28 בדצמבר 2008 ב 16:38 16 תגובות 2911 צפיות eli_m
מחפש המלצה למכשיר GPS שתומך ב- iGo
הוספת תגובה
  • 1. profile image Ogash Ofer 28 בדצמבר 2008 ב 15:00

כל מכשיר עם מערכת הפעלה של מייקרוסופט

כל מחשבי כף היד עם מערכת ההפעלת WM של מייקרוספוט (גרסה 5 או 6) מתאימים. או מערכות ניווט סגורות - אבל אז הן מגיעות עם תוכנת ניווט משל עצמן (שחלקן הן IGO).

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אריאל_כ 29 בדצמבר 2008 ב 16:58

רק הצטרפתי וכבר אני עוזר לאנשים

כנס לעמוד הראשי של 4X4 יש שם באנר שבמקרה עונה לך על השאלה. לפעמים התשובות נמצאות ממש מתחת לאף שלך.. EXPLORER 7, למקרה ולא הבנת

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. eli_m 31 בדצמבר 2008 ב 08:47

GPS

מחשב כף יד עדיף על מכשיר ניווט רגיל? אני לא רוצה להסתבך עם התקנות תוכנה, גרסאות וכולה, אני רוצה מכשיר פשוט וטוב עם תמיכה טכנית טובה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image Ogash Ofer 31 בדצמבר 2008 ב 09:09

שאלה של שימוש

אם אתה צריך מכשיר לניווט עירוני בלבד לך על מערכת סגורה - זול ופשוט. אם אתה רוצה יותר (מחשב כף יד, תוכנת נביגייד לשטח וכו') קנה מחשב כף יד (יקר יותר אבל עם יכולות גבוהות יותר). התקנה - זו לא בעיה - קנה במקום שיבצע לך גם התקנה והגדרות וגם יוכל להראות לך כי זה עובד.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. profile image micha_kr 31 בדצמבר 2008 ב 21:59

לא מדוייק ניתן גם על PND לרכוש כביש ושטח

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. eli_m 04 בינואר 2009 ב 15:48

מכשיר GPS

מערכת סגורה אני מבין שזה מכשיר עם תוכנה מותקנת, בלי יותר מידי בעיות? (תקן אותי אם אני טועה), אפשר לשדרג מערכות כאלו?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. amirsoc 04 בינואר 2009 ב 17:41

אני לא מומחה, ולא בעל הניסיון הכי גדול , אבל אולי זה דווקא מה שהכי מתאים לך. לי יש מכשיר ניווט יעודי mio 320  כולל תוכנת שטח עמוד ענן . מכשיר שלדעתי  מתאים מאוד למי שמתחיל , קל לשימוש ,  לא צריך הבנה  גדולה מידי במחשבים התקנות , וכדומה   אפשר להוריד מסלולי טיול  מאתרים שונים למכשיר בקלות  וכדומה. יש גם מכשירים נוספים של חברות אחרות , אני מצאתי את המכשיר הנל כמתאים לי ביותר , והוא אכן כזה. אמיר  

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. eli_m 05 בינואר 2009 ב 16:23

מכשיר GPS

לא שמעתי אף פעם על התוכנה הזו. חבר אמר לי לא להתקרב ל- mio הוא די סובל ממנו (עפי דבריו), לעומת זאת שמעתי שם של מכשיר שנקרא גלובלסאט, מכיר?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. profile image micha_kr 05 בינואר 2009 ב 20:11

אז ככה

לדעתי, לפי השאלות שלך, עדיף לך מכשיר ניווט ייעודי ( PND) ולא מחשב כף יד. תוכנות כביש נפוצות(מהנפוצה לפחות נפוצה) : IGO, איתורן GPS, 2GO ו- MIOMAP 2008 על מכשירי MIOMOOV על מכשירים שכאלה יש 3 תוכנות שטח : עמוד ענן, לנדגייד וריינג'ר.   לטעמי (ומניסיון עשיר), השילוב הטוב ביותר הוא מכשיר עם IGO6 או IGO8 עמוד ענן. הייתי הולך על מכשיר עם מסך 4.3 כשהמומלץ שלי הוא MIO-C320 , אבל גם מכשירים אחרים יעשו עבודה טובה (המיו פשוט מכשיר טוב, דק וקל, תושבת רכב מעולה ועוד).   אני מקווה שזה עושה לך סדר  

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. profile image Ogash Ofer 05 בינואר 2009 ב 20:54

מצטרף להמלצה

IGO עם עמוד ענן יעשו את העבודה בצורה טובה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. אריאל_כ 06 בינואר 2009 ב 09:18

סלחו לי על הבורות

אבל מה זה עמוד ענן? זה משולב עם IGO ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. profile image Ogash Ofer 06 בינואר 2009 ב 10:54

עמוד ענן זו תוכנה לשטח

IGO זו תוכנה לכביש אפשר לשלב אותם על כרטיס אחד ושניהם עובדת על מערכת הפעלה של מיקרוספוט סגורה של מכשירים שנועדו רק לניווט

הוספת תגובה צטט והגב
  • 13. eli_m 09 בינואר 2009 ב 08:38

iGo ועמוד ענן

תודה רבה על הפירוט, iGo ועמוד ענן מיוצרות עי חברות בישראל? מבחינת שירות וכדומה. ת'כלס די השתכנעתי, אני כבר בדרך לקנות אבל השירות חשוב לי גם כן.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 14. amirsoc 09 בינואר 2009 ב 13:40

Ogash Ofer כתב/ה:
    "IGO זו תוכנה לכביש אפשר לשלב אותם על כרטיס אחד ושניהם עובדת על מערכת הפעלה של מיקרוספוט סגורה של מכשירים שנועדו רק לניווט"
    שלום עופר ,  איך אפשר לשלב את  שתי התוכנות על כרטיס אחד ?  כי רק להעתיק אותן על כרטיס אחד לא מספיק, בגלל שקובץ ההפעלה שמקושר ללחצן ניווט  של תוכנה אחת דורס את הקובץ של התוכנה השניה (שניהם  צריכים להיות באותו ה  path ובאותו שם) תודה . ולגבי שרות לעמוד ענן , כל מי שיש לו עמוד ענן יספר על השרות הטוב של יואב רופא מפתח התוכנה , מצורף קישור http://amudanan.co.il אמיר      

הוספת תגובה צטט והגב
  • 15. profile image gpsnow 10 בינואר 2009 ב 00:16

amirsoc כתב/ה:
    "[b]Ogash Ofer כתב/ה: [/b]IGO זו תוכנה לכביש אפשר לשלב אותם על כרטיס אחד ושניהם עובדת על מערכת הפעלה של מיקרוספוט סגורה של מכשירים שנועדו רק לניווטשלום עופר ,  איך אפשר לשלב את  שתי התוכנות על כרטיס אחד ?  כי רק להעתיק אותן על כרטיס אחד לא מספיק, בגלל שקובץ ההפעלה שמקושר ללחצן ניווט  של תוכנה אחת דורס את הקובץ של התוכנה השניה (שניהם  צריכים להיות באותו ה  path ובאותו שם) תודה . ולגבי שרות לעמוד ענן , כל מי שיש לו עמוד ענן יספר על השרות הטוב של יואב רופא מפתח התוכנה , מצורף קישור http://amudanan.co.il אמיר      "
    ניתן לשים את 2 התוכנות על כרטיס אחד, ללא בעיה, אתה יכול לבקש את יואב שיעזור לך, גם אנחנו נשמח לעזור לך. אלכס - מעבדת מחשבי כף יד - www.GPSNOW.co.il

מעבדת מחשבי כף יד

מעבדת אייפון

הוספת תגובה צטט והגב
  • 16. eli_m 11 בינואר 2009 ב 14:09

iGo

נשמע טוב הפתרון שלך, אני מקווה מאוד שזה בלי לפרוץ את המכשיר או תוכנות לא חוקיות, אני מעדיף לקבל שירות ואחריות על מכשיר.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול