פורומים

- שטח 4x4

איזה רכב כדאי?

27 בינואר 2001 ב 00:37 8 תגובות 505 צפיות אביב ג
אבקש המלצות לרכב שטח שיתאים בעיקר לטיולים משפחתיים .בתקציב של +-80,000 ש"ח חייב להיות ארוך רצוי ידני
הוספת תגובה
  • 1. צחי 26 בינואר 2001 ב 23:04

חיפוש ארוך בפורום, יגלה לך הכל

חיפוש ארוך בפורום, יגלה לך הכל....

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. rob 26 בינואר 2001 ב 23:56

כמעט כל רכב בעל הנעה ב-4 גלגלי

כמעט כל רכב בעל הנעה ב-4 גלגליו יתאים לתיאור שנתת, אני באופן אישי העדפתי לנדרובר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. גלעד ל 27 בינואר 2001 ב 06:57

הדבר הראשון שאתה צריך להבהיר ב

הדבר הראשון שאתה צריך להבהיר בקשר לבחירת רכב שטח הוא האם הוא ישמש אותך רק לטיולים או גם ליום יום. אני ממליץ לך לקנות את ''''ספר הג''יפ'''' של רמי גלבוע. תמצא בו הרבה חומר למחשבה לפני שתחליט.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. גדי מאיר 27 בינואר 2001 ב 08:14

אביב שלום. מהתאור הכללי של דרי

אביב שלום. מהתאור הכללי של דרישותיך, אני יכול לחשוב על 3-2 כלי רכב אפשריים, אם אתה בעניין של טיולי שטח למשפחות - האחד הוא ניסאן טראנו והשני הוא מיצובישי פאג''רו - מהשנים 1995-1997 לדעתי. הפאג''רו יותר נוח ויותר מרווח מהטראנו, כמו כן, בעל יכולת מעט טובה יותר בשטח.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 27 בינואר 2001 ב 10:03

אביב ידידי תפרט מעט לאיזה מטרה

אביב ידידי תפרט מעט לאיזה מטרה הג''יפ אם למשפחה אז לך כמו שנכתב כבר על הפג''רו או אולי אני אישית מעדיף את האיסוזו טרופר בנזין אם זה בא בחשבון אבל אם אתה מעונין בג''יפ כרכב לטיולי עבירות ואתה מוכן להיתפשר על הנוחות אז לך על ג''יפ סופה מהמודלים האחרונים!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 27 בינואר 2001 ב 14:54

לעניין זה יש המון משתנים. בנז

לעניין זה יש המון משתנים. בנזין מול סולר סופה חדשה מאבדת מחיר בצורה מטורפת! חשוב גם על מכירתה. זו עגלה עם עבירות טובה אם תשקיע בה - נעילות דיפרנציאל, הגבהות, בולמים, ''קיצור לצורך זוית נטישה ועוד..... מוני

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אריק2 27 בינואר 2001 ב 20:18

אומנם היא אינה משפחתית (אולי)

אומנם היא אינה משפחתית (אולי) אבל היא תשמח מאד להניח עליך גלגל...אה, קח בחשבון (שניכם) כזה רכב לאאאאאא מוכרים !!! ולדעתי האישית - לך על טרנו.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אביב ג 27 בינואר 2001 ב 20:33

תודה לכל העונים. לדעתי להתכנס

תודה לכל העונים. לדעתי להתכנס לכוון הטרנו אולי פג''''רו נראה לי שבתקציב נתון של 80000 ניתן לקבל טרנו במצב טוב יותר (ק''''מ ושנתון) ) האם אני צודק? הרכבים נסחרים לפי לוי יצחק הידוע או שיש כאן כללים אחרים? נ

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול