פורומים

- שטח 4x4

שלום. מחפש גיפ ראשון

09 בדצמבר 2008 ב 22:57 15 תגובות 1442 צפיות חדש פה
שלום לכולם. אני בחור צעיר שמחפש גיפ ראשון. הדבר הכי חשוב לי הוא עלויות אחזקה נמוכות [צריכת דלק, ביטוח, טסט, וטיפולים]. אני מחפש יכולות בינוניות בכביש ובשטח יותר בשטח. חברים המליצו לי על גימיני מהראשונים או פאגרו ישן קצר. אני מאוד ישמח אם תוחלו לעזור לי. תודה מראש לכולם.
הוספת תגובה
  • 1. tal-nigrar 11 בדצמבר 2008 ב 14:11

ג'ימיני

לפי הצרכים שלך, הג'ימיני תפור עליך. מעולה בשטח. עלויות אחזקה וצריכה יחסית נמוכות. סביר בכביש. מומלץ אוטומט.

וו גרירה

אביזרים לרכבי שטח

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. חדש פה 11 בדצמבר 2008 ב 22:15

תודה טל

קודם כל תודה על העזרה.
    רציתי לדעת למה אתה חושב שעדיף אוטומט?
    אם זה בגלל היכולות בשטח אז בתור מדריך נהיגה מבצעית לשעבר אני מסתדר לא רע בכלל עם ידני, האם לא יותר זול להחזיק רכב ידני?
    ושוב תודה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אלדד- מנהל פורום 12 בדצמבר 2008 ב 10:02

ג'מני רגיל או אוטמט?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image סיגל אדלשטיין 13 בדצמבר 2008 ב 17:23

ברור שתיבת הילוכים ידנית תגרום לך חסכון בדלק לעומת אוטומט, חוצמזה אני מציעה לך לעשות סיבוב על הרכב לפני רכישתו (בכל סוכנות רכב יש רכב הדגמה))

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. profile image סיגל אדלשטיין 13 בדצמבר 2008 ב 17:30

דבר נוסף, אם בעבר עסקת בהדרכת נהיגה מבצעית ויש לך ידע במכונאות אזי עדיף לך פג'רו.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. חדש פה 13 בדצמבר 2008 ב 20:20

תודה סיגל.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. חדש פה 13 בדצמבר 2008 ב 20:24

גימיני או פאגרו

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. חדש פה 13 בדצמבר 2008 ב 20:28

גימיני או פאגרו???

תודה סיגל אמרת שעם יש ידע בנהיגה מבצעית ומכונאות עדיף פאגרו. האם זה בגלל שהוא לא אמין ואני יוכל לתקן לבד? בגלל שהפאגרו הוא בעל יכולות טובות יותר? בגלל שהוא זול יותר לאחזקה? או בגלל שיש לי ניסיון איתו מהצבא? ושוב תודה על העזרה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. profile image סיגל אדלשטיין 15 בדצמבר 2008 ב 12:58

פאג'רו=יפני=אמין

שוב שלום, להחזיק ג'יפ פאג'רו עולה קצת יותר מג'ימיני ,אני דבר ראשון הייתי מתקשרת לסוכן ביטוח/ביטוח ישיר  לבדוק עלויות ולבדוק עלות של רישוי כמובן לקבל הצעה גם לבנזין וגם לדיזל .תעשה לך סדר בראש לגבי מודל של הרכב ותשווה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. חדש פה 16 בדצמבר 2008 ב 21:19

שלום סיגל

בנוגע לעמינות האם את אמרת מניסיון כי יש בבעלות אבי שני מגנומים ובשמונים אלף ק"מ הם נוסעים כמו גרוטאות. {הרכב מטופל בחברה ושמור מאוד} הוא פשוט לא מחזיק מעמד בדרכי עפר ועם משקלים זה בעיה ידועה במגנום האם לא כך גם בפאגרו???
    תודה רבה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. חדש פה 16 בדצמבר 2008 ב 21:20

סליחה על שגיאות הכתיב אני כתבתי במהירות.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. profile image סיגל אדלשטיין 18 בדצמבר 2008 ב 13:41

מגנום=טנדר

לסבתא שלי יש שני מגנומים  עשו 140,000 אתה יודע איך היא מטפסת במרזבה? סתם סתם. תשמע לא פעם טיילו איתי ח'ברה עם 4X4 ותיקים בשטח ומנוסים ממני י ולקראת סיום הטיול הייתי שומעת אותם  שואלים מתי צריך לשלב 4X4 ? ואני לא צוחקת. נ.ב.המגנום אחלה של טנדר  

הוספת תגובה צטט והגב
  • 13. profile image ארן סיני 18 בדצמבר 2008 ב 17:40

מגכלום

סיגל  לאיזה  טיולים  את  מתכוונת  לטיולי   סביונים   או  חרציות .  אין  על  ההיילקס

הוספת תגובה צטט והגב
  • 14. profile image סיגל אדלשטיין 18 בדצמבר 2008 ב 19:10

ארן , לטיולי כלניות

אני לא מתאמצת להניע את הג'יפ מספיק לי הליסינג.........וקו 11

הוספת תגובה צטט והגב
  • 15. profile image סיגל אדלשטיין 18 בדצמבר 2008 ב 19:11

נ.ב.

תמסור דש בבית וחג-שמייח.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול