פורומים

- שטח 4x4

איומים על אופרוד ישראל

22 בינואר 2001 ב 22:26 15 תגובות 703 צפיות אורח/ת
חברים יקרים הקמנו את אופרוד ישראל כדי להפוך את השוק הישראלי ה"חעאפרי" לשוק בסטנדרטים אמריקאים. זה אומר שירות ברמה שלא הכרתם (אלא אם הייתם באמריקה) עם ירידה לפרטים הקטנים ביותר ולעומקו של צורך. זה אומר, התקדמות לקראת מחירים נמוכים יותר והפסקת השדידה של הגיפאי הממוצע במדינת ישראל. זה אומר, ליווי של הלקוח כל הזמן כשמטרה אחת עומדת מולנו וזה שהלקוח יהיה מרוצה. ועם יד על הלב, כמה מכם באמת מרגישים מרוצים מהטיפול ברכבי השטח שלכם ,? כמה מכם מרגישים ששילמו את המחיר ההוגן על מוצר שקנו ,? כמה מכם קיבלו שירות אדיב ואחריות ללא קומבינות למינהן עם עמידה בלוחות זמנים ? כמה מכם מרוצים מהמצב היום בשוק החלפים והטיפול ברכבי 4X4 שלכם ? התשובה היא, לדעתנו, שמעט מאד מכם אכן מרוצים. איך אנחנו יודעים? אנחנו גיפאים כמוכם, וחטפנו על הראש עד שלמדנו שאפשר להסתדר פה רק עם קומבינות, קשרים, יד רוחצת יד וכו'. השאר - ישלמו במיטב כספם על מה שבאמריקה עולה חצי במקרה הרע ורבע במקרה הטוב! ומדובר פה על בעלי רכבים מכל הסוגים, לאו דווקא אמריקאים או יפנים, או אנגלים או קוראיינים-כולם. ואנחנו מנסים לשנות את זה. באמת באמת להביא לסטנדרטיזציה אמריקאית של השוק הישראלי עם שאיפה לרמות מחירים נמוכות עוד יותר...ככל הניתן. למה נתנו את הפתיח הארוך הזה? כי במהלך אחה"צ הזה קיבלנו שיחות שהשוק ישראלי - משפרים בעיקר אך גם יבואנים מתארגנים נגדנו. מנסים, באמצעות לחץ וסחיטה על ספקי אופרוד להביא לידי כך שלא נוכל למכור לכם במחירים נמוכים ב15-30% ממחירי השוק. שוחחנו עם חלק מהמאיימים וקיבלנו תשובות בסגנון : ציטוט מהמקור: "אנחנו נטפל בכם", איומים מרומזים שונים וכו'. אנחנו נמשיך לעדכן אתכם, אנו פונים אליכם ומצהירים כאן ועכשיו: אנחנו נשמור על רמת השירות הטובה ביותר ועל העלות הנמוכה ביותר, גם אם נצטרך להביא את כל המוצרים מהירח!!!!!!!!!!!!!!!! צלצלו אלינו כדי לקבל הצעת מחיר, כדי לקבל את השירות הטוב ביותר, כדי לקדם את השוק הישראלי לרכבי שטח לשוק טוב הגון והוגן יותר ללא קומבינטורים וחעאפרים למינהם. להתראות בשטח ארז ורן https://www.off-road.co.i
הוספת תגובה
  • 1. rob 22 בינואר 2001 ב 23:22

שיטה חדשה לפירסום??

שיטה חדשה לפירסום??

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. איקס 23 בינואר 2001 ב 07:08

מנכ''''ל האתר זכותו לפרסם לא

מנכ''''ל האתר זכותו לפרסם לא מה שמותר לו לא מותר לאחרים

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 23 בינואר 2001 ב 08:22

שיהיה ברור המטרה כאן לא הית

שיהיה ברור המטרה כאן לא היתה פרסום, אלא הבאת המידע לידיעתכם בקשר לגורמים שלילים שמנסים לחבל במאמצים להפוך את השוק לזול וחיובי יותר. על פרסום אנחנו משלמים בכסף מלא כמו כל עסק. רן וארז

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. eial 23 בינואר 2001 ב 09:37

רן וארז כל הכבוד ובהצלחה רבה.

רן וארז כל הכבוד ובהצלחה רבה. מי יתן ותהפכו את השוק להוגן והגיוני. אתכם לכל אשר תפנו אייל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 23 בינואר 2001 ב 09:50

כיוון שההודעה אינה נגועה במישר

כיוון שההודעה אינה נגועה במישרין בפירסום אלא בעקיפין או משאירים אתה. ככלל אנו לא מוחקים מודעות. מודעות בודדות נמחקות ממערכת האתר וזאת רק לאחר שהזהרנו את הנוגעים בדבר. לידיעתך בימים אלו ''''אתר השטח הישראלי'''' מקים ''''קניון שטח'''' וירטואלי, והרי ברור כי לא ניתן פירסום חינם , אם בכלל למתחרינו. אי לכך, אתם הגולשים תשפטו בעצמכם את דרך הפעולה של כל אחד ותבחנו את דרכי הפעולה ורצינות כל מתמודד לפי הטוב בעיניכם. כמו בכל שוק, גם בשוק של קניוני שטח . השירות לאורך זמן הוא שיקבע לבסוף. בהזדמנות זו, אני רוצה לאחל לרן ולארז הצלחה מכל הלב. בכבוד רב שגיב שץ אתר השטח הישראלי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אריק2 23 בינואר 2001 ב 10:13

גם אני רוצה להוסיף שני דברים:

גם אני רוצה להוסיף שני דברים: 1. באמת בהצלחה, ולא רקלשניכם אלא לכל העוסקים בענף !!! הרי ככל שזה יפותח ויוכר, זה יהיה לטובת כולנו החל מתחרות = פועל יוצא - מחירים טובים יותר וזה ממשיך בתחרות = מי שמפסיד בקטן במחיר, יכול לשפר את השירות שזה גם לטובתנו !! אז בסך הכל אני שוב מאחל בהצלחה, וכולי תקווה שגם השירות יהיה ביחס הפוף לרמת המחירים (מחיר נמוך + איכות שירות גבוהה), הרי אתם יודעים שבענף זה, רבים הם נותני השירותים \ מוסכים עוסקים \ מתקינים למיניהם, כולם כמעט - אינם מקצוענים או אמינים וכו וכו, ואת זה אני אומר כמי שהתאכזב לא פעם... * חנן ונמרוד - יש לי ספרים ולאט לאט אי''''ה...אני אתחיל לעשות טיפולים ותיקונים בעצמי (אגב תודה נוספת לשופינסקי שהקדיש מזמנו ועזר לי בהסברים שאינם מביישים מוסך מורשה - וזאת וויזואלית ואף פיזית על ריכבי) ואחרון אחרון חביב: ארז ורן, אל תשכחו שכשאנחנו נהיה מרוצים, אתם גם תהיו מרוצים, וכולם ידעו מזה ! בהצלחה אריק.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. מוני הגי''פאי 23 בינואר 2001 ב 10:45

אני רק רוצה להוסיף ''''כן ירבו

אני רק רוצה להוסיף ''''כן ירבו'''' כמה שיש יותר חנויות כך גדל ההצעה והשרות נעשה טוב יותר אני באופן אישי מעולם ולעולם לא אעשה שם שיפור אצל משפר. הסיבה היא אדיאולוגית ולא אמינות וכו. אצלי חלק לא קטן מתחביב הגיפאות היא הטיפול והשיפור שאינ בעצמי מבצע. אבל אני מקבל שלא כל אחד רואה זאת כך. בכל מקרה מאתרים בחול ניתן לראות שבדרך כלל פערי המחירים הם מעל 50 אחוז וזהו פער לא הגיוני אפילו אם מתחשבים במשלוח ובמכס. ולכן יש מקום לשיפור במחירים ובהיצע לגבי איכות השירות אין לי מה להגיד, כי לא התנסתי. ולאריק - סוף סוף נפקחו עניך והבנת שאתה הוא המשפר הטוב מכולם, ורק אתה יכול לדעת איזה שיפור מתאים לך.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. יוסי שנהב 23 בינואר 2001 ב 11:27

רציתי לציין שאתמול יצרתי קשר א

רציתי לציין שאתמול יצרתי קשר אם אופרוד כדי לברר משהו ונהנתי מרמת שרות גבוהה ומקצועית. למוני, לטפל ברכב לבד זה משהו אחד אבל צריך גם להשיג את החלפים וזו עוד סיבה שברכת ''כן ירבו'' מתאימה. גם אני הייתי רוצה שיבוא כבר היום ונוכל להתיעץ עם אנשים מבינים (לאו דוקא מהפורום, אלא מהחנויות) האמצעות המייל - כמו שנהוג בחול. שיהיה לכם יום נעים. אורי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. אסף ר 23 בינואר 2001 ב 11:47

רן וארז דבר ראשון חיזקו ואימצו

רן וארז דבר ראשון חיזקו ואימצו . דבר שני אני מאמין שלקחתם בחשבון את הקושי בלהרים פרוייקט כזה ולכן אני לא חושב שאתם צריכים להתרגש מאותם איומים (אם היו כאלו בכלל). בקיצור שיהיה בהצלחה ותעזבו אותכם מה''''מסביב '''' ותתרכזו במטרה שלשמה אתם עובדים מאד קשה. נתראה בשטח....

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. אסף ר 23 בינואר 2001 ב 11:48

רן וארז דבר ראשון חיזקו ואימצו

רן וארז דבר ראשון חיזקו ואימצו . דבר שני אני מאמין שלקחתם בחשבון את הקושי בלהרים פרוייקט כזה ולכן אני לא חושב שאתם צריכים להתרגש מאותם איומים (אם היו כאלו בכלל). בקיצור שיהיה בהצלחה ותעזבו אותכם מה''''מסביב '''' ותתרכזו במטרה שלשמה אתם עובדים מאד קשה. נתראה בשטח....

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. 1שלום 23 בינואר 2001 ב 12:45

ראשון ראשון ואחרון אחרון!! טו

ראשון ראשון ואחרון אחרון!! טוב אז ככה, תחרות זה דבר חיובי וככל הנראה הדבר יביא להורדת מחירים ולשיפור השרות , כך שאם מישהוא יתן רמת מחירים סבירה ואף נמוכה ורמת שרות גבוהה תמיד ישרוד לאורך זמן, וכאן המקום לאחל הצלחה לכל העוסקים בתחום. ואחרון: פירגון לשגיב שץ על המחמאות והאיחולים מאיר וצוות שטח בטוח

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. אבי.ש 23 בינואר 2001 ב 16:43

בשעה טובה ושהיה לכם בהצלחה. מק

בשעה טובה ושהיה לכם בהצלחה. מקוה שתעמדו אחריי המילים שלכם . אני רוצה להיתייחס לדבר אחד.כרגע נכון להיום אתם מאכריים ואתם קומבינתורים.היות ומה שיש לכם להציע למכירה הוא לא שלכם אלא של ספקים ואתם בסך הכול קונים מהם ומוכרים לאנשים אחרים. ולכן ליפניי שאתם יוצאים בהכרזה כזאת מין הראויי שתיבדקו מה אתם כותבים. שוב פעם אני מאחל לכם הצלחה .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 13. הירשל 23 בינואר 2001 ב 20:26

רן וארז האלן... ישר כח על

רן וארז האלן... ישר כח על הניסיון המעניין שלכם: איזה שירות את מספקים האם גם שירותי מוסך טיפולים וכו''??? או לחילופין אביזרים ושיפורים בלבד? כמו כן מה מיקומכם??? עלו והצליחו ... הירשל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 14. zvikabar 25 בינואר 2001 ב 09:51

קודם כל בהצלחה זה קל להרים את

קודם כל בהצלחה זה קל להרים אתזה בנגוד למה שכולם אמרו זה אפילו יותר קל ממה שאתם חושבים זה נורא קשה לתחזק את זה לאורך זמן אחרי שכל הרעש יחלוף מחירים הוגנים זמן הספקה סביר וכדמה הם לפעמים מטלות קשות אז מקווה שתמשיכו בזה ומקווה שלא תתחברו לחלק מאלו שהרבה שנים גרמו למה שבכית כאן אדון רן הנכבד ויש לך כבר קופונים משונים שם - תאמין לי ורק הערה!!!! בעית האחריות לא מובנת כל כך מה זה אחריות יצרן אני צריך לנסוע לדרום דקוטה ליצרן או שאתה לוקח חזרה דברים דפוקים זה קורה במשפחות הכי טובות מה לעשות!! ושוב בהצלחה!!!! ועכשיו משהו פרודוקטיבי--- אל תגיב כאן!! תראה מה אתה יודע לעשות פרסם את כולם אדון שץ תראה שאתה עובד ולא מדבר ותעשו לי טובה שניכם תתבגרו גם שאר המפוחדים!!!! ככה לא תנצחו THE WORLD IS CHANGING....... בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 15. אריק2 25 בינואר 2001 ב 11:17

מי הזיז את הגבינה שלי ???

מי הזיז את הגבינה שלי ???

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול