פורומים

- שטח 4x4

בולמי רנצ''ו לטרופר

26 בינואר 2001 ב 19:05 7 תגובות 1577 צפיות גוגול
שלום לכולם ברשותי טרופר חדש שרכשתי. ביררתי כאן בפורום על בולמי רנצ'ו 9000 ובהתאם להמלצות התקשרתי לחנות המקוונת של אופרוד אבל גם למתקינים אחרים. בשורה התחתונה קיבלתי שם מחיר זול ב 1000 ש"ח!!! מכל הצעת מחיר אחרת של כל מתקין. אני לא מבין גדול בתחום אבל מה קורה פה? המינוס היחידי בהצעה שלהם היה שיש להמתין 21 יום לאספקת המוצר, אבל בשביל 1000 ש"ח אני מוכן להמתין אז הזמנתי. תודה לכולם על הייעוץ גוגול
הוספת תגובה
  • 1. אמיר הסמוראי 26 בינואר 2001 ב 21:32

אינטרנט אחי, אינטרנט..... לחב

אינטרנט אחי, אינטרנט..... לחברה אין שכירות, פועלים, וכו'' - והם גם מוכנים לגרזן פחות.... השירות לפי מה שראיתי סבבה. הציודים שהזמנתי הגיעו תוך 48 שע'' - תענוג... עכשיו אולי יוכלו גם להרכיב לי על האוטו....דרך האינטרנט....בלי לצאת מהבית :-)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. nf vibration 26 בינואר 2001 ב 23:33

נתקלתי במודעתך ואשמח לדעת מה ה

נתקלתי במודעתך ואשמח לדעת מה המחיר שקיבלת לבולמי רנצו לטרופר. לפי מיטב ידיעתי כעוסק בתחום המחיר לבולם הנ''ל בשוק נע בין 550 ל620 כולל מע''מ לפיכך בממוצע כ585 ש''ח בהנחה כי מדובר בארבעה בולמים הרי סה''כ יהיה כ 2340 ש''ח כולל מע''מ בידיעה אמרת כי קבלת הצעה נמוכה ב1000 ש''ח דהינו כ 1340 ש''ח כולל מע''מ לארבעה בולמים מחיר נפלא לכל הדעות. אחר ואני קונה הרבה בולמים בודאי שאשמח לרכוש במחיר טוב שכזה. ספר לי איפה והאם מדובר מחיר קבועה לכל סוגי הרנצו 9000 או מדובר בהצעה חד פעמית ובמידות מסוימות בלבד מחכה לתשובתך בהקדם

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. גוגול 27 בינואר 2001 ב 07:47

שלום לך אני דווקא קיבלתי הצ

שלום לך אני דווקא קיבלתי הצעות ממתקינים אחרים בסכומים שנעו בין 2550 ל 2800 ש''''ח כולל מע''''מ. באופרוד מכרו לי אותם ב 1680 ש''''ח כולל מע''''מ, שאלו לאיזה רכב וזהו. אין לי מושג אם זו הצעה חד פעמית ואם זה מוגבל למידות מסויימות. הנה הכתובת של האתר - תברר, www.off-road.co.il

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. גדי מאיר 27 בינואר 2001 ב 08:19

סלח לי שאני שואל, אבל בשביל מה

סלח לי שאני שואל, אבל בשביל מה לך בולמי ראנצ''ו? וזה לאחר שכבר הזמנת? קורץ לך המשחק בין חמישה מצבים? (שהופך להיות מעצבן אחרי זמן מה). אם לא הזמנת את המערכת השלמה עם הקומפרסור, נדירים המצבים שתרד מהרכב כדי לשנות את הבורר בכל בולם כדי להתאים את יכולת השיכוך לתנאי השטח. למה לא ללכת על הבולמים האוסטרליים - TJM או אולדמן, שמייצרים סט בולמים לפי סוג רכב ולא רק לפי אורך הבולם?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. nf vibration 27 בינואר 2001 ב 10:39

תודה על התשובה המהירה המחיר ש

תודה על התשובה המהירה המחיר שקיבלת אכן פיצוץ ביחס למחיר השוק המקובל וזה מעמיד סימן שאלה רציני לגבי תימחור היבוא לארץ עד כה הבחירה ברנצו טובה ויכולת הכוונון אפילו אם זה כיונון חד פעמי היא עדיין יתרון עצום מפני שכל רכב מתנהג מעט שונה מבחינת משקל העמסה כמות נוסעים/מטען וסגנון הנהיגה של הנהג מנסיוני הכיונון אם משקיעים בו מעט זמן לניסוי ותהיה נותן תוצאות נהדרות ישנם מספר רכבים כמו פגרו שבולמי רנצו אינם מתאימים להם ההבדל בין הרכבים השונים הוא בתיכנון המוקדם של הייצרן שמחליט מראש עד כמה יהיה הבולם מעורב בשליטה על המיתלים וזאת ביחס לשאר מרכיבי מערכת המיתלים נתן פליישר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אריק2 27 בינואר 2001 ב 20:29

דרור, לי אישית הכוונון לא קרץ,

דרור, לי אישית הכוונון לא קרץ, מעבר לזה זה מאד שימושי ! אני הגעתי לזה אחרי איזה חקרון שוק קטנטן..והיום הם נמוצלים אצלי עד תום. אגב אני הבאתתי אותם מחו''''ל, אבל המחיר באתר ההוא - פיצוץ של מחיר (אפילו אם אין לך 4X4) נ.ב גם אני מתחיל לחשוב על מעבר מסט של 9116 ו 9118 ל9012 ואשמח לדעת אם יש משהו באמצע.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. נמרוד 28 בינואר 2001 ב 16:21

אריק, קישור למדריך לבולמי ראנצ

אריק, קישור למדריך לבולמי ראנצ''ו כולל טבלת הדגמים ואורכיהם. http://www.off-road.com/toyota/tech/shocks/

http://http://www.off-road.com/toyota/tech/shocks/

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול