אריק אני אנסה לנסח את מחשבותי
אריק אני אנסה לנסח את מחשבותי בלי פלצנות או יהירות כי היו אנשים שחשבו שאני כותב כך. 1. לדעתי המעבר ל44 מקדימה הוא מיותר אם אתה חושב רק על צמגי 33. קרא בפורומים של האמרקאים ותראה שהרוב נוסעים על דנה 30 מקדימה ו 35 מאחורה ומרשים לעצמם 33 ללא בעיות. אני מכיר את צורת הנסיעה שלך ואני לא חושב שאתה תגיע לשום דבר מעבר לצריה שבור. 2. האם כדאי להחליף את הקורונה והפניון או עדיף קיט שישנה את הטרנספר שלח ל 1:4 נראה לי גם יותר זול וגם יותר נוח לחברה לקחת. 3. מהנסיון המועט שלי עם פאורטרקס והרב של חנן עדיף נעילה כזו מקדימה. כמו כן יפתח לא מתלונן ושננו ראינו את הביצועים. לסיכום לדעתי תביא קיט הורדת יחס ונעילה קדמית. ואז תרכיב 33. אם תרצה להחליף מקדימה תמיד תוכל למקור את הנעילה. זה גם לא יעלה לך הרבה כסף וגם תהנה משני נעילות. מקווה שלא נשמעתי פלצני מדי בשביל אמיר.
אני נוסע על סמוראי.....מה אני
אני נוסע על סמוראי.....מה אני כבר מבין.... אולי כשאגדל גם לי אבא יקנה ג''יפ ואז אוכל לחוות דיעה.... דעתי היא שכבר המון זמן לא שתינו תה ביחד..:-( שבת הבאה דרומה- בלי תירוצים ובלי הברזות !!!! (את השורה האחרונה כתבתי לעצמי :-)( קפיש ???
אמיר, מה קורה? אני רואה שיש ל
אמיר, מה קורה? אני רואה שיש לך זמן לקשקש בפורום, ואני זוכר שהבטחת לי כתבה שתהיה מוכנה עד שבת שעברה על הלוקרייט בסמי שלך, אז משהו לא מסתדר לי... מילא שאתה שונא אותנו הג''יפאים, אבל שתף מידע עם אחיך בעלי הסמוראי, יאללה, כתוב כבר :-)
אריק הדבר החשוב ביותר הוא לא
אריק הדבר החשוב ביותר הוא לא להכביד על חברתך, בעיקר שהמשמעות הנוספת היא חסכון כספי. לכן התשובה לנושא הנעילה היא כמובן לוק רייט!!! לגבי משמעות הנסיעה ב-4X4 אתה מוזמן לנסות לנהוג על הרכב שלי , כך תוכל לראות שאין שום בעיה בעניין כל עוד לא תנסה לחזור הבייתה ב-4X4. זאביק העלה רעיון שבשבת ניפגש באזור גבעת כח (בעליות של הראלי ליד נחשונים) כדי להרוס את הרכבים לאחר טיול הלפלפים בצפון. בקיצור נדבר בטלפון.
מוני ויפתח - או.קיי ובכל אופן,
מוני ויפתח - או.קיי ובכל אופן, אני שם קישור לעוד התייחסויות לנושא.
http://212.143.75.162/webs/4wd.nsf/ForumDisplay?ReadForm&Param=134D74E9962ED5DC422569E60039062E
חנן - לא שונא אף אחד - אפילו א
חנן - לא שונא אף אחד - אפילו אם הוא מדווש בשטח על חד אופן טיוואני מתוצרת עלומת שם....:-) לגבי הכתבה - חשבתי שכל מי שלא נוסע על ג''יפ הוא ''''מוקצה'''' - אבל הבטחתי ולכן אקיים. מתי??? הכי מהר שאוכל - אני מקווה שתחילת שבוע.
אריק יש לי הצעה יותר טובה מצא
אריק יש לי הצעה יותר טובה מצא נא בחורה עשירה ואז לא תצטרך ללכת בשלבים מעייפים ומישהו כבר יסדר הכל פשוט? לא? עדי