31 בינואר 2001 ב 09:22 4 תגובות 361 צפיות אורח/ת
כבר הבנתם שאני מפחד להיתהפך. ויש לזה 3 סיבות: 1. אני לא סומך על הקשת המקורית של סמוראי 2. אני מפחד לחטוף אבן לראש 3. עוד לא התהפכתי אף פעם עם אוטו (רק אופנועים) אז אם יש מישהו שיכול לספר לי על התהפכות על הצד עם סמוראי פתוח עם קשת מקורית אני אשמח מאד. הקשת הזאת מסוגלת להחזיק את המשקל של האוטו כשהוא הפוך ? אני מניח שבקרוב מאד אני אתקין קשת יותר רצינית. תודה.
הוספת תגובה
  • 1. אריק2 31 בינואר 2001 ב 07:47

שמע גיא, גם אני חושב על זה, וא

שמע גיא, גם אני חושב על זה, ואני יכול להגיד לך כמה דברים: האחד, למה שלא תקנה דרך אתר בחו''''ל חגורות בטיחות מה נקרא ''''ספורטיביות'''' (בערך 50$) השני, מה רע בלהתקין ''''כלוב התהפכות'''' ? זה לא אמור להיות סיפור גדול כל כך. והבטיחות - היא מעל הכל !

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 31 בינואר 2001 ב 12:55

הייתי היום אצל גיא בפרו ג''יפ

הייתי היום אצל גיא בפרו ג''יפ והוא רוצה 1200 בשביל קשת עם שני חיזוקים מאחורה. אני חושב שכלוב שלם קצת קדול עלי בשלב הנוכחי אבל קשת רצוי מאד כי אני פשוט לא סומך על הקשת המקורית בכלל. מה שכן אני אבדוק אם אני יכול לבנות קשת לבד זה בטח יצא פחות מ1200 שח. מה שכן אין לי מושג לאן מחברים את זה בגוף של האוטו. חוץ מזה, חגורות בטיחות לא יעזרו לי אם הקשת תימעך מתחת למשקל של האוטו.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אריק2 31 בינואר 2001 ב 13:18

שוב, יש בחו''''ל ב50$ חגורות ש

שוב, יש בחו''''ל ב50$ חגורות שיחברו אותך ויקבעו אותך לכסא ! גם אם הגג יתקמט קצת - לא יאונה לך כלום. בקשר לכלובון - תתקשר בשביל הספורט ל052-549499 יורם ותאל אותו על כל עבודת מסגרות, רק בסבלנות.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. שחר 31 בינואר 2001 ב 20:10

אל תנסה לבנות לבד כלוב. אם את

אל תנסה לבנות לבד כלוב. אם אתה לא סומך על כלוב אורגינלי אז בטח שאל תסמוך על כלוב שאתה בונה אלא אם כן אתך מקצוען בריתוך. גם כלוב יפה מאוד שנראה חזק יכול לתקמט כמו מקלות ארטיק בהתהפוכת. מעבר לזה צריך להשתמש בכלוב בצינורות ברזל מיוחדים והם יקרים. אל תבנה כלוב מצינור פשוט, הוא לא יחזיק. מעבר לזה חגורת בטיחות 4 נקודות 2 אינצ'' של ספארקו עולה כ 300 ש''''ח והיא תגן עליך בהיתהפכות אפילו עם הקשת המקורית, הרי אם יהיה לך כלוב אבל תיפול מחוץ לרכב והוא ימחץ אותך...

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול