פורומים

- שטח 4x4

מסע גיפים לתמיכה בברק

23 בינואר 2001 ב 14:05 9 תגובות 350 צפיות אורח/ת
ביום שישי ה26/01/01 תתקיים בתל-אביב שיירת גיפים לתמיכה בברק תחת הסיסמה " השטח עם ברק" נפגשים ב1100 בחניון רידינג. המעוניינים להשתתף מתבקשים להשאיר פרטים בביפר 03-6106666 מנוי 33730 דני
הוספת תגובה
  • 1. זאביק 23 בינואר 2001 ב 12:16

איזה סיבה יש ''''לשטח'''' לתמו

איזה סיבה יש ''''לשטח'''' לתמוך בברק ? מי בדיוק זה השטח ? הוא עשה משהו בשביל ''''השטח'''' (שוב, מי זה) ? וחשוב !! אני לא נוקט עמדה פוליטית בעד או נגד!! הפורום (ישתבח שמו !!) עד עכשיו היה נקי מפוליטיקה, ונקווה שישאר ככה, ולכן הצהרה כזו צריכה להיות מגובה בסיבה טובה. תנו סיבה, תנו סיבה, תנו סיבה . . . .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 23 בינואר 2001 ב 14:02

זאביק, צודק בכל מילה. לא לערב

זאביק, צודק בכל מילה. לא לערב שטח ופוליטיקה אף-על-פי שחבל מאד שאין תמיכה של הפוליטיקאים באנשי רכבי השטח. להת'', עופר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. ניר ל 23 בינואר 2001 ב 14:10

זאביק , השטח שתומך בברק אלו הם

זאביק , השטח שתומך בברק אלו הם מטפסי המדרכות למיניהם באזור דיזנגוף וצפונה , לדאבוני זה גם יהיה השטח היחיד שבו נוכל לטייל אחרי הבחירות ולא משנה מי יזכה . אז מודעות בנוסח - ''מתארגן טיול משפחות למזרקה של אגם'' או''טיול אתגרי לבור ברמת אביב '' יתחילו למלא את הפורום וזה כבר כן עניננו , שוב אני מציין שלא משנה מי מהליצנים יזכה זה כנראה מה שיקרה , מה שבטוח זה לא לאוהבי שטח.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 23 בינואר 2001 ב 15:19

ניר צודק במאה אחוז אחרי הבחיר

ניר צודק במאה אחוז אחרי הבחירות ניפרד מחולות חלוצה גם שטחים באזור הברדלה בבקעת הירדן בסכנה אנשי השטח רק מפסידים מהבחירות האלו ובאמת לא משנה מי יזכה . דרך אגב ממילא יהיו בחירות בעוד חצי שנה עוד פעם אז מי שלא ישתתף בעצרת הזו יוכל לבוא לעצרת הבאה :->>

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. נשנש 23 בינואר 2001 ב 16:24

אני לא מבין למה אתם נגד...(אני

אני לא מבין למה אתם נגד...(אני דווקא כן מבין אבל)...תראו את ברק כל הזמן יש סביבו שני גיפים מיצובישי פאג''רו ..אז שיקח יוזנה ויצא פעם אחת איתם לטיול אבל כניראה הוא מעדיף את הגיפים כדי לחנות על המדרכות ליד משרד ראש הממשלה מחוסר חניה הוא כניראה מאלו שיש להם גיפים שלא ראו שטח... אז למה בדיוק אנחנו צריכים לצאת לתמוך בו כאנשי השטח?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. צחי 23 בינואר 2001 ב 17:18

כמה ימים המסע?? צריך להביא שק

כמה ימים המסע?? צריך להביא שקשים?? אוכל?? מישהו מילא טופס אישור לטיול?? מה לגבי ביטוח?? מה זו השעה המוקדמת הזו?? האם אפשר להיפגש בשעות האור נניח ב- 13:00??

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. חגי 23 בינואר 2001 ב 17:29

ומי יודע אולי אחרי הבחירות כל

ומי יודע אולי אחרי הבחירות כל בעלי הגי''פ יתגיסו וגם הג''יפים עצמם. :) :(

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. rob 23 בינואר 2001 ב 23:13

מתואם עם המשטרה?

מתואם עם המשטרה?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. אורח/ת 25 בינואר 2001 ב 01:11

הזדמנות טובה למשטרה המתואמת לה

הזדמנות טובה למשטרה המתואמת להוריד כמה ג''יפים מהכביש. ועכשיו ברצינות עזבו את הפוליטיקה לפוליטקאים ואת חולות חלוצה לגי''פאים. אני לא מגיע- לא אישרו לי הוצאות דלק :) :)

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול