לא יודע מה בקשר למגנזיום \ ניק
לא יודע מה בקשר למגנזיום \ ניקל וכו וכו וכו אבל האידאלי למידה זו הוא ה8'''' אם כי אפשר לחיות גם בכבוד עם ה7''''
אני מעדיף את ה7 (למרות שאצלי,
אני מעדיף את ה7 (למרות שאצלי, לצערי יש 8 אינטש) מכיון שהם מספקים הגנה טובה יותר לדפנות הצמיג ועמידות טובה יותר נגד ירידת הצמיג מהחישוק. צריך לזכור שזה בא על חשבון יציבות כיוונית מופחתת של הגלגל. לגבי החומר, רק פח, לא מגנזיום ולא אלומיניום. יש כאלה באופנוע ואני צריך כל כמה טיולים ללכת למסגר אומן שמלחים אותם בריתוך מיוחד לחומרים כאלה. בג''יפ יש לי חישוקי פח וגם אם הם חוטפים מכה אין בעיה לתת מכה עם פטיש וליישר
רק אוסיף שיש גנטים שהם OFF SET
רק אוסיף שיש גנטים שהם OFF SET הכוונה שהחיבור לספינדל לא נמצא במרכז הגנט אלא בצידו והיתרון הוא שאתה מרווח עד כמה סנטמטרים רוחב מה שמשפר את היציבות. החיסרון נוא שזה יוצר יותר לחץ צידי על הסרן . כמו כן רק כדי שתדע גנט רחב נותן מראה של צמיג רחב. לדוגמה לי יש גנטים 8 אינץ אבל גלגלים 235.15 ובכל זאת כולם חושבים שיש לי 31. זה לא מוסיף כלום לעבירות אבל עם אתה בעניני יופי זה מוסיף הרבה. רק כדי להדגיש אל תתקרב לאלומניום ובטח שלא מגנזיום עם את המתכוון לעשות תיולי 4 על 4 רצנים. רק ברזל פשוט.