ג'ימיני
לפי הצרכים שלך, הג'ימיני תפור עליך. מעולה בשטח. עלויות אחזקה וצריכה יחסית נמוכות. סביר בכביש. מומלץ אוטומט.
תודה טל
קודם כל תודה על העזרה.
רציתי לדעת למה אתה חושב שעדיף אוטומט?
אם זה בגלל היכולות בשטח אז בתור מדריך נהיגה מבצעית לשעבר אני מסתדר לא רע בכלל עם ידני, האם לא יותר זול להחזיק רכב ידני?
ושוב תודה.
ג'מני רגיל או אוטמט?
ברור שתיבת הילוכים ידנית תגרום לך חסכון בדלק לעומת אוטומט, חוצמזה אני מציעה לך לעשות סיבוב על הרכב לפני רכישתו (בכל סוכנות רכב יש רכב הדגמה))
דבר נוסף, אם בעבר עסקת בהדרכת נהיגה מבצעית ויש לך ידע במכונאות אזי עדיף לך פג'רו.
תודה סיגל.
גימיני או פאגרו
גימיני או פאגרו???
תודה סיגל אמרת שעם יש ידע בנהיגה מבצעית ומכונאות עדיף פאגרו. האם זה בגלל שהוא לא אמין ואני יוכל לתקן לבד? בגלל שהפאגרו הוא בעל יכולות טובות יותר? בגלל שהוא זול יותר לאחזקה? או בגלל שיש לי ניסיון איתו מהצבא? ושוב תודה על העזרה.
פאג'רו=יפני=אמין
שוב שלום, להחזיק ג'יפ פאג'רו עולה קצת יותר מג'ימיני ,אני דבר ראשון הייתי מתקשרת לסוכן ביטוח/ביטוח ישיר לבדוק עלויות ולבדוק עלות של רישוי כמובן לקבל הצעה גם לבנזין וגם לדיזל .תעשה לך סדר בראש לגבי מודל של הרכב ותשווה.
שלום סיגל
בנוגע לעמינות האם את אמרת מניסיון כי יש בבעלות אבי שני מגנומים ובשמונים אלף ק"מ הם נוסעים כמו גרוטאות. {הרכב מטופל בחברה ושמור מאוד} הוא פשוט לא מחזיק מעמד בדרכי עפר ועם משקלים זה בעיה ידועה במגנום האם לא כך גם בפאגרו???
תודה רבה.
סליחה על שגיאות הכתיב אני כתבתי במהירות.
מגנום=טנדר
לסבתא שלי יש שני מגנומים עשו 140,000 אתה יודע איך היא מטפסת במרזבה? סתם סתם. תשמע לא פעם טיילו איתי ח'ברה עם 4X4 ותיקים בשטח ומנוסים ממני י ולקראת סיום הטיול הייתי שומעת אותם שואלים מתי צריך לשלב 4X4 ? ואני לא צוחקת. נ.ב.המגנום אחלה של טנדר
מגכלום
סיגל לאיזה טיולים את מתכוונת לטיולי סביונים או חרציות . אין על ההיילקס
נ.ב.
תמסור דש בבית וחג-שמייח.