רותם שלום! קודם כל, משתתף בצע
רותם שלום! קודם כל, משתתף בצערך :-( שנית, הייתי בסרט הזה לפני כחצי שנה עם הCJ שלי ואת מה שעברתי עם השיפוץ תוכל לקרוא באתר שאני וחברים פתחנו לפני יומיים, אני מקווה שתוכל להיעזר במה שתקרא שם ואם לא, ננסה להמשיך לייעץ לך בפורום זה. חנן-ג''יפולוג www.jeepolog.com
רותם אם אני יכול לעזור לך אל ת
רותם אם אני יכול לעזור לך אל תתבייש ! 054-436069 חוץ מזה מוסך שמר בצ''ק פוסט עושים עבודה טובה.
מוסך שבתאי שמר בצ''ק פוסט הם ג
מוסך שבתאי שמר בצ''ק פוסט הם גנבים!!!! לפני שבועיים גיליתי שכשהם אמרו לי שהם החליפו משאבת דלק לסופתי הם לא עשו זאת ובכך גנבו ממני 850 ש''''ח אל תתקרבו!!!!!!!!!!
לרותם בשביל שתידע סדר גודל של
לרותם בשביל שתידע סדר גודל של מחירים אז כך לפני חצי שנה החלפתי מנוע לסמוראי 1000 שלי המנוע שקניתי הוא מיבוא במקור של קארי והוא עלה לי 3700 שח במזומן ההרכבה עלתה לי 1000 שח כולל שמנים קלאצ עלה לי בסביבות 500 שח שיפוץ סטארטר 400 שח שיפוץ אלטרנטור עוד כ-250שח אני בחרתי במנוע מיבוא מכיוון שכל מי ששאלתי אמר לי שבסוזוקי שיפוץ מנוע בד''''כ לא מצליח אם תרצה עוד פרטים תתקשר 053500941 מיקי
שחר, מה שאתה אומר זה חמור מאד
שחר, מה שאתה אומר זה חמור מאד וטוב שאתה מידע את באי הפורום !!
אפשר לקחת אותך למוסך... לאיפון
אפשר לקחת אותך למוסך... לאיפון שלי מותר לגרור 1570 ק''''ג, סמוראי שוקל בערך 850 ק''''ג, תשיג עגלה בשווי הטרה ואם אתה גר במרכז אז יש לך בימי שישי טרמפ לרופא....