פורומים

- שטח 4x4

אני צריך עזרה דחוף !!!!

01 בפברואר 2001 ב 23:30 5 תגובות 670 צפיות chester
שלום לכולם, אתמול אבא שלי קנה דיההטסו פרוזה. ידענו שיש לה בעיה בפרונט אך לא ידענו מהי, לצערנו הרב, התגלה לבסוף כי הבעיה היא רב גונית: א. אין לפרוזה שלנו לוקרים בכלל !!! ב. הפרונט דפוק. ג. הטרנספר דפוק. בקצור, אחלנו אותה ובגדול !! אודה למי שיוכל לתת לי פרטים איפה אפשר להשיג את החלקים הנ"ל ואם מישהו יוכל לתת לי טיפים בכלל !! את הטעות שלי כבר עשיתי, תעזרו לי לצאת מזה.... תודה מראש - אייל.
הוספת תגובה
  • 1. chester 02 בפברואר 2001 ב 20:39

דיההטסו פרוזה

דיההטסו פרוזה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. chester 02 בפברואר 2001 ב 20:39

דיהטסו פרוזה

דיהטסו פרוזה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. מוני הגי''פאי 04 בפברואר 2001 ב 07:24

אל תמהר ותספיד את הפרוזה חלק

אל תמהר ותספיד את הפרוזה חלק מדגמי הפרוזות באו בלי לוקרים מהיצרן כך שזו לא הבעיה. בקשר לפרונט מה בדיוק הבעיה. תאר את הסימפטומים. מזה אומר פרונט דפוק. אם זה מה שהמוסכניק אמר לך אז פשוט לך למוסך אחר. אם תתאר את הסימפטומים אולי אוכל לעלות על הבעיה. בקשר לטרנספר - מה דפוק בו. קופץ לא עובר או משהו אחר שוב אתה חיב להיות יותר ספציפי ולא להבהל ממה שהמוסכניק אמר לך. טרנספר לפרוזה הוא יקר וקשה להשגה אז כדאי שתהיה בטוח שהטרנספר באמת בעיתי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. chester 04 בפברואר 2001 ב 19:22

פתחנו את הטרנספר וגילינו שהשרש

פתחנו את הטרנספר וגילינו שהשרשרת נמתחה, לקצר אותה אי אפשר כי אין לה שום פין או משהו כזה שניתן לקצר חוליה דרכו. וחוץ מזה, אני צריך לוקרים ידניים. תודה, אייל.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 05 בפברואר 2001 ב 07:49

גם אם היית יכול לקצר את השרשרת

גם אם היית יכול לקצר את השרשרת זוהי פרקטיקה גרועה מאוד מכיון שבשרשרת מתוחה המרחק בין כל חוליה גדול יותר ולכן בזמן עבודה כל העומס עובד על מספר שיניים בודדות בגלגל ולא על כל השיניים שבמגע עם השרשרת. התוצאה: אכילה מהירה מאוד של גלגלי השיניים ותוספת נכבדת לעלות התיקון. בכל מקרה תבדוק לפני שאתה מחליף את השרשרת שגלגלי השיניים במצב תקין. להתראות בשטח חנן-ג''יפולוג www.jeepolog.com

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול