה שם שאלתי שאלה נוספת: ''''אם שמתי צמיגים גדולים יותר אני צריך גם אותם לרשום ?'''' הוא העיף מבט על המידה - ורשם אותה (למרות שהם אפילו בלטו מהכנפונים) הלכנו יחד לפקידה שם, הוא מסר לה את הפתק, ואני שילמתי 17 ש''''ח בערך.
אריק אמרתי לך כבר שהחיים שלך ו
אריק אמרתי לך כבר שהחיים שלך ורודים, אבל לעומתך ישנם גם אנשים רגילים שלהם הגדלה של צמיגים ללא מכר היא בלתי אפשרית (מניסיון של שני הרכבים הקודמים), בכל אופן מוני תבדוק את זה טוב.
כמו אריק, גם אני רשמתי צמיגים
כמו אריק, גם אני רשמתי צמיגים רחבים על הפגרו בקומפיוטסט בראשון. עשר דקות, 15 שח.
אסף - אין פה קשר לחיים וורודים
אסף - אין פה קשר לחיים וורודים...פשוט זה המידה המאושרת עפ''''י חוק - רק שלא כולם ''''יודעים'''' את זה. אגב, אתה פנוי להובלה לשישבת ???
כנראה שכן, המסיכה מגיעה? יכול
כנראה שכן, המסיכה מגיעה? יכול מאד להיות שיגיע איתנו מצרך מאד נדיר בנוף הטיולים.
אריק אם אתם בכוון הצפון אז גם
אריק אם אתם בכוון הצפון אז גם אני משתתף אחרי חודש וחצי של קרקוע אישתי כבר לא יכולה להגיד משהו. כמובן רק לשבת לצערי אבל גם זה משהו.
מוני, אני חיכיתי להודעה ממך בש
מוני, אני חיכיתי להודעה ממך בשבת האחרונה... בכל אופן, הכוונה היא דרומה ואם יהיה שינוי אני אודיע לך. ואסף, איזה מצרך נדיר ???
מוני, ודבר נוסף - מצאת צמיגים
מוני, ודבר נוסף - מצאת צמיגים כבר ? אם כן, איזה ?
אריק הסיבה שלא השארתי לך הודעה
אריק הסיבה שלא השארתי לך הודעה היא שפשוט לא יצאתי. שישי שבת ירד מבול על הצפון ופשוט לא רציתי שאחרי שסוף סוף אינ יוצא לשטח זה יהיה טיול חילוצי בוץ. רצתי קצת לנסוע ולא לעבור 5 -6 קילומטר בכל הטיול אף על פי שאני מודה שבסוג זה של טיול יש מין ההנאה. בקשר לגלגלים לא מצאתי משהו מתאים אבל פשוט רצתי לבדוק איפה אני עושה את ההעברה. אגב מצאתי מקום בחיפה שמוכן להעביר ל - 31 אינץ (בשפרעם) אבל הוא רוצה שהכנפים יכסו את הגלגלים. למשהו יש מושג איפה אפשר למצוא כנפונים רחבים במחיר טוב?
מוני אהלן, אני מחליף צמיגים ג
מוני אהלן, אני מחליף צמיגים גם כן בזמן הקרוב, ומצאתי מקום עם מחירים מדהימים, לדוגמא: בריג''דסטוןMT 390 ש''''ח או הצמיג החדש של GOOD YEAR ב-460 ש''''ח וכו'' המחירים הם לפני מע''''מ, ולמיטב ידיעתי עם הזולים ביותר שנתקלתי בהפרשים משמעותיים
כמו כן המיצרך הנדיר שאסף מדבר
כמו כן המיצרך הנדיר שאסף מדבר אליו זה אני
יפתח, הבנתי...בכבוד רב !! עכש
יפתח, הבנתי...בכבוד רב !! עכשיו נשאר להחליט על איפה בדיוק.
יפתח אם הגלגלים הישנים שלך הם
יפתח אם הגלגלים הישנים שלך הם 31 אינץ במצב טוב ואתה מעונין למכור אז אל תשכך אותי, אני בהחלט אהיה מעונין לקנות.
מוני תיתקשר אליי- 050932339
מוני תיתקשר אליי- 050932339
יפתח, שמור לי מקום-יש אישור ממ
יפתח, שמור לי מקום-יש אישור ממשקית החוי''''ה.
בכביש שיוצא מהקריון לכיוון קיב
בכביש שיוצא מהקריון לכיוון קיבוץ אפק בסוף יש מכון טסטים ממש בצומת גלעם. יש עשיתי את החלפת הצמיגים ברשיון ללא בעיות מיוחדות.
גיא זה המקום שמצאתי בשפרעם. כפ
גיא זה המקום שמצאתי בשפרעם. כפי שידוע לך צומת גלעם קרובה מאוד לשפרעם. תודה בכל מקרה.