פורומים

- שטח 4x4

גיפים האם אנו מוגנים

25 בדצמבר 2008 ב 20:09 1 תגובות 816 צפיות haim
לכל גולשי הפורום שלום הנני בעל גיפ טיוטה חדש שממוגן במערכת איתוראן   בחודשים האחרונים פעמים נגנבו מרכבי איבזרי יוקרה  בצורה ברוטלית שגרמה הן נזק לחרכב והן לחלקים שנגנבו כידוע מיגון הרכב נדרש עי היבואן  וחברת הביטוח  אחרת לא ניתן לשחררו פניתי למוקד איתוראן מדוע לא התקבלה כל התרעה בזמן שהרכב טולטל בצורה שהפעילה את כל מערכת המיגון התשובה שקיבלתי היתה שלא נרשמה אצלם במוקד כל תנועה בפעם השניה שוב בוצע אותו מעשה גנבה ושוב מערכ ההתרעה פעלה אבל באיתוראן לא נרשמה כל תנועה במוקד פניתי אליהם ולשאלותי התשובה היתה לא היה כל איתות במוקד שלנו למחרת רציתי אכן לבדוק את הנשא ואני אישית הפעלתי את מערכת ההתרעה ושוב המוקד של האיתור נדם לשאלותי קיבלתי תשובות לקוניות שרק פריצה או התנעה גורמים למוקד לקבל התרעה  למרות שבשני המקרים ובבדיקה שלי הפעלתי את המערכת ללא כל  תגובה מהמוקד שאלתי אנו משלמים במיטב כספנו על מיגון שבעצם ניכפה עי היבואן וחברת הביטוח אותי לא שאלו כלל פשוט קבעו שצריך מיגון והמיגון יהיה של איתוראן אז נוצר מצב שמרכיבים מעכת הגנה יוקרתית משלמים דמי מנוי ובעצם אנו נתונים לחסדי שמים עלי לציין שמעבר למערכת המיגון ריכבי מוגן עי מערכת מצלמות משוכללת  שבאה אני מזהה את הפורעים העלתי מכתב זה להסב את תשומת ליבם של כל האנשים ותחשבו על זה בתודה 
הוספת תגובה
  • 1. amirsoc 25 בדצמבר 2008 ב 21:21

גם אני  ממוגן באיתוראן , וגם אני קורבן  לפריצה וגנבה מתוך הרכב  (זרוע ל GPS , מעיל, שבירת חלון צד וחיתוך כבל מטען ל GPS  )  וגם אני לא קבלתי שום  הודעה או התראה. למרות שבעבר כשהרכב היה במוסך , כן התקבלה הודעה .   אמיר    

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול