שלום לך אבי שוע...באמת שמזמן ל
שלום לך אבי שוע...באמת שמזמן לא היית פה ! מה שלומך ?
שלומי מצוין... מה שלומך? גם ש
שלומי מצוין... מה שלומך? גם שלום הסמוראי, רק שהוא בוכה שבשלושה החודשים האחרונים כל השטח שהוא ראה זה דרך עפר המהווה קיצור למחנה גלילות... :-) ביום חמישי אני מסיים קורס, וכנראה אז אחזור בתדירות גבוהה יותר הביתה, ולשטח... אז אם מישהו מארגן משהו לשבת הבאה - אודה לו אם יתקשר אלי (054-605616). אפשר להשאיר הודעה. מקסימום כשאני אחזור, אני אבדוק כאן, אבל נקווה שלא יהיה מאוחר מדי. אבי
אבי מה המצב וברוך שובך !! אני
אבי מה המצב וברוך שובך !! אני חושב שאני מכיר את הסמוראי שלך. אני משרת בגלילות (לשבועיים הקרובים) ויש לי סמוראי לבן עם פנסים וגגון, אתה בטח מכיר אותו. בכל מקרה, נפגש בשטח (או בגלילות), אייל.
כן, אני חושב שאני יודע מי אתה.
כן, אני חושב שאני יודע מי אתה... ראיתי אותך חונה לפני שבועיים (כשחניתי בעצמי). אין עוד סמוראי צהוב שם. אם אתה נוסע לאיפהשהו, תן צלצול, אולי אצטרף... (הייתי שואל מה אתה עושה בגלילות, אבל אני יודע שמזג האוויר נפלא (לכולם - בדיחה פרטית)) אבי
אבי, אנחנו נוסעים מחר לכיוון
אבי, אנחנו נוסעים מחר לכיוון חולות חלוצה, אני אריק ועוד שני סמוראים (אולי אתה ביניהם ???) בכל מקרה אתה מוזמן ליצור קשר: 632462 - 050 אייל.
תודה על ההצעה, אבל יום שבת הזה
תודה על ההצעה, אבל יום שבת הזה אני לא יכול... חוץ מהעובדה שקמתי היום ב3:30 בבוקר כדי לשמור, ולא ישנתי עד עכשיו, יש לי כמה דברים לסיים מחר. וגם אין לי עם מי לבוא מחר. אם תיסע בשבוע הבא - סבבה, אם לא - בהזדמנות אחרת... תודה על הההצעה אבי