פורומים

- שטח 4x4

מעוניין בפג''רו קצר

23 בינואר 2001 ב 14:59 3 תגובות 932 צפיות argaman
ברצוני לקנות פג'רו קצר שנת 97 ויש לי מספר שאלות: 1.האם יש הבדל במחיר בין ידני לאוטומטי וכמה 2.מה ההבדל במחיר בין דיזל לבנזין 3.מה הפרש המחיר במבחן השנתי בין דיזל לבנזין 4.מה ההפרש במחיר בביטוח חובה ומקיף בין דיזל לבנזין 5.המעוניינים למכור נא לפנות אלי
הוספת תגובה
  • 1. נשנש 23 בינואר 2001 ב 16:19

אהלן אהלן לי יש פאג''רו ארוך

אהלן אהלן לי יש פאג''רו ארוך מודל 97 אוטומט אני ממליץ לך לא לקנות קצר אם אתה מתכוון לצאת לטיולים ארוכים עם יותר משני חברים איתך . בקצר פשוט אין מקום לציוד וכדומה ולכל מי שאומר שהארוך לא עובר הכל יש לי עדויות על מדרגות ועליות שהוא עבר ולפעמים יותר בקלילות מה CJ8 עינין הביטוח לא משנה הטיפולים אצלי הם כל שבע וחצי אלף ק''''מ אני לא יודע כמה הבנזין עושה והטיפולים עולים עד שש מאות שקל כדאי לך לחפש הרבה ולא להתמקד על הראשון שאתה מוצא אני קניתי את שלי במצב מצויין עם הכל ...מיגונים.מגנזיום גלגלים רחבים וכננת ב שלוש מתחת למחירון אז שים לב בהצלחה!!! ואם זה לא רכב לדאוינים אלא באמת לטיולים תקנה ארוך..לא תצטער

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. T.C 23 בינואר 2001 ב 16:29

1-אין הבדל בין אוטו'' לידני כי

1-אין הבדל בין אוטו'' לידני כי פשוט אין כזה דיזל מגיע רק ידני ובנזין רק אוטו'' 2- דיזל ידני עולה בסביבות 92000 ש''''ח והבנזין סביב 135000 ש''''ח !!!! 3- אגרת הרישוי הינה לפי סיווג הרכב ולכן הבנזיןיקר ב-400 ש''''ח (1900 ש''''ח בסה''''כ) 4- ביטוח החובה למיטב ידעתי זהה וביטוח החובה הינו ע''''פ יכולתך ללחוץ על סוכן הביטוח שלך !! 5- לגבי המוכרים....ובכן בהצלחה, הדיזל נחטף בתוך שניות והבנזין זהה לחתונה קתולית

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. נשנש 24 בינואר 2001 ב 19:37

אין דיזל אוטומט???? טוב אז יש

אין דיזל אוטומט???? טוב אז יש יש ישששש

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול