פורומים

- שטח 4x4

שאלה מכנית

04 בפברואר 2001 ב 08:45 8 תגובות 615 צפיות חגי
ביום שישי שכבתי מתחת לסמוראי לפורר קצת בוץ יבש מהטיול בשבוע שעברה. גיליתי חופש במוט שמחבר את שני הגלגלים הקידמיים אל מוט זה מתחבר מוט נוסף שאליו מתחבר ההגה. החופש מאפשר להזיז את המוט על צירו (לא לצדדים) שאלות האם ניתן לחזק את הברגים שבקצה המוט (אני חושב שאלה תפוחי ההגה) האם במקרה זה צריך להחליף את תפוחים או ניתן להחליף רק את הגומיות והאם אחרי ההחלפה צריך לעשות כוון שפור תודה מראש חגי
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 04 בפברואר 2001 ב 09:14

חגי שלום! אם אתה מסובב ממש בל

חגי שלום! אם אתה מסובב ממש בלי התנגדות את המוט מצד לצד אז כנראה שהתפוחים שלך גמורים. זה טבעי שניתן לסובב את המוט הזה מצד לצד אבל עם התנגדות חזקה למדי לסיבוב ביד. בכל מקרה בדיקה של התפוחים היא שונה וכוללת חבר שיסובב את ההגה מצד לצד במהירות ואתה שם יד על התפוח החשוד ומנסה להרגיש חופש בתפוח או דפיקה ממנו. הטיפול היחיד לתפוח גמור הוא החלפתו, לא החלפת גומיה ולא חיזוק האום שלו יעזרו אלא רק, כאמור, החלפה שלו. בהצלחה חנן-ג''יפולוג

http://www.jeepolog.com

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 04 בפברואר 2001 ב 09:16

כשאתה מחליף את התפוח ספור היטב

כשאתה מחליף את התפוח ספור היטב כמה כריכות של הברגה חשופות וכשאתה מרכיב את התפוח החדש וודא שיש אותו מספר חשוף של כריכות הברגה. בכל מקרה, מומלץ לעשות כיוון של השפור לאחר החלפת התפוח.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. מוני הגי''פאי 04 בפברואר 2001 ב 09:16

אף על פי שאני לא מכיר טוב את ה

אף על פי שאני לא מכיר טוב את הסאמוראי אנסה לענות ושמומחי הסאמוראי יתקנו אותי. לא כתבת צה דרגת החופש אבל בעקרון לא צריך להיות כזה. את הברדים המחזקים את התפוחים מאבטח בדרך כלל אם מפציל. לא נראה לי שהם השתחררו אבל אפשר לנסות להדק אם אתה חושב שזה יעזור. מחלפים את כל התפוח. ןאחרי ההחלפה צריך לעשות כוון שפור. אתה יכול בקלות יחסית להחליף תפוחים בעצמך וגם לעשות כוון אף על פי שלאדם לא מנוסה כדאי לכוון במוסך כי הכוון לא יצא מדויק. ב - CJ כל תפוח עולה 70 שח אין לי מושג כמה בסאמוראי. בכל מקרה קרא על התהליך בספר הרכב.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. חגי 04 בפברואר 2001 ב 09:21

חנן קודם כל תודה על התגובה ה

חנן קודם כל תודה על התגובה המהירה החופש שאני ציינתי הוא לא צד לצד כאשר אני מחזיק את הציר ביד אני יכול להזיזו על צירו כמו לתת גז באופנוע.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 04 בפברואר 2001 ב 09:30

חגי, הבנתי את כוונתך, ולחופש ה

חגי, הבנתי את כוונתך, ולחופש הזה גם אני התכוונתי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. חגי 04 בפברואר 2001 ב 09:42

מוני תודה גם לך ושוב תודה לח

מוני תודה גם לך ושוב תודה לחנן הנושא ברור חגי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת 04 בפברואר 2001 ב 13:20

מה המצב חגי??? תגיד יש איזה ט

מה המצב חגי??? תגיד יש איזה טיול ביום שבת??? במידה ויהיה אני ישמח להיצטרף ד''''א אחרי הטיפול הכללי שעשיתי לג''יפ הוא נוסע נהדר!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. מיקו 04 בפברואר 2001 ב 20:38

לחגי סתם בשביל הידע לסמוראי אי

לחגי סתם בשביל הידע לסמוראי אי אפשר להחליף רק את התפוח הדפוק אלא את כל המוט וזה עולה בסביבות ה700 שח

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול