מוני, אין דבר כזה גיפ יפני. את
מוני, אין דבר כזה גיפ יפני. אתה מעליב את המיצובישי שלי! ולגבי הקטגוריות שהגדרת: זה נכון חלקית בלבד. יש מספיק בעלי פראדו שמסתובבים בשטח ויש אלפי טראנו שלא יורדים מהמדרכה. ויש גם CJ שלא יורדים מהמדרכה - אורי טל קנה אחד כזה אם אני לא טועה. בקיצור - העיקר שכולנו מבסוטים
וחוץ מזה, תכף יבואו נמרוד וחנן
וחוץ מזה, תכף יבואו נמרוד וחנן ויעשו לך שמיכה בגלל שכתבת גיפ יפני. תבקש משץ שמחק את זה מהר...
סמוראי שלי בוכה ... :)
סמוראי שלי בוכה ... :)
נכון קובי, אבל שלי היה 23 שנים
נכון קובי, אבל שלי היה 23 שנים מתוך 25 שנים שהוא חי בקפאה אז זה לא חוכמה. אה... היום הוא כבר לא מה שהוא היה פעם. נכון שאני משקיע שעות של עבודה כדי להמיר אוטו מ''כאילו'' ג''יפ לג''יפ גאווה בעצמו ובבעליו (ד''א היום אני מקבל את הנעילות - דקימה/אחורה) אבל לאט לאט. ד''א אמרת ''''אין דבר כזה ג''יפ יפני, אתה מעליב את המיצובישי שלי'''' - מההה..?? אל תגיד לי שכשאתה אתה אומר איזה רכב יש לך אתה לא משתמש במילה ''''ג''יפ'''' רק כי זה נשמע טוב :-) יום טוב. אורי.
קובי על זה אמר יהודי חכם - ישו
קובי על זה אמר יהודי חכם - ישו ''''יש אנשים שאף פעם לא ניתן לספק אותם'''' אז קודם כל תעשית הרכב היפנים התחילה ליצר רכבים כפולי הנעה בגלל הגיפ. ובהתחלה קראו להם גיפים על שם הגיפ האמרקאי. רק מאוחר יותר עברו לשם SRV כי פשוט היה ברור שזה לא גיפ. לגבי הדוגמאות שהבאתי. אלו הם רק דוגמאות ותמיד תימצא את הארס בן הטיפש עשרה שקנה CJ6 ויפיף אותו עם נקלים ועור עד כדי כך שהוא לא יעז לתקרב לשטח. ולגבי הסאמורי הבוכה. לי אישית יש חיבה עמוקה לסאמוראים. אם להם את היכולת של CJ אבל הם כל כך חמודים. זה ממש כמו CJ תינוק. פשוט אי אפשר שלא לחייך באהבה. לבת שלי כשתיגדל אני אקנה סאמורי (אם עוד יהיו אז כאלו) עד שתלמד לנהוג בגפים ואז תקבל את הדבר האמתי CJ.
מוני ידידי. מה שאני רוצה להגי
מוני ידידי. מה שאני רוצה להגיד זה שלכולם יש מקרר בבית אבל כולם גם קוראים לו פריג''ידר אפילו שאין כבר בכלל את החברה הזאת ויש תדיראן או אמקור או משהו וגם אתה ידידי כתבת ''''ג''יפ יפני'''' .. הרי אין כזאת חיה ... בכל מקרה לגרעין הקשה עם השריטה בראש. יש אל הסמוראי לדוגמה שעובר איפה שטראנו לא יעיז להכנס ויש את הדיפנדר שעובר איפה שסמוראי לא מתקרב בכלל ויש אל הסיקס (עוד שגיאה נפוצה...) שעובר איפה שדיפנדר מתחיל לזייף ויש את האמר שעובר איפה שסיקס עושה פאדיחות ויש את הנגמ''''ש שמוציא האמרים מבויישים מהבוץ. יש שני דברים ג''יפ ורכב שטח. ג''יפ הוא תמיד רכב שטח אבל רכב שטח הוא לא תמיד ג''יפ. וכל אחד צריך לבחור מה שמתאים לו לתקציב או לרמת הנהיגה או לאישתו. ולא צריך להעלב אם מישהו קורא לפג''רו שלו שהוא רכב שטח במידה זאת או אחרת ג''יפ. גם לי יש מקרר של תדיראן ואני כל יום קורא לו פריג''ידר. :) אני מקווה ההדורים ייושרו .. גיא1 - סמוראי גאה (ומאוהב)
גיא! אל תחשוב בכלל להשוות את
גיא! אל תחשוב בכלל להשוות את יכולת השטח של CJ ושל האמר. מה שהCJ כבר הספיק לשכוח איך עושים ברוורס, ההאמר לא יכול לחלום אפילו לעשות אותו.
חנן , החמצת את הנקודה העיקרית
חנן , החמצת את הנקודה העיקרית וחוצמיזה .. תגיד לי כמות האוכל שאתה יכול לסחוב איתך לטיול שייכת ליכולת השטח שם האוטו ? כי אם כן אז האמר קורע את הCJ :)))) בדיחה !!
טוב הדיון הזה קצת נמאס... רק ל
טוב הדיון הזה קצת נמאס... רק למען הפרוטוקול: א. המיצובישי שלי אינו מהדגם המלכותי אלא הישן ב. אני לא קורא לו גיפ, ובד''''כ אני מתקן כאלה שקוראים לו ככה, חוץ מכמה מקרים אבודים. בכל מקרה, העיקר שכולנו מבסוטים עם מה שיש לנו
ובא גואל לציון מר קובי היקר ל
ובא גואל לציון מר קובי היקר להתראות בשטח - מוני
הפורום הזה הפך ממש מאוס עם כל
הפורום הזה הפך ממש מאוס עם כל ההתפלצנות שלך מוני בנושא הג''יפ אל תיקח את זה אישית - אבל אני זוכר כמה עליות שהייתי מעלה את הפרוזה שלך ברוורס אם היית מבקש.. ולמרות זאת פחדת לנסות. לגיטימי. אבל זה שמישהו הוא בעל רכב כזה או אחר לא הופכת אותו לנהג טוב יותר, ובוודאי לא נותנת לו את הזכות להשתחצן. את מה שחנן, נמרוד, יפתח הג''יפאים, וארז, רן, יובל ועוד רבים וטובים (שלאו דווקא נוסעים על CJ) עשו ברוורס עוד לא עשית ב4 היי, אז חלאס עם תפיסת התחת - כי היא ללא מוצדקת. ישבתי ושתקתי עד עכשיו - אבל נשברתי. ואם תרצה חיזוק למה שאמרתי, אני מוכן להפגש ANY TIME, ANY PLACE ונראה אם באמת הסמוראי שלי ייקבל בית ספר - או אולי יילמד אותך דבר אחד או שניים (לא בנהיגה, אלא בנחמדות.) אמיר
סליחה, נשמטה לי שורה - כל המ
סליחה, נשמטה לי שורה - כל המכובדים שהוזכרו עברו הרבה יותר ''''שעות טיסה'''' בשטח מכל אחד שאני מכיר - והם עדיין לא מתנסחים בטון מתנשא כלפי אחרים.
בקוראי את השורות אני לא יכול ש
בקוראי את השורות אני לא יכול שלא להיזכר בימי היסודי העליזים בהם התרברבנו למי יש יותר גדול!!!