פורומים

- שטח 4x4

הערה ושאלה לנימרוד

31 בינואר 2001 ב 15:48 6 תגובות 334 צפיות אורח/ת
קראתי בג'יפולוג את התשובה לגיא על הסמוראי ויש לי תיקון אחד ושאלה אחת. תיקון: את הצמיגים 215.75/15 ניתן לרשום ברישיון לי יש כאלו והם חוקיים לגמרי. שאלה: אני מאד מוטרד מחוזק הקשת במיקרה התהפכות והבנתי שהיה לך הכבוד להפוף את האוטו. אז ככה פרטים סמוראי קצת פתוח מודל 86. הקשת מחזיקה מעמד ? האם צריך להתקין קשת יותר רצינית? אני שואל לגבי התהפכות אחת על הצד ועל הגב. אני מניח ש20 התהפכויות במורד מידרון של מאות מטרים ברמת הגולן לא צריך לשאול בכלל. מקווה שתוכל לעזור לי... תודה גיא1 סמוראי.
הוספת תגובה
  • 1. מפרסם 31 בינואר 2001 ב 15:03

גיא שלום, בקשר להערה לגבי הצמ

גיא שלום, בקשר להערה לגבי הצמיגים- אני שמח, אולי תוכל לשלוח את זה למדור הטיפים בג''יפולוג. איפה ואיך בדיוק רשמת את הצמיגים בצורה חוקית, כדי להקל על בעלי סמי אחרים. בקשר להתהפכות. אני לא יודע למה אתה לא סומך על הקשת המקורית. אני בכלל לא יודע מה זה קשור ללסמוך, זה לא בנאדם שיכול לדפוק אותך. הקשת תוכננה ונבנתה על ידי סוזוקי בדיוק כדי להגן עליך בהתהפכויות. אני נהגתי בסמי סגור, והפכתי אותו פעמיים על הצד, בשני המקרים בעליות תלולות עם שיפועי צד, ובשני המקרים מאותה סיבה - אידיוט אחד ישב מאחורי ההגה, עצר באמצע העלייה, הרגיש שהאוטו מתנדנד, אבל במקום לצאת רגע, לבדוק מה קורה, לסגת ולגשת שוב, נסע קדימה , אחורה, קדימה אחורה, עד שהאוטו הסכים לזוז - הצידה. הלקח שלי ברור, אם אתה לא בתחרות עם אלמנט של זמן,אין שום סיבה להתהפך בשטח! עצור, רד מהרכב, תסתכל ותתכנן, ותמיד אבל תמיד, תשתמש במכוון מהקרקע! הנהג הכי מיומן לא רואה מתא הנהג מה שחבר שלו רואה מבחוץ. כאשר מישהו שאני סומך עליו עומד ומכוון אותי אני יודע שאני לא אגיע למצב של התהפכות. אז תחסוך לעצמך את הכסף על כלוב התהפכות, ופשוט תנהג בשכל ועם חבר מבחוץ! ואם אתה בכל זאת רוצה לדעת, סמי מתהפך יופי על הצד, לקשת לא קורה כמעט כלום. בהתהפכות אחת היו לי נזקי פחחות, בשנייה בלי נזקים, ובשני המקרים הפכתי את הרכב במשיכה והמשכתי בטיול בלי בעיות. נ.ב סוג אחר של התהפכות קורה בשטח על שבילים מהירים במה שמכונה ''''נהיגה ספורטיבית''''. יש כאן בפורום לפחות שני מומחים גדולים ממני. אבל כאחד שנתקל בהרבה מקרים כאלו בעבודתי בקו400, אני רק יכול להגיד לך תזהר במשחקים כאלו, לא לזה נועד ג''יפ ובוודאי לא סמי, ומיומנות הנהיגה והנסיון הנדרשים לנהיגה כזאת גבוהים יותר ממה שנדמה. גבוהים מדי בשבילי, בכל אופן. נמרוד

http://www.jeepolog.com

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 31 בינואר 2001 ב 17:12

נימרוד - תודה רבה על ההתיחסות

נימרוד - תודה רבה על ההתיחסות אכן הרגעת אותי עכשיו ודאכן המיקרים שתארת הם הכי קרובים למה שאני הגעתי נהיגת ספורט מהירה זה לא התחום התעניינות שלי בכל מקרה אז אין מה לדאוג. לגבי הצמיגים האם כתובת המייל שבאתר כבר תוקנה ? אני אשמח לשלוח את הפרטים לגבי רישום צמיגים. גיא.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 31 בינואר 2001 ב 17:18

גיא, הכתובת תוקנה. אם אפשר בק

גיא, הכתובת תוקנה. אם אפשר בקובץ וורד אז עדיף, תודה. חנן-ג''יפולוג

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. חגי 31 בינואר 2001 ב 17:36

גיא אני בטוח שאתה יכול לאשר א

גיא אני בטוח שאתה יכול לאשר את דברי נימרוד בקשר למכוון . הרי זה בדיוק מה שעשינו בטיול האחרון. פשוט כניראה לא סמכת עלי ב 100 אחוז. אבל אני בטוח שבמכשול הבא כבר מסמוך עלי ב- 11 אחוז. :) חגי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. חגי 31 בינואר 2001 ב 17:37

גיא אני בטוח שאתה יכול לאשר א

גיא אני בטוח שאתה יכול לאשר את דברי נימרוד בקשר למכוון . הרי זה בדיוק מה שעשינו בטיול האחרון. פשוט כניראה לא סמכת עלי ב 100 אחוז. אבל אני בטוח שבמכשול הבא כבר תסמוך עלי ב- 110 אחוז. :) חגי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 31 בינואר 2001 ב 17:56

חגי - יא סוחט מחמאות שכמוך :)

חגי - יא סוחט מחמאות שכמוך :) סמכתי עליך 100\\% רק לא סמכתי עלי שאני אצליח לבצא מה שאמרת לי !!

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול