פורומים

- שטח 4x4

כל חברי מועדון ג'מני ...

24 בנובמבר 2008 ב 19:47 7 תגובות 1343 צפיות pinit89
שלום רב !  אני מציג בפנייכם רשימת פריטים במחיר מוזל לחברי מועדון!: כל המעוניין באחד מהאופציות האלו שישלח לי מייל ל[email protected] בכדי שאני ידע לפי כמה כלים לסגור את העסקה ובכדי שנקבל כולנו את המחיר הכי נמוך ! 1) קורס נהיגת שטח מתקדמת! 2) מיגונים ! 3)קיט קפיצים בולמים ! 4) נעילת דיפרנציאל ARB ! פנו אלי במייל כפי שצויין למעלה אני עושה רשימה בכדי ללכת למתקינים ולהוזיל עלויות !
הוספת תגובה
  • 1. profile image yair999 24 בנובמבר 2008 ב 18:19

המממ...

מה שפיני רצה לומר בנוסף הוא, שמי שלא נרשם לפורום ג'ימני ולא כתב שם לפחות הודעה אחת של 'היי' ו'ביי' לא מקבל כרטיס מועדון ולא זכאי להנחות! מה, לא? אז אני אומייר... בלי רשות ובלי סמכות 

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. pinit89 24 בנובמבר 2008 ב 18:33

yair999 כתב/ה:
    "מה שפיני רצה לומר בנוסף הוא, שמי שלא נרשם לפורום ג'ימני ולא כתב שם לפחות הודעה אחת של 'היי' ו'ביי' לא מקבל כרטיס מועדון ולא זכאי להנחות! מה, לא? אז אני אומייר... בלי רשות ובלי סמכות "
    יאיר אתה צודק במליון אחוזים ! כל מי שעדיין לא נרשם לפורום ג'ימני עדיין לא יהיה זכאי להטבות המצויינות למעלה ! מההה?....אתה עדיין פה?!.... עבור עכשיו לפורום מועדון ג'ימני שנמצא באתר מועדון טריוס הרשם שם והגב לפחות פעם אחת ואז... כן שמעת נכון אתה תיהיה זכאי גם כן להטבות בתור חבר מועדון ג'ימני ישראל!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. רןרן 24 בנובמבר 2008 ב 18:37

טיול הבא

ראיתי תמונות מהטיול לאבו-גוש אשמח לקבל פרטים על הטיול הבא כמה כלי רכב מצטרפים בדכ?   רן

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. moisofnik 24 בנובמבר 2008 ב 18:39

גימני זה זן של טריוס?

למה פורום גימני באתר מועדון טריוס????

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. profile image yair999 24 בנובמבר 2008 ב 18:47

אז ככה...

רןרן כתב/ה:
    "ראיתי תמונות מהטיול לאבו-גוש אשמח לקבל פרטים על הטיול הבא כמה כלי רכב מצטרפים בדכ?   רן"
    פרטים על הטיול הבא יהיו כאשר... יוחלט על  הטיול הבא שזה אומר בעיקר כאשר יזוהה המוביל הבא . אנו כולנו תקוה שזה יהיה בקרוב ואפילו בשבת הקרובה.   לגבי כמה כלי רכב מצטרפים בדרך כלל, אז ה'בדרך כלל' היה עד כה שני טיולים. בראשון לאבו גוש היו 4 ובשני באיזור בית שמש היו 8. כמו כל דבר - זה תלוי... בקושי המסלול, עד כמה המשתתפים עלולים להיות 'פרועים' וכדומה  

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. profile image yair999 24 בנובמבר 2008 ב 18:50

כי... כי... כי...

moisofnik כתב/ה:
    "למה פורום גימני באתר מועדון טריוס????"
    כי זה מה שהציעו לנו בחינם, וסוס שמקבלים בחינם לא בודקים לו את השיניים. על האירוח אנו מודים למועדון טריוס! אם וכאשר יהיה מי שירים ויתחזק אתר נפרד - אז אולי ניפרד כידידים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. pinit89 25 בנובמבר 2008 ב 19:53

pinit89 כתב/ה:
    "שלום רב !  אני מציג בפנייכם רשימת פריטים במחיר מוזל לחברי מועדון!: כל המעוניין באחד מהאופציות האלו שישלח לי מייל ל[email protected] בכדי שאני ידע לפי כמה כלים לסגור את העסקה ובכדי שנקבל כולנו את המחיר הכי נמוך ! 1) קורס נהיגת שטח מתקדמת! 2) מיגונים ! 3)קיט קפיצים בולמים ! 4) נעילת דיפרנציאל ARB ! פנו אלי במייל כפי שצויין למעלה אני עושה רשימה בכדי ללכת למתקינים ולהוזיל עלויות !"
    אנשים אתם בעיניין ?! כן.. נכון ? אז תתחילו לשלוח לי מיילים בכדי שנקדם את כל העיניין והכי חשוב תרשמו כבר לפורום ג'ימני! 

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול