חבל שהבעתי את דעתי חבל שנפלה
חבל שהבעתי את דעתי חבל שנפלה על אוזניים ערלות חבל שהכל נשאר אותו דבר
''''ושבו בנים לגבולם'''' תר
''''ושבו בנים לגבולם'''' תרגעו...ובמקום להשקיע את לחיצות אצבעותיכם בפלסטיק הזה (ששמו בישראל ''''מקלדת'''') ואולי תשקיעו ותחוו קצת דיעות ! הרי מודעה מתחת לזו פרסמתי מודעה שנכון - היא מעניינת אותי יותר. אבל לדעתי היא תתרום לכולנו יותר. אה - ותודה רבה.
מוני ידידי, למיטב זכרוני וא
מוני ידידי, למיטב זכרוני ואני די סנילי, גם אני שוייכתי בזמנו לחבורת הזבל הידועה, למרות זאת לא זכור לי שקיללתי מישהו או משהו, הזמנים של אז, לדעתי, היו זמנים מאד יפים, מכיון שמעבר לפן האישי, היו שיחות ברמה טכנית גבוהה על יכולות של רכבי שטח, ויכוחים סוערים על תרומה של נהג מול יכולת של מכונה, התארגנויות של טיולים עם 30!!!! כלי רכב (וגם אתה היית שם בנ.ג המפורסם). נכון, היו גם ביקורות וגם שיחה על רמה של נהג כזה או אחר ועל אופן קבלת ההחלטות שלו וזה לדעתי יופיו של הפורום, מכיון שזו לא בימה לנפוחי אגו אלה דווקא לכאלו שרוצים ללמוד וכולם לומדים, גם המקצוענים ביותר וגם המתחילים ביותר. והדוגמא הטובה ביותר - תסתכל על הכתבה שמפורסמת בג''יפ טריפ על בניית הסופה שלי, ותראה כמה טעויות אני עשיתי - וכתבתי בלי שום בעיה ובלבד שאחרים ילמדו... נכון, לדוגמא, יש כמה שחושבים שאני נהג טוב אבל האמת היא שכל פעם שאני נוסע אני רואה כמה אני גרוע, כמה יש לי עוד לשפר, ולפעמים אני רואה נהג מתחיל שעושה משהו שאני בכלל לא חשבתי לעשות ואז אני נותן לעצמי מכה בראש , צוחק ואומר, וואלה, הנה למדתי עוד משהו...:((( להתראות בשטח
רן כמוני כמוך. רק בשבת שעברה
רן כמוני כמוך. רק בשבת שעברה עשיתי צחוק מעצמי בגלל שנכנסתי לבריכת מים לאט מדי כי חשבתי שהנעילה יכולה לאכול הכול, ונתקעתי באמצע הבריכה עם מים בעומק חצי מטר ושלושה גלגלים מסתובבים במקום. כל אחד בכל רמה לומד. אני אגב מכיר את אמיר ויודע שיש לו יותר נסיון בשטח ממני. כאשר אני עוד נסעתי בפרוזה היו לו מספר שנות נסיון בסאמוראי. אני גם למדתי ולומד הרבה מחנן ונמרוד ויפתח וכל האחרים שנסעתי איתם. מה שאני לא אוהב זה התנסחות גסה זלזול ןאמירות בסיגנון נראה אותך גבר. אבל אמיר באמת צודק נמאס לי כבר מכל פלצופי המוח האלו. אני אסתפק בכתיבה על דברים שאני אוהב מכונאות וטיולי שטח ואשאיר את הוויכוחים על מי יותר גבר למשהו אחר.
נראה לי שקצת שקצת הגזמתם חברי
נראה לי שקצת שקצת הגזמתם חברים אתם צריכים לזכור שכל אחד קונה רכב שטח למטרות אחרות ישנם אלו שהרכב הוא רכב יחיד ולמחרת צריך לנסוע לעבודה.... נהג טוב בעיני הוא נהג שגומר מספר ימי טיול ולא שובר את הרכב אחרי חצי יום ובהחלט לא מתגרה/מתערב עם חבריו לא כך נולד תחום הארבע על ארבע תחום נהיגת השטח התחיל במלחמת העולם השנייה בזמן הלחימה במדבר המערבי כשחצו ימות מדבר ענקיות עם משאיות מיושנות אלו היו גברים ללא נעילות וצמיגים משופרים (למעט כננות מכניות )):: אך היו נהגים מעולים בקיצור לכולנו מטרה משותפת שמרו את האנרגיות בלחימה בברגים שמסרבים להפתח או בהחלפת צמיג בתנאי שטח יאלה נגמר הנאום ...ביי
דרך אגב נעילות היו והיו...
דרך אגב נעילות היו והיו...