פורומים

- שטח 4x4

מותו של סמוראי

28 בינואר 2001 ב 17:12 6 תגובות 602 צפיות rotem2
שלום לחברי הפורום. מזה זמן רב המנוע (1000 סמ"ק) של הסמוראי שלי מעשן, והיום הוא חדל לעבוד בבת-אחת ולא ניתן להחזירו לחיים יותר(יכול להיות שזה הטיימיניג ?), מאחר ואני באמת דל באמצעים (אפילו לגרור את הפגר לרופא אני מתקשה) אשמח אם ידידיי לפורום יעזרו לי מעט במתן מידע אודות היכן ניתן להחליף מנוע או לשפצו ובכלל היכן אני יכול למצוא מוסך נורמלי לסמוראי בצפון, רצוי בסביבות חיפה. אשמח גם לקבל סדר גודל של מחירים והאם ניתן לבצע את הניתוח במוסך אחד או שצריך לרכוש את המנוע אצל אחד ומיד לרוץ למוסך אחר. השמועות רומזות שמדובר בכ-6000 ש"ח מה שמסביר למה אני לחוץ... בכל אופן, תודה שהקדשתם מזמנכם לקריאתי לעזרה (הצילו !!!) ובאמת תודה מראש לאלו שיסכימו לנדב מידע כלשהו.
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 28 בינואר 2001 ב 15:19

רותם שלום! קודם כל, משתתף בצע

רותם שלום! קודם כל, משתתף בצערך :-( שנית, הייתי בסרט הזה לפני כחצי שנה עם הCJ שלי ואת מה שעברתי עם השיפוץ תוכל לקרוא באתר שאני וחברים פתחנו לפני יומיים, אני מקווה שתוכל להיעזר במה שתקרא שם ואם לא, ננסה להמשיך לייעץ לך בפורום זה. חנן-ג''יפולוג www.jeepolog.com

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 28 בינואר 2001 ב 16:39

רותם אם אני יכול לעזור לך אל ת

רותם אם אני יכול לעזור לך אל תתבייש ! 054-436069 חוץ מזה מוסך שמר בצ''ק פוסט עושים עבודה טובה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. שחר 28 בינואר 2001 ב 20:14

מוסך שבתאי שמר בצ''ק פוסט הם ג

מוסך שבתאי שמר בצ''ק פוסט הם גנבים!!!! לפני שבועיים גיליתי שכשהם אמרו לי שהם החליפו משאבת דלק לסופתי הם לא עשו זאת ובכך גנבו ממני 850 ש''''ח אל תתקרבו!!!!!!!!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. מיקו 29 בינואר 2001 ב 06:30

לרותם בשביל שתידע סדר גודל של

לרותם בשביל שתידע סדר גודל של מחירים אז כך לפני חצי שנה החלפתי מנוע לסמוראי 1000 שלי המנוע שקניתי הוא מיבוא במקור של קארי והוא עלה לי 3700 שח במזומן ההרכבה עלתה לי 1000 שח כולל שמנים קלאצ עלה לי בסביבות 500 שח שיפוץ סטארטר 400 שח שיפוץ אלטרנטור עוד כ-250שח אני בחרתי במנוע מיבוא מכיוון שכל מי ששאלתי אמר לי שבסוזוקי שיפוץ מנוע בד''''כ לא מצליח אם תרצה עוד פרטים תתקשר 053500941 מיקי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 29 בינואר 2001 ב 18:31

שחר, מה שאתה אומר זה חמור מאד

שחר, מה שאתה אומר זה חמור מאד וטוב שאתה מידע את באי הפורום !!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. צחי 31 בינואר 2001 ב 21:59

אפשר לקחת אותך למוסך... לאיפון

אפשר לקחת אותך למוסך... לאיפון שלי מותר לגרור 1570 ק''''ג, סמוראי שוקל בערך 850 ק''''ג, תשיג עגלה בשווי הטרה ואם אתה גר במרכז אז יש לך בימי שישי טרמפ לרופא....

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול