שופינסקי, אני מאד מאד מעוניין
שופינסקי, אני מאד מאד מעוניין !
אבי, בשמחה ארבע שנים הייתי חב
אבי, בשמחה ארבע שנים הייתי חבר בעמותה, עד ששבקה חיים סופית. הספקתי לצאת איתם לכמה עשרות טיולים, כולל לירדן ונהניתי מכל רגע. אשמח מאד אם הגוף יחזור לחיים. אולם, יש לזכור שהעמותה קמה בימים שלא היו הרבה גיפים, האינטרנט לא היה כה פעיל וגופים מסחריים כמו המרכז הישראלי לסיור לא היו קיימים. אז העמותה באמת ובתמים קידמה את נושא הגיפאות והחברה הפעילים תרמו הרבה מזמנם ללא תמורה. השאלה היא האם יש מקום במציאות הזו להחייאת גוף וולנטרי כמו עמותת הגיפים. לדעתי התשובה היא בהחלט כן ! אולם זה תלוי רק ברצון הטוב של המתנדבים לעמוד בראש העמותה. הדבר דורש המון המון רצון להשקעה ללא תמורה. עוד דבר שיש לזכור זה שיש רמות שונות של נהגים ורכבים, מה שיאלץ את העומדים בראש העמותה להוציא טיולים שונים המיועדים לקבוצות יעד שונות. תאר לך טיול של נהגים ברמת מתחילים, עם רכבים עמוסי משפחות וצידניות - בוודאי ברור לך כמה סבלנות יצטרך מוביל הטיול שכזכור- עובד בהתנדבות. בקיצור- סיפור לא פשוט שדורש המון השקעה ורצון טוב מצד המתנדבים. אבל, אם בכל זאת תקום העמותה מחדש - אשמח לתרום. רובן
אבי לפני שנה או היתי כמעט באופ
אבי לפני שנה או היתי כמעט באופן קבוע מארגן טיולים שמנו כמה גיפים (עד עשרה). זה היה בתקופה שהיה לי זמן לעשות זאת. מהנסיון שלי עמותה כזו תוכל לפעול רק באופן ולונטרי כי בכל הטיולים שארגנטי אם אנשים שמעו רק על כסף הם מיד דחו את הרעיון. אבל כאשר זה היה בחינם כל אחד היה שמח לתרום ולהצתרף. בכל אופן אשמח לשתף פעולה אף על פי שבגלל התינוקת החדשה שלי זמני מאוד מוגבל.
בתור ג''יפאי מתחיל אני חושב שז
בתור ג''יפאי מתחיל אני חושב שזה רעיון לא רע. לגבי אירגון טיולים למתחילים, זה אחלה רעיון שהמנוסים ידריכו את הצעירים כמו שנאמר: ''''אין חכם כבעל נסיון''''. אני לא יכול לתרום מנסיוני הדל, אבל בכל מה שקשור למיחשוב, אתר אינטרנט ואבטחת מידע אני יכול ומוכן לתרום !.
אבי כל הכבוד על היוזמה!!! אנו
אבי כל הכבוד על היוזמה!!! אנו איתך כמו שהיינו בעמותה הישנה זצ''''ל מאיר וצוות שטח בטוח
מוני גם לי יש תינוק חדש ( 3 שב
מוני גם לי יש תינוק חדש ( 3 שבועות )אבל תינוקותינו יגדלו עם הזמן והעמותה... אולי אפילו תחייה!! אבי, ההתארגנות ברוכה, אני בפנים. עף אל פי שאני נגד מספר גדול של רכבים אשמח לנסות.
העובדות מדברות בעד עצמן התקופ
העובדות מדברות בעד עצמן התקופה עברה מהעולם ולהחזיק את כל זה וולונטרי זה חלום אבל לא מציאות תתרמו לחברה המסחריים-תבעטו להם בראש תעזרו להם ןתשלמו גם קצת כשאתם משתתפים זה לא גורע מכבודו של אף אחד חלק מהם נותן המון עבור כמה שקלים וחלק לא נותן כלום- כמו בכל דבר בחיים אבל ביננו - אין לספורט מוטורי או עמותות שטח שום זכות מעבר לרצון של כמה חולמים אלא עם תשאירו את זה ברמה של שלושה איש מעבר לזה--יתחילו המחלוקות-ככה זה כאו יהודים טובים!!! אז תעזרו לאלה שכבר בנו בסיס תיעצו תתרמו וכל מה שבא לכם הם יקבלו את זה ברצון ואל תשכחו בשבת או בטיולים לשלם קצת זה הבסיס לקיום העיניין יאללה תערפו לי את הראש--- זה המקצוע שלי:))))))))
בקרות יתארגן מפגש מקדים ולפיו
בקרות יתארגן מפגש מקדים ולפיו נראה איך אפשר להמשיך עם זה הלאה.
אשמח לעזור, הספקתי להשתתף בכמ
אשמח לעזור, הספקתי להשתתף בכמה טיולים (כולל ירדן) לפני שהעסק דעך. חזק ואמץ! אסף.