יתכן שהעשן הלבן שראית היה המים
יתכן שהעשן הלבן שראית היה המים שפגעו באגזוז או בבלוק המנוע שהם חמים מאד אם זה העניין אין מה לדאוג מה שכן אם החלקת את המצמד עד כדי כך שיצא עשן וריח זה רע מאד !!!!! זאת שיטה מצויינת לגמור את המצמד. אני אם אני צריך לגרור אני משחרר מיד ומשחק עם הגז בעיקר עם פני בוץ חלקלק או אם אי אפשר אז לתת מכות קטנות עם המצמד אבל לא להחליק. לפחות זאת דעתי !! ואני ממש ממש לא מומחה בוץ !!
עופר - הריח שהרחת הוא הקלצ ו
עופר - הריח שהרחת הוא הקלצ וכן גם העשן מין ריח של אסבסט שרוף. לאחר ההחלקה הרחת את הריח כמו כן ההחלקה גרמה להיוצרות חום גבוה ששורף את רפידת המצמד (לכן גם הרגשת לאחר מכאן הפרדה גבוהה) במידה והקלצ במצב נוטה לחדש רובד השרוף ישתפשף אך אם הקלצ היה בחצי דרכו הרי שרוב הסיכויים שמכאן והלאה הוא יחליק או לא יפריד טוב
אהלן עופר. כל הסימנים שתארת הת
אהלן עופר. כל הסימנים שתארת התאמים להתחממות של קלץ. אם בנוסף הריח שהרחת הוא של אזבסט שרוף אין ספק שזה קלץ. אבל לא צריך להתחיל לפחד אם לא חיממת אותו יותר מדי יתכן והוא רק קצת נשרף ולא צריך להחליף אותו עדין. אם אתה רוצה לבדוק אותו סע במהירות של 30 קמש לחץ קלץ העלה טורי מנוע ל 3000 סלד שלב הילוך רבעי והרפה מהקלץ בפתאומיות. הטורים צרכים לרדת בבת אחת (אל תרפה כמובן מדוושת הגז) במידה ולא ירד הקלץ מחליק. אגב לעולם אל תשחק עם הקלץ לא בזמן חילוץ ולא בעבירות טכנית. העבודה עם הקלץ צריכה להיות בינארית לחלוטין - או לחוץ או משוחרר לגמרי. צריך זחילה איטית עבור ל - LOW בראשון. אגב האם כוונת לאחרונה את הקלץ ?
תודה מוני גיא וניבה על העזרה.
תודה מוני גיא וניבה על העזרה. היום אני מתכוון לבדוק את הנושא - עפ''''י התאור של מוני, אגב אני לא כיוונתי את הקלץ, אולי זה זמן טוב לעשות זאת. האם ניתן לעשות את זה בקלות בבית? שוב תודה ולהתראות, עופר.
עופר אפשר וכדאי לכוון את המצמד
עופר אפשר וכדאי לכוון את המצמד בבית אני לא מכיר את הפרטים של הסאמוראי ולכן כדאי שתפנה לספר הרכב. באופן כללי ניתן לומר שכוון המצמד מסתכם בדרגת החופש של המצמד. כאשר אתה לוחץ עליו יש כשני סנטמטרים עד שאתה מרגיש לחץ נגדי, זה מה שצריך לכוון. בדרך כלל יש בורג שמכוון את דרגת החופשיות.
עופר שלום! המצמד שלך חדש לחלו
עופר שלום! המצמד שלך חדש לחלוטין! איך אני יודע? כי החלפתי אותו במו ידיי ביחד עם יפתח! טוב, אני מקווה מאוד שלא שרפת אותו, אבל בכל מקרה, הכיוון הוא פשוט מאוד. יש בצמוד לבית הקלץ'' בין הגיר לבין המנוע מלמטה מנוף שיוצא מבית המצמד ואליו מגיע כבל. בקצה הכבל שצמוד למנוף יש אום לכיוון. בשביל לאפשר את החופש הנדרש בדוושת המצמד אתה צריך לפתוח קצת את האום הזאת. אם הכבל מסתובב ביחד עם האום ולא מאפשר לך לפתוח אותה תפוס את הכבל עם פלאייר פטנט שלא יסתובב ושחרר את האום עם מפתח, נדמה לי ש14 מ''''מ. התוצאה הסופית צריכה להיות שיש לך בדוושת המצמד כ25-30 מ''''מ תנועה חופשית עד שהוא מתחיל להפריד. תבדוק את החופש עם היד ולא עם הרגל כי היד יותר רגישה להרגיש את ההבדל בהתנגדות הדוושה בין המצבים. בהצלחה.