אם יש לך סקיצה, אני מכיר מישהו
אם יש לך סקיצה, אני מכיר מישהו שיבנה לך את זה בדיוק איך שתבקש...
http://4x4.co.il/faq/deatail.asp?id=4259&word=\\%E2\\%E2\\%E5\\%EF&cat=101
אריק 2 אהלן מהירשל.. האם מד
אריק 2 אהלן מהירשל.. האם מדובר במסגר שיבצע??? בכל אופן כוונתי למוצר מדף מדוגם.. של חברת DHAL אוש''''ע בכל אופן על הכיפק יתכן ואתמש בהצעתך.. הירשל
שמע, הבחור הצטרף לחבר באיזה טי
שמע, הבחור הצטרף לחבר באיזה טיול, הבנתי שהוא מתעסק בפחחות ומסגרות - בעיקר לג''יפים, והוא אוהב את זה !!! אח''''כ נודע לי שהוא עוסק בזה לא כתחביב אלא כמקצוע. בכל אופן, הוא ראה איפה אני נוסע, ובאיזה מאמצים אני צריך שהמתקונים יעמדו...בד בבד אני אמרתי לו בדיוק מה אני רוצה, שזה אומר: 1. מכיוון שהמתקונים הללו עומדים בהמון עומסים, איני רוצה שהם ''ישענו'' על הבודי של הרכב 2. אותו כנ''''ל לגבי הדלת האחורית - הצירים לא יעמדו לדעתי...וכו וכו... אני מייד מצרף תמונה טרייה מלפני שהותקן הגג והג''ריקן. (פיתחתי אותה היום) בכל אופן, ולשם הסקרנות עד שאני סורק, ישנו לדוגמא פלח (ככה כותבים ?) מבפנים ומבחוץ לדוגמא שביניהם ישנו מוט הברגה...הפלח הזה מתיישב על כל המסגרת מאחור (משני צידי הבודי) בלה בלה בלה... הנה תמונה..הודעה הבאה תמתין.
אריק תתחדש נראה יפה מאוד גם א
אריק תתחדש נראה יפה מאוד גם אני חושב לעשות דבר דומה כי הגלגל האחורי רוקד לי יותר מד וחוץ מזה בגללו הדלת האחורית אינה בשימוש. באשר ל - HIGH LIFT שוב תתחדש אבל אם אתה חושב להשאיר אותו שם כדאי שתכסה אותו או תגרז אותו עם הרבה גריז כי במקום ההו הוא יספוג הרבה מים וחבל. נכון שזהו מוצר קשיח אבל חלודה תקשה על פעולתו ואז ברגע שתצתרך אותו תגלה שמרוב חלודה קשה להשתמש בו.
מוני, אתה צודק באלף אחוז. בכל
מוני, אתה צודק באלף אחוז. בכל אופן, חכה, ובהזדמנות תראה את כל העבודה.
בזמנו בניתי מתקן אופניים לגלגל
בזמנו בניתי מתקן אופניים לגלגל אחורי של ג''יפ בצורה של מלבן שמתישב על הצמיג ושני מוטות שיוצאים ממנו , יצא מאוד זול וחזק שימש אותי בכל נסיעותי גם בשטח ,הרבה יותר טוב ממתקן יקר מאוד שניסתי . תיתקשר אם תרצה להבין יותר על צורת המיתקן 054-597727 לירון
מנשא אופניים על גלגל רזרבי מה
אני הצלחתי להרכיב מנשא לא טוב על הגלגל, יש לו בסיס טוב לשינויים, יקר אבל זה איכותי.
אתה יכול לראות אותו כאן יש הסברים בעברית (אני קניתי בחו''ל).
<<< ההודעה נערכה והפרסום בה נמחק >>>
מנשא אופניים על גלגל רזרבי מה
אתה מקדם אתרים עלוב למדי...