כל מכשיר עם מערכת הפעלה של מייקרוסופט
כל מחשבי כף היד עם מערכת ההפעלת WM של מייקרוספוט (גרסה 5 או 6) מתאימים. או מערכות ניווט סגורות - אבל אז הן מגיעות עם תוכנת ניווט משל עצמן (שחלקן הן IGO).
רק הצטרפתי וכבר אני עוזר לאנשים
כנס לעמוד הראשי של 4X4 יש שם באנר שבמקרה עונה לך על השאלה. לפעמים התשובות נמצאות ממש מתחת לאף שלך.. EXPLORER 7, למקרה ולא הבנת
GPS
מחשב כף יד עדיף על מכשיר ניווט רגיל? אני לא רוצה להסתבך עם התקנות תוכנה, גרסאות וכולה, אני רוצה מכשיר פשוט וטוב עם תמיכה טכנית טובה.
שאלה של שימוש
אם אתה צריך מכשיר לניווט עירוני בלבד לך על מערכת סגורה - זול ופשוט. אם אתה רוצה יותר (מחשב כף יד, תוכנת נביגייד לשטח וכו') קנה מחשב כף יד (יקר יותר אבל עם יכולות גבוהות יותר). התקנה - זו לא בעיה - קנה במקום שיבצע לך גם התקנה והגדרות וגם יוכל להראות לך כי זה עובד.
לא מדוייק ניתן גם על PND לרכוש כביש ושטח
מכשיר GPS
מערכת סגורה אני מבין שזה מכשיר עם תוכנה מותקנת, בלי יותר מידי בעיות? (תקן אותי אם אני טועה), אפשר לשדרג מערכות כאלו?
אני לא מומחה, ולא בעל הניסיון הכי גדול , אבל אולי זה דווקא מה שהכי מתאים לך. לי יש מכשיר ניווט יעודי mio 320 כולל תוכנת שטח עמוד ענן . מכשיר שלדעתי מתאים מאוד למי שמתחיל , קל לשימוש , לא צריך הבנה גדולה מידי במחשבים התקנות , וכדומה אפשר להוריד מסלולי טיול מאתרים שונים למכשיר בקלות וכדומה. יש גם מכשירים נוספים של חברות אחרות , אני מצאתי את המכשיר הנל כמתאים לי ביותר , והוא אכן כזה. אמיר
מכשיר GPS
לא שמעתי אף פעם על התוכנה הזו. חבר אמר לי לא להתקרב ל- mio הוא די סובל ממנו (עפי דבריו), לעומת זאת שמעתי שם של מכשיר שנקרא גלובלסאט, מכיר?
אז ככה
לדעתי, לפי השאלות שלך, עדיף לך מכשיר ניווט ייעודי ( PND) ולא מחשב כף יד. תוכנות כביש נפוצות(מהנפוצה לפחות נפוצה) : IGO, איתורן GPS, 2GO ו- MIOMAP 2008 על מכשירי MIOMOOV על מכשירים שכאלה יש 3 תוכנות שטח : עמוד ענן, לנדגייד וריינג'ר. לטעמי (ומניסיון עשיר), השילוב הטוב ביותר הוא מכשיר עם IGO6 או IGO8 עמוד ענן. הייתי הולך על מכשיר עם מסך 4.3 כשהמומלץ שלי הוא MIO-C320 , אבל גם מכשירים אחרים יעשו עבודה טובה (המיו פשוט מכשיר טוב, דק וקל, תושבת רכב מעולה ועוד). אני מקווה שזה עושה לך סדר
מצטרף להמלצה
IGO עם עמוד ענן יעשו את העבודה בצורה טובה
סלחו לי על הבורות
אבל מה זה עמוד ענן? זה משולב עם IGO ?
עמוד ענן זו תוכנה לשטח
IGO זו תוכנה לכביש אפשר לשלב אותם על כרטיס אחד ושניהם עובדת על מערכת הפעלה של מיקרוספוט סגורה של מכשירים שנועדו רק לניווט
iGo ועמוד ענן
תודה רבה על הפירוט, iGo ועמוד ענן מיוצרות עי חברות בישראל? מבחינת שירות וכדומה. ת'כלס די השתכנעתי, אני כבר בדרך לקנות אבל השירות חשוב לי גם כן.
iGo
נשמע טוב הפתרון שלך, אני מקווה מאוד שזה בלי לפרוץ את המכשיר או תוכנות לא חוקיות, אני מעדיף לקבל שירות ואחריות על מכשיר.