כתוב פרטים וננסה להשיב
מה אתה צריך? ולאיזה שימוש? בינתיים היעזר בכתבות הניווט באתר - קישור
אני צריך עבור טיולים
בעיקר בשטח
פשוט איני מבין בזה ולא יודע מה לקנות
המבחר מרובה
הבחן בין מכשיר מקצועי למחשב ניווט
יש להבחין בין מכשירים מקצועיים (היצרנים: מגלן וגרמין) המספקים למשתמש נקודות ציון ב-12 ספרות. כול המכשירים הללו טובים ונותנים דיוק מקסימלי (למשתמש הרגיל) וההבדל בין הדגמים הוא באפשרויות הנוספות מעבר להצגת נקודות הציון. חיבור למחשב, סוג המסך ואיכותו עד לרמה של מסך צבעוני, יכולת לקלוט כרטיס זכרון, סוללה נטענת, חיבור לרכב וכו'. הסוג השני הם מחשבי ניווט או מחשבי כף יד עליהם ניתן להרכיב תוכנות ניווט. כאן בעיקר מה שרלוונטי עבור המטייל הם מחשבי כף היד הכוללים אנטנת GPS והיכולים לטעון עליהם את תוכנת המפות נביגייד - לדוגמא מיו P360. ישנם מכשירים פשוטים יותר, שאין להם מערכת הפעלה מלאה של מייקרוספוט והם יודעים להפעיל רק תוכנה לניווט כבישים לדוג' IGO וחלקם גם את תוכנת המפות עמוד ענן.
המליצו לי על
מיו C320 או מיו MOOV300
מה ההבדל בניהם והאם הם טובים
והאם גם SKY VIEW טוב ראיתי שאפשר לנווט שם גם לפי תצא"ות
תודה
מכשירים טובים לא לניווט בשטח
שני המכשירים הנל טובים אך אינם יכולים להטעין את תוכנת הנביגייד (יכולים להטעין עמוד ענן). ה MOOV 300 חדש יותר ועם מסך במידה של 4.3 אינץ' ול-C 320 מסך 3.4 אינץ'. לגבי הניווט על תצלומי אוויר - אין זה רלוונטי שכן התצלומים לא באיכות טובה והם רק מכבידים על המערכת - גימיק נחמד אבל לא פרקטי.
הבנתי שהם באים עם
תוכנה של מיו
מה יתרונות הנביגייד לשטח והאם לא מספיק עמוד ענן
אתה יכול להמליץ לי על מכשיר טוב לשטח עם מסך גדול יחסית
לא 7 אינטש
גם ל mio c320 יש מסך 4.3 אינטצ . מכשיר מספיק גדול כדי לנווט, ומספיק קטן בשביל להכניס לכיס או פאוצ' כשיוצאים מהרכב . עובד מצוין עם IGO ועמוד ענן . קל לתיפעול , קל להוריד מסלולים מאתרי שטח . משלב נקודות לאורך המסלול - כך כשמגיעים לנקודה נפתח חלון אוטמטית עם תאור של מה יש במקום היסטוריה ו/או עבירות. לפני קניה מומלץ לדבר עם יואב רופא מפתח עמוד ענן , ולברר איתו ספציפית לגבי מכשיר ותוכנת ניווט שטח ואיך הם מתממשקים לעמוד ענן (זה מה שאני עשיתי ) אמיר
עופר - אתה טועה