פורומים

- שטח 4x4

תוכנת ניווט

20 בנובמבר 2008 ב 19:43 9 תגובות 1391 צפיות profile imagedavidginon
רציתי לדעת אם מומלץ ליקנות את תוכנת הניווט של לנדגווידואם לא אשמח להמלצות אחרות תודה דוד
הוספת תגובה
  • 1. profile image עדי וייזל 23 בנובמבר 2008 ב 17:37

davidginon כתב/ה:
    "רציתי לדעת אם מומלץ ליקנות את תוכנת הניווט של לנדגווידואם לא אשמח להמלצות אחרות תודה דוד"
    לא מכיר את התוכנה אבל אני עובד עם עמוד ענן ועם נויגייד והן מאוד נוחות.
    תבדוק את ההפרשים בעלויות ואז תבחר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image davidginon 23 בנובמבר 2008 ב 19:21

תודה

תודה על העזרה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image Ogash Ofer 24 בנובמבר 2008 ב 05:06

אין תחליף לנביגייד

עדיין אין תחליף לנביגייד - פשוטה להפעלה. עובדת גם על מחשב כף יד וגם על מחשב PC. כוללת מפות סימון שבילים. ויודעת לתקשר עם מכשירי GPS מקצועיים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image shlomif 24 בנובמבר 2008 ב 12:44

האם יש מפות 1:50000 מעודכנות לתוכנת Navi

המפות בתוכנה הן משנת 2005. האם יש מפות מעודכנות ל- Naviguide . ראיתי שבתוכנת עמוד ענן יש מפות חדשות ומעודכנות יותר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. ניראצילי 25 בנובמבר 2008 ב 21:12

תוכנה לניווט שטח

יש תוכנה שנקראת RANGER יש בה מפות סימון שבילים באיכות טובה וגם (וזה לדעתי יתרון חשוב) יש בה צילומים מהאויר (תצא).

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. profile image עדי וייזל 26 בנובמבר 2008 ב 07:05

shlomif כתב/ה:
    "המפות בתוכנה הן משנת 2005. האם יש מפות מעודכנות ל- Naviguide . ראיתי שבתוכנת עמוד ענן יש מפות חדשות ומעודכנות יותר."
    נכון המפות משנת  2005 - ראשית אין ככ הרבה שינויים בסימוני השבילים ובכל מקרה תמיד ייתכנו הפתעות בשטח גם אם תנווט לפי המפות המעודכנות ביותר - שטפונות , הנחת צינורות ועוד.
    כדי להתגבר על חוסר העדכון ניתן לבנות מסלול ולפני היציאה אליו לבדוק את המסלול באינטרנט בעמוד ענן=גלישה חופשית.
    שם תוכל להתעדכן על השבילים החדשים או המבוטלים ובכל מקרה יש באתר אפשרות לגולשים להכניס הערות  - דבר שמסומן בעיגול כחול.
    כמו כן ניתן לעלות שאלותלגבי נתיבים/מסלולים בפורומים השונים ולקבל תשובה מאנשים שביקרו במקום בתקופה האחרונה.
    עופר צודק,  התוכנה מאוד נוחה לשימוש ידידותית צבעונית ואני מאמין שיש גם איזה שהוא הסכמה עם החברה לגבי מחיר מפות מעודכנות לכשייצאו כאלה.
    עדי אתר השטח הישראלי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. profile image davidginon 27 בנובמבר 2008 ב 05:14

תודה לכולם על העזרה קניתי את תוכנת השטח של עמוד ענן ב-300 שח ואני מקווה שזה במחיר סביר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. profile image Ogash Ofer 27 בנובמבר 2008 ב 05:35

המחיר סביר

בעיקר יואב, המפתח של עמוד ענן, נותן תמיכה מעולה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. profile image idanb 01 בדצמבר 2008 ב 18:26

אני מצטרף להמלצות על עמוד ענן

יצאה לא מזמן גרסה הכוללת גם שטחי אש.   לעבודה שלי היא מאוד עוזרת, בתמצאות ובהתנהלות מול צהל, רשות שמורות הטבע וקקל.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול