פורומים

- שטח 4x4

שאלה לאסף ר . ולמבינים בכננות

25 בינואר 2001 ב 14:24 7 תגובות 340 צפיות אורח/ת
שלום לכולם, מותקנת אצלי כננת Warn SuperWinch 2500 ועבור הסמוראי שלי היא מספיקה ומצויינת. בתקופה האחרונה החלו מספר בעיות - לעיתים היא היתה מפסיקה לעבוד לגמרי (גם משיכה וגם שיחרור הכבל) אח"כ היא רק שחררה כבל ולפעמיים היא מחליטה שהיא שוב תקינה. המגעים החשמליים נראים תקינים. האם יש קשר לריליי? אסף, איפה אתה החלפת את שלך? בתודה מראש, עופר.

הוספת תגובה
  • 1. אסף ר 25 בינואר 2001 ב 13:11

עופר שלום ראשית עלי לציין שאצ

עופר שלום ראשית עלי לציין שאצלי מותקנת כננת מסוג וורן ולכן מה שאומר לא מוכרח להיות נכון לגביך. הבעיה אצלי היתה שהכננת לא משכה אלא רק דחפה, בדקתי על ידי זה שקיצרתי את הברגים שמעל כל ריליי (בעזרת טסטר) בכדי להבין איזה מהם לא עובד , במקביל נאמר לי שהחוטים הירוקים הם של המשיכה וישנם שני ריליי למשיכה. לפי התיאור שלך המצב הוא די דומה ולכן תפתח את הכיסוי של הכננת תנסה לראות איזה ריליי מקבל את הפקודה אבל לא מיישם אותה ואותו צריך תחליף. אגב מחיר ריליי הוא 125 ש''''ח וניתן לקנות אצל הנפלד ,אתה בטח תוכל להרכיב לבד. (הם המליצו לי להחליף את הריליים בזוגות אבל אני עשיתי את מה שראיתי לנכון ואם עובדות אין להתווכח , הכל עובד מעולה). לסיום במידה ואתה לא בטוח במה שאתה עושה תלך אליהם ,תאמין לי זה שווה את הכמה שקלים שזה עולה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 25 בינואר 2001 ב 13:17

תודה אסף, לגבי סוג הכננת אני

תודה אסף, לגבי סוג הכננת אני קצת הטעתי זה Superwinch 2500. אם כך אני אקפוץ לאספיר כדי לקנות ריליי כזה אם זו הביעיה. תגיד, אתה יוצא לטיול השבת? אם לא, אפשר להפגש ולעשות סיבוב קטן לא רחוק מהבית בשבת בבוקר לשעתיים שלוש - יש המון המון בוץ ויופי של נוף ירוק ורענן. להתראות, עופר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. יפתח 25 בינואר 2001 ב 13:22

עופר אתה מעליב! מדובר בסופר ו

עופר אתה מעליב! מדובר בסופר וינץ- 4500. לגבי הבעיה האם מדובר בהפסקת עבודה באמצע או שמא באי יכולת להתחיל לעבוד איתה?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 25 בינואר 2001 ב 13:27

היי יפתח, מה שלומך? long time

היי יפתח, מה שלומך? long time no hear... אני לא מתכוון להעליב אבל על הכננת כתוב באותיות קידוש לבנה SuperWinch 2500 והבעיה היתה שהכננת פשוט לא משכה ברוב הזמן עד הבוקר שבמקרה בדקתי אותה (על יבש). כאשר העברתי את המתג למשיכה שמעתי קליק אבל לא היתה משיכה. כאמור לא עשיתי דבר וזה הסתדר מעצמו פתאום. יש לך מושג למה? תודה, עופר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. גדי מאיר 25 בינואר 2001 ב 14:15

עופר, העגלה של יפתח עוד לא התפ

עופר, העגלה של יפתח עוד לא התפרקה? סתם. תבדוק עם אספיר, והם ישמחו לעזור לך.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 25 בינואר 2001 ב 15:40

דרור, אני חושב שראיתי אותך אצל

דרור, אני חושב שראיתי אותך אצל סעדיה לפני שבועיים-שלושה? סמו חי בועט ומצויד בכל טוב, ממשיך להתגלגל בכל חור ובכל תעלה שגם גדולים, חדשים וחזקים ממנו חוששים. long live עבירות, עבירות ושוב עבירות. כן, אני עוד אקפוץ לאספיר אבל יפתח הציע לי קודם להגן על הכננת בעזרת ברזנט מתאים. אז תודה לכולם ולהתראות בשטח, עופר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. יפתח 28 בינואר 2001 ב 06:12

אתה מכיר אותי הוא את ''''העגלו

אתה מכיר אותי הוא את ''''העגלות שלי'''' שאתה רושם עגלה!!!

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול