מוני שלום. אני מאובזר בצמיגים
מוני שלום. אני מאובזר בצמיגים כאלו על CJ ואני חייב לציין שאין לי נסיון רב עם הצמיגים האלו או עם אף צמיג MT אחר. הצמיג הקודם שלי היה AT וכשעברתי לצמיגי MT מיד הרגשתי בשינוי (קודם לא יכלתי להתקדם מטר בבוץ, לעומת עכשיו שאני לא חושב פעמיים על להכנס לשלולית). עוד משהו, הצמיג הזה שקט מאד גם בנסיע על הכביש אפילו בנסיעה מהירה (הוא רק מרעיש כשמאיטים). אני בחרתי בצמיג הזה אחרי שהתיעצתי עם הפורום ובנוסף גם עם שיקול של מחיר ליחידה (הרי גם יש סכוי לצמיג קרוע - טוטל לוסט) כשצריך לקנות צמיג חדש. את האמת - אני מרוצה אבל בלי נסיון עם צמיגים אחרים. בהצלחה והמשך יום נעים.
הסיבה ששאלתי היא כי קיבלתי לוו
הסיבה ששאלתי היא כי קיבלתי לוות דעת שהצמיג לא קשיח כמו לדוגמה צמיג בריגסטון. הכוונה היא יותר במעבר סלעים מאשר בבוץ ושחיקה לאורך זמן אז אם למשהו יש משהו להוסיף אשמח לשמוע. אגב אורי מה היה בסוף עם ההגה הרועד שלך? האם הבעיה נפתרה ואם כן איך?
מוני, אהלן... אני מכיר המון
מוני, אהלן... אני מכיר המון שעברו לצמיגים אלו ובדגול רובם ככולם מרוצים (דגש על הMT), בין היתר זהו גם צמיג שזכה כ''''צמיג השנה'''' או משהו בסגנון. לדעתי מומלץ ואת האמת, אני התכוונתי לעבור אליהם אך כמו שאתה יודע, קרתה בדרכי אפשרות נוספת שהוכיחה את עצמה...(ומוכיחה)
אהלן מוניאמנם אני נוסע על בי א
אהלן מוניאמנם אני נוסע על בי אף אבל חבר שלי עמוס נוסע על היוקוהמה כבר מעל 40.000 ק''''מ כולל טיולי שטח קשים ומאוד מרוצה מאיר וצוות שטח בטוח
מוני תיתקשר לגפני ותסביר לו שא
מוני תיתקשר לגפני ותסביר לו שאתה מתלבט בין הבריג''סטון ליוקוהומה, וכמו כן את המטרה לשמה אתה צריך את הצמיג, ואני מאמין שתשמע את מה שאמרתי לך.
אחלה צמיג ותשתדל לא להתקע בסל
אחלה צמיג ותשתדל לא להתקע בסלעים של החברים שלך או שתקנה דיאגונאלים ותאכל קש בכביש ואני יודע שהחברה לא ממש מתים על המידה הזאת אבל אני מת על 235/85 שיש גם ל15 ו16
אני גם בדיוק בבעיה של החלפת צמ
אני גם בדיוק בבעיה של החלפת צמיגים אני מתלבט בין הגודריץ'' AT ליוקוהמה MT אני יודע שהיוקוהמה יהיה יותר טוב בבוץ אבל הגודריץ'' עצמו יותר חזק (2 PLY ביוקוהמה ו3PLY בגודריץ'') אני לא יוודע במה לבחור אולי תעזרו לי???
מצטרף לדיעה הרווחת כי הצמיג בו
מצטרף לדיעה הרווחת כי הצמיג בוץ החדש של יוקוהומה עושה את העבודה.לא רק שמעולם לא איכזב בשטח (בוץ סלעים וכו) השקט שלו בכביש מדהים כבעל סי גי 91 היו לי לא מעט צמיגי בוץ כולל בי אפ,קופר וסומיטומו ללא ספק היוקוהומה החדש בדרגה אחת מעליהם.
נראה לי מסיכום הדברים שהצמיג א
נראה לי מסיכום הדברים שהצמיג אכן עושה את העבודה. אבל הוא פחות חזק לטווח ארוך כי יש לו רק שני שכבות לעומת שלוש לצמיג שטח זה בעיתי. הוא אולי יביא אותך לכל מקום אבל אז באמצע הוא עלול להתפוצץ ולהשאיר אותך בשטח לא נעים !!!
לאחר בדיקות לא מעטות של מביני
לאחר בדיקות לא מעטות של מביני דבר אני בחרתי בבריגסטון בוץ, יש לצמיג חיזוקים בדפנות ובחיבורים שאין למתחרים, הוא גם מאוד שקט יחסית לצמיגי בוץ,לגבי העבירות, ''''חבל''''ז''''. היו לי בעבר יוקוהמה סופר דיגר, ברגע שהורדתי אויר בחולות, הצמיג היה מועד לפורענות