פורומים

- שטח 4x4

צריך עזרה-דחוף

28 בינואר 2001 ב 13:20 3 תגובות 407 צפיות elitkh
מישהו יכול לומר לי איך להניע מנוע של CJ8 שעמד במשך שנתיים כמעט אמרו לי שעלולה להיות בעיה של שמן שהתיבש... תודה
הוספת תגובה
  • 1. מוני הגי''פאי 28 בינואר 2001 ב 11:32

אם המנוע הניע לפני שנתים אין ס

אם המנוע הניע לפני שנתים אין סיבה שלא יניע היום. אם אתה מפחד משמן יבש יש דטרגנטים לניקוי שמן. תכניס את הדטרגנט תוציא את הפלגים ותסובב את הבוכנות כמה זמן. לדעתי יותר סביר שהדלק התיבש בקרבורטור ניקוי של הקרבורטור יועיל מאוד. מעבר לזה בדוק נזילות או חלודה ומצב המערכת החשמלית אם יש קומפרסיה הקרבורטור טוב ויש ניצוץ אין סיב שלא יניע. בקשר ליכולת שלו אחרי ההנעה ... זה כבר סיפור אחר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 28 בינואר 2001 ב 11:35

אני מקווה שאם משתתף בפורום מיש

אני מקווה שאם משתתף בפורום מישהו שמנוסה יותר בענין הזה, אז שיגיב ויתקן אותי אך למיטב ידיעתי אם תחליף לשמן חדש ומסנן שמן חדש ותוודא שהמנוע מקבל לחץ שמן אתה אמור להיות מסודר מבחינת הדאגה למנוע. איך דואגים ללחץ שמן עוד לפני התנעת המנוע? מוציאים את המפלג מהמקום לאחר סימון מיקום הרוטור וגוף המפלג, כמובן לאחר ווידוא שבוכנה מס'' 1 בנ.מ.ע. בסוף מהלך דחיסה. תסתכל את תוך החור שממנו המפלג יצא ותראה את קצה המוט שיוצא ממשאבת השמן. יש שם חריץ שאתה יכול להכניס מברג לתוכו ולסובב עם כיוון השעון, עם מקדחה עם במקרה הטוב, או ביד במקרה הרע עד שתראה את שעון לחץ השמן מתחיל להראות לחץ שמן בריא. הוצא את הפלגים, הכנס אל כל צילינדר, פקק של בקבוק קולה מלא בשמן מנוע על מנת לשמן את קירות הצילינדר מלמעלה. הפעל את הסטרטר, לא דרך הסוויץ'' על מנת שהמפלג לא יפעל ללא מצתים מחוברים ויהרס, בדוק שלחץ השמן בריא. החזר את הפלאגים למקומם, הנע את המנוע, ולהתראות בשטח. חנן-ג''יפולוג www.jeepolog.com

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. CJBIG 28 בינואר 2001 ב 18:28

על מנת לנסות להניע מנוע שעמד ז

על מנת לנסות להניע מנוע שעמד זמן רב פעל לפי סדר הפעולות הבא : 1 - פרק פלגים 2 - רסס ספרי חלודה 4-5 לחיצות לכל צילינדר 3 - סגור פלגים 4 - הנח לחומר לחדור מבעד לטבעות הבוכנה ולשמן את דופן הצילינדר . 5 - בו בזמן החלף שמן מנוע + מסנן . 6 - לחץ מספר פעמים על דוושת הגז . 7 - תן סטרטר ללא לחיצה על דוושת הגז - בהצלחה

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול