פורומים

- שטח 4x4

תופעה מדאיגה בפורום

31 בינואר 2001 ב 09:30 12 תגובות 760 צפיות מוני הגי''פאי
בתקופה האחרונה שמתי לב לתופעה מדאיגה מאוד בפורום כל המשתתפים נדבקים בזה אחר זה במחלת הגיפאות הם מתחלים למלמל משפטים מוזרים its a jeep thing... you woldnt wnderstand הם מדברים על דנות למניהם סרנים קשחים גלגלי MD ונעילות אחוריות וקדמיות !!! גם השמות הקדושים CJ8 האב ו סופה הבן נשמעות התופעה התגלתה בכל חומרתה כאשר אני השתתפתי ביום שבת בטיול שטח תמים עם לא פחות מ 8 סופות ו CJ מה קורה כאן למען השם התופעה הפכה למגיפה אני קורה לכול האנשים ההגונים נוהגי המכוניות מלוכסנות הענים עם מגוון הפלסטקים למניהם לנקוט בצעדי מנע בכל פעם שגיפ עובר אותם בעליה תלולה או שטח קשה אחר להסתכל הצידה ולמלמל SRV SRV SRV SRV ... בלב שלם ולא להשתתף בפורומים שמסטים פרועים (שבראשם עומד חנן הידוע לשימצה) נוהגים להשמיע השקם וערב את שם השטו - JEEP להתראות בשטח - מוני מה קורה כאן למען
הוספת תגובה
  • 1. אריק2 31 בינואר 2001 ב 07:38

מוני, אני רואה שלא רק אני משוע

מוני, אני רואה שלא רק אני משועמם במקצת... מה גם חנן, אני מכין לך שאלות (או יותר נכון הסברים ארוכים לתת לחברי הפורום - פשוט התעניינתי בכמה דברים, כמו שאתה יודע, ויש בידי כמה קטלוגים שבהם יש המון דברים שאני, ואני מאמין רבים נוספים, רוצה\ים תשובה) אז הערב, אני אסרוק כמה דברים ואשלח, מה גם שזה יוכל להיות בסיס לכתבות.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 31 בינואר 2001 ב 11:37

באותה עלייה תלולה וקשה, אם תתב

באותה עלייה תלולה וקשה, אם תתבונן אחורה תראה את המלוכסנים, אם תתבונן קדימה תראה את האגזוזים של ה-לנדרוברים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. מוני הגי''פאי 31 בינואר 2001 ב 12:17

אלו הם האגזוזים של הדיפנררים ש

אלו הם האגזוזים של הדיפנררים שעברו שנה שעברה ושבקו חיים באמצע העליה !!! אבל ברצינות הדפנדרים הם רכבים מצוינים - כמעט כמו הגיפ אותו הם העתיקו אחרי מלחמת העולם השניה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. קובי 31 בינואר 2001 ב 12:20

פשוט מאד - נמאס להם לקרוא על ד

פשוט מאד - נמאס להם לקרוא על דנות וסרנים ולוקרייטים (האוטו שלנו בא עם נעילה מיפן - למה להתלכלך) והלכו לפורום לאנשים שפויים... סתם. לא להתייחס ברצינות.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. מוני הגי''פאי 31 בינואר 2001 ב 12:48

שלא יובן לא נכון, יש לי כבוד ג

שלא יובן לא נכון, יש לי כבוד גדול לגיפים יפנים מלפני 10 או 15 שנה אז הם התקרבו לגיפ. אבל מאז הם הלכו בדרך כל SRV והפכו להיות קופצי מדרכות גם לגיפ המקודש זה כמעת קרה עם הגראנד שורוקי. אבל אז הגיע הרנגלר ששמר על המסורת המפוארת והחזיר עטרה ליושנה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. קובי 31 בינואר 2001 ב 14:00

ד''''א מוני, אם יצא לך להסתכל

ד''''א מוני, אם יצא לך להסתכל במדור הרכב ב-YNET לאחרונה היית יודע שבדגם שיחליף את הצרוקי - ליברטי הם קוראים לו, יהיו מתלים נפרדים מלפנים. וכך עוד אגדה מתה לה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אריק2 31 בינואר 2001 ב 14:16

תגיד לי קובי, אז מה אתה רוצה ל

תגיד לי קובי, אז מה אתה רוצה להגיד ? שקידמה בשטח זה מתלים נפרדים ? מצחיק מאד...אולי נוחות בשביל וטיול משפחתי ןמהנה = מתלים נפרדים. ב300000 ש''''ח אתה תקנה ליברטי, ואני - אני אקנה אוטו ב200000 ש''''ח שיטפל בי כמו שצריך בכבישים ואפילו בשבילים (יצאה כזו אאודי לדוגמא) וב100000 הנותרים אקנה לי גיפ !!! יודע למה ? ...עזוב - לא תבין גם ככה. בצחוק.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. מוני הגי''פאי 31 בינואר 2001 ב 14:17

יצא גם יצא תראה מיום הוולדו ש

יצא גם יצא תראה מיום הוולדו של הגיפ ווליס הוא התפתח לשלושה ענפים שונים היום יש רק שני ענפים באחד יש את הרגנלר שהוא ממשיך המסורת של GO ANYWHER ובענף האחר יש את השירוקי והגרנד שרוקי בעלי השילדת הגוף ואכשיו גם מתלים נפרדים. מבחנתי הגיפ האמתי הוא הרנגלר ואחיו החורגים השרוקי והגרנד שרוקי במיוחד הם רק מפלצות מעוותות של הגיפ. אז אל תדבר אתי על השרוקי בבקשה זה נושא כאוב >:

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. קובי 31 בינואר 2001 ב 15:06

פחחח... תסתכלו על המחליף של הר

פחחח... תסתכלו על המחליף של הרנגלר... אריק, מה שאני רוצה להגיד זה שתעשיית הרכב לא סופרת בכלל לא אותי, לא אותך ולא את מוני: הם הבינו מזמן מאיפה בא הכסף - מכל מיני אנשים שמחפשים תדמית מסויימת ולא בהכרח ביצועים. חבל אבל זה המצב. רוב רוכשי גיפ בארה''''ב לא יורדים עם הרכב מהכביש - כולל רנגלרים.

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-420969,FF.html

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. דוטו 31 בינואר 2001 ב 16:25

פעם כשהייתי קטן אמרו לי שכמה ש

פעם כשהייתי קטן אמרו לי שכמה שיותר קשה בדרך למטרה כך לומדים יותר היום אני יודע שזה התירוץ של מי שלא יודע איך לפשט דברים אז עם כל הכבוד לנוסטלגיה כביסה עושים במכונה ולא ביד ואוכל מבשלים בתנור או במיקרו ולא בטבון ובשטח נוסעים ביפני ממוזג שמגיע עם כל החלקים אחרי שהשקיעו כמה מיליוני דולרים בהתאמתם האופטימלית ולא בגיפ שכל שבוע מחליפים חלק אחר אז לכל אלא שעוד חושבים שרע זה טוב ומה שלא מחסל אותי מחשל אותי שיערב לכם אנחנו נמשיך להנות מטכנולוגית שנות ה-2000 נ''''ב לא זכור לי שראיתי את ניפלאות הגיפ בפריז דאקר האחרון!!??

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. אריק2 31 בינואר 2001 ב 18:37

שני חמודיםשלי, אני מתחיל איתכם

שני חמודיםשלי, אני מתחיל איתכם בצחוק ואתם לוקחים ללב - כל אחד נוסע איפה שאתם נוסעים !!! ואיפה שאתם נוסעים, ניתן ליסוע עם האאודי החדשה ! לגבי הדקאר האחרון - תבינו, זהו אינו מרוץ עבירות. (נקודה - האם מובן ? אינו מרוץ עבירות !) מה שאני אוהב, לא הייתי מעיז לנסות עם יפני. אם הייתי מנסה עם יפני, לא הייתי מעיז לספר - כי הוא היה נשאר שם ! עד שהבדווים יעלימו אותו... ובשאר הטיולים - אני לידכם עם האאודי...ולא נופל. מה גם שאין לי משפחה גדולה שתדרוש המון מקום, והצלם שלי - הוא יבוא גם אם הוא יצטרך לשבת על מכסה המנוע, ובשמחה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. קובי 01 בפברואר 2001 ב 07:18

ד''''א לא ברור לי איך אתה יודע

ד''''א לא ברור לי איך אתה יודע איפה אני או החמוד השני נוסעים? אבל אני באמת לא מכיר את כישורי הנהיגה שלך אז אולי אתה צודק... אבל במקום האאודי תלך על סוסיתא סטיישן - גם דומה יותר לסופה שלך מבחינת נוחות, כיעור וכדומה, וגם תוצרת הארץ. כמו שאתה אוהב. חוץ מזה יש לסוסיתות סרן חי אם אני זוכר משהו.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול