פורומים

- שטח 4x4

מישהו יודע?????

24 בינואר 2001 ב 21:14 12 תגובות 806 צפיות אורח/ת
מישהו יודע פרטים על הפלגים ספליט פייר האם הם משפרים איך בדיוק וכמה הם עולים אשמח לקבל פרטים!!! תודה מראש ברק!!
הוספת תגובה
  • 1. זאביק 24 בינואר 2001 ב 21:03

הפלגים של ספליט פייר מצויידים

הפלגים של ספליט פייר מצויידים בראש כפול, שאמור לתת ניצוץ כפול ולשרוף את התערובת הצורה יותר טובה. אבל, רק להחליף פלגים לא נותן הרבה. הרבה צרות של שריפה לא טובה בתא הבעירה נובעות מבעיות ניצוץ, שנובע גם מהחוטים. אם מחליפים, צריך להחליף את הכל ע''''מ לקבל שיפור: פלגים, חוטים מהמפלג לפלגים, ועוד חלק במפלג שאני לא זוכר את שמו (נדמה לי שזה המכסה + הפלחים שמחלקים את הניצוץ לחוטים). מהערכת כולה שומרת של המנוע, ואומרים שגם תורמת כמה סוסים, בגלל ניצוץ חזק ולכן בעירה טובה ומתוזמנת. פלגים עולים בערך 40 ש''''ח לאחד, חוטים ומפלג (החלק) אני לא יודע כמה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 24 בינואר 2001 ב 21:07

אהלן ברק כן, כמובן, אני לא

אהלן ברק כן, כמובן, אני לא שוכח להזכיר שהנני בעל עניין ואינטרס מסחרי. ולענייננו, פלגים של ספליט פייר ישפרו לך , את תפוקת המנוע , כללית בכ 1\\%. . כן, כן, אחוז אחד בלבד אם תוסיף כבלי הצתה ומגבר הצתה תוכל להגיע ל 5\\% במקסימום. בשורה התחתונה, שווה לקנותם כיוון שהם מחזיקים כ 100,000 ק''''מ בערך זה הרבה יותר מפלגים רגילים. אם הכיוון שלך זה שיפור של תפוקת מנוע, כח זמין וכו'' אז יש פתרונות רבים אחרים שיתנו לך הרבה יותר... להתראות בשטח רן www.off-road.co.il

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אבי.ש 25 בינואר 2001 ב 04:18

בשעה טובה ומוצלחת.וברוך הבא לע

בשעה טובה ומוצלחת.וברוך הבא לעולם הגיפים.סט פלגים ספליטפייר עולה לך300 שקל.עם אתה רוצה תיתקשר אליי יש לי.0502817711

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 25 בינואר 2001 ב 07:34

הם בטוח ישפרו את חשבון הבנק של

הם בטוח ישפרו את חשבון הבנק של מי שימכור לך.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 25 בינואר 2001 ב 08:52

חוות דעת של לקוח על ספליטפייר.

חוות דעת של לקוח על ספליטפייר. נלקח מ www.dirtroad.com Details: I purchased a set of Splitfires plugs for my 98 Wrangler 2.5 L. The claims of better performance and mileage are greatly exagerated. I saw no improvement over the stock spark plugs. I have found better results with Champion gold truck plugs. The cost of these plugs even with a rebate from Splitfire is not worth the results.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. zvikabar 25 בינואר 2001 ב 09:33

אולי יש מערכת כזאתגם לדיזל???

אולי יש מערכת כזאתגם לדיזל??? אם אגדה אז שתהיה טובה אני איתך חנן

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. זאביק 25 בינואר 2001 ב 12:00

צביקה, אם אתה רוצה מערכת כזו ל

צביקה, אם אתה רוצה מערכת כזו לדיזל תיצור איתי קשר. יש לי חבר שחוזר מחרתיים מאוזבקיסטן, והוא יכול להביא דבר כזה. העלות היא בערך 2 כבשים ומזרון (לא גומי!!) יחיד. :-)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אורח/ת 25 בינואר 2001 ב 12:51

רן אני לא מחפש לשפר את הכוח הז

רן אני לא מחפש לשפר את הכוח הזמין וכו'' מזה לא חסר לג''יפ אבל אני מחפש משהו שיעזור להניע אותו כשהוא קר יותר בקלות!!! אם יש לזה פתרונות אחרים ספר לי (מדובר בג''יפ CJ מנוע 4300)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. אורח/ת 25 בינואר 2001 ב 13:05

אם הצ''וק שלך עובד כמו שצריך,

אם הצ''וק שלך עובד כמו שצריך, אין שום סיבה שהרכב לא יניע, גם בשלג (בדוק) עם פלגים רגילים. תבדוק אם הצ''וק עובד כמו שצריך.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. אורח/ת 25 בינואר 2001 ב 18:33

אני עדין לא הבנתי את הרעיון של

אני עדין לא הבנתי את הרעיון של הצו''ק האוטומטי איך אני רואה אם הוא עובד על מה להיסתכל ומה אני אמור לרואת

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. אורח/ת 25 בינואר 2001 ב 19:25

בבוקר, לפני שאתה מניע את הרכב,

בבוקר, לפני שאתה מניע את הרכב, תפתח את האום שמעל המאייד שמחזיקה את צינור המתכת שמגיע ממסנן האוויר ותוריד את הצינור הזה מהמאייד. בתוך המאייד בחלק העליון שלו תראה ציר שעובר לרוחב המאייד ועליו פחית עגולה גדולה שמחוברת אל הציר בשני ברגים קטנים, זו פחית הצ''וק. היא אמורה להיות בשלב זה, פתוחה, זאת אומרת מסובבת כך שהיא לא מפריעה בכלל לזרימת האוויר. עכשיו תלחץ על המצערת עד הסוף, לאט, ועזוב אותה לאט. לך אל המאייד, הפחית אמורה להיות סגורה, זאת אומרת בניצב לכיוון זרימת האוויר וחוסמת את פתח המאייד כמעט לחלוטין. עכשיו, תניע את הג''יפ. חכה כרבע שעה להתחממות המנוע ואז תן לחיצה על הגז עד הרצפה ועזוב. לך תסתכל על הפחית, היא אמורה להיות פתוחה, זאת אומרת לא להפריע לאוויר לזרום. אם מה שקורה אצלך לא דומה לתיאור הזה, יש לך בעיה עם הצ''וק האוטומטי, ספר לנו, וננסה להמשיך לעזור לך. חנן

http://www.jeepolog.com

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. אורח/ת 26 בינואר 2001 ב 14:04

חנן תודה הבעיה נפתרה הכנסתי א

חנן תודה הבעיה נפתרה הכנסתי את הג''יפ למוסך כדי להחליף מחזיר שמן אחורי והוא מטפל בבעיה (אני מקווה!!!)

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול