פורומים

- שטח 4x4

טיול ג'יפים למען ילדי הדרום

08 בינואר 2009 ב 08:48 35 תגובות 4009 צפיות profile imageעדי וייזל
מסע למען ילדי אשקלון -
החלטנו לעשות משהו למען ילדי הדרום ובחרנו בעיר אשקלון.
לצורך כך פנינו לעמותת קרן אשקלון , המפעילה מועדוניות ברחבי העיר ועובדת בשיתוף פעולה מלא עם עיריית אשקלון וזו שמחה ואודתה לנו על היוזמה הברוכה.כל נושא ביטוח הילדים יגובה עי הקרן.
כל ג'יפאי המעוניין להתגייס למען מטרה ברוכה זו ולתרום בדרך המיוחדת הזו, מתבקש להיכנס לפורום ולהרשם תוך השארת פרטים רלבנטים כמו :
סוג רכב, כמה ילדים יכולים להצטרף לרכבו, מחזיק בנשק כן/לא, מכשיר קשר כן/לא ומספר טלפון.
במקביל מתבקשים החברים לאשר את השתתפותם באחד ממספרי הטלפון שיפורטו בסוף ההודעה.
חברים שימו לב - מספר הילדים שיוזמנו למסע יהיה בהתאם לכמות הג'יפים שיירשמו ויתחייבו להגיע - על כן אנא מכם, עשו מאמץ לעמוד מאחורי התחייבותכם להגיע כדי למנוע פאשלות של הרגע האחרון.
המסע מתוכנן ליום שישי ה - 16/1/2009 נקודת מפגש באשקלון (מיקום מדוייק יפורסם בהמשך).
המסע מתוכנן לאיזור בית ג'וברין - עמק האלה כאשר חזרה משוערת לאשקלון 16:00 טרם כניסת השבת!!
נשמח לשיתוף פעולה למען מטרה ברוכה זו.
עמית גנץ - 054/3180046
עדי וייזל - 057/5286522
תודה רבה
הוספת תגובה
  • 1. profile image עדי וייזל 08 בינואר 2009 ב 08:50

התקשר אליי שחר וביקש שארשום אותו
    מעונין ליטול חלק במסע
    052-3892773 יש 4 מקומות ברכב ונשק.

רשמתי שחר...
    תודה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. pini123 10 בינואר 2009 ב 10:44

פיני והרנגלר

הצטרפנו, 3 מקומות, אין נשק אין קשר, .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. האמר משופר 11 בינואר 2009 ב 07:10

מגיע עם הפאגרו

כל הכבוד ליזמה !! מגיע עם הפאגרו ועוד חבר נושא נשק. יש שלושה מקומות לילדי אשקלון.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. 2Kings 11 בינואר 2009 ב 09:19

אשמח להצטרף 3 ילדים

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. 2Kings 11 בינואר 2009 ב 09:24

קינג 0523438887 ויקטור - ללא נשק (3 ילד

ברשותי פאגרו קינג ארוך - ללא נשק או מכשיר קשר אני מגיע עם 4 ילדים מאשקלון - אפשר לצרף עוד 2 ילדים טלפון להתקשרות ולפרטים נוספים  0523438887

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. 2Kings 11 בינואר 2009 ב 09:26

האם יצא מדריך מצוות 4X4 ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. profile image עדי וייזל 11 בינואר 2009 ב 13:28

vchayon כתב/ה:
    "ברשותי פאגרו קינג ארוך - ללא נשק או מכשיר קשר אני מגיע עם 4 ילדים מאשקלון - אפשר לצרף עוד 2 ילדים טלפון להתקשרות ולפרטים נוספים  0523438887"
    תודה רבה - אני מבין שיש לך לטובת העניין 2 מקומות מלבד 4 ילדים תושבי אשקלון.
    אתה נרשום ותדאג רק לעקוב אחרי הפורום לגבי נקודת מפגש - אני מאמין שעד יום ד' בערב הכל כבר יהיה סגור.
    לשאלתך אם יוצא/יש מדריך מאתר השטח אזי -  עבדך הנאמן שהוא אחד מ-2 יוזמי המסע, הוא מדריך באתר השטח מוזמן להיכנס ל
    http://www.4x4.co.il/articles/article.aspx?pCat=&catId=&articleId=4053
    ולגלול עד שתגיע לשמי.
    שבוע טוב ואינשאללה שקט

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. profile image עדי וייזל 12 בינואר 2009 ב 12:51

לכל הנרשמים ולאלו שעדיין לא החליטו.
    לא מזמן יצאתי מפגישה עם מנכל קרן אשקלון , מר מאיר בוכניק שסיפר לי רבות אודות הפעילות הברוכה של עמותת קרן אשקלון, החל ממועדוניות(משעה 13:00 ועד 19:00 כל יום ), ועד מלגות לסטודנטים, תמיכה בילדי העדה האתיופית וכן ילדים משכונות מצוקה (כיתות א'-ו').
    ככל שהפגישה נגעה לעניין המסע, ובכן:
    לאור הסיכון הרב של כינוס כמות גדולה של אנשים במקום אחד, הוחלט כי נקודת המפגש תהיה מחוץ לאשקלון!בין השאר מהנחיות פיקוד העורף.
    מאחר והמסע יהיה בסביבות בית ג'וברין/עמק האלה - הוחלט כי המפגש יהיה בתחנת הדלק בבית גוברין אך הדבר ייסגר סופית עד מחר בערב לכן חשוב להתעדכן סופית יום רביעי בבוקר או אחהצ כאן בפורום.
    הילדים יגיעו בהסעה שמארגנת הקרן (2-3 אוטובוסים 120-150 ילד)לפי ההתנהלות עד כה אנחנו נהיה למעלה מ- 40 ג'יפים כך שרוב הסיכויים כי יהיו פחות מ- 4 ברכב.
    לגבי אוכל.
    העמותה תדאג להביא לילדים אוכל לצהרים ,כנאה סנדויצ'ים עם שניצל או כל דבר שתחליט העמותה, אחרת עניין האוכל ייקח הרבה זמן שאין לנו (כניסת שבת לפני 17:00)
    כל מה שאני מבקש זה שכל רכב יידאג לשתייה לנוסעים ברכבו, אפילו מים קרים.
    חברנו (שלצערי לא יכול לקחת חלק במסע ) יוני כהן - תורם לטובת המסע 3 קרטונים של שתייה קרה ענבים תפוזים ומים ואני מאמין שגם הקרן תדאג למשהו .
    את עניין הפיזור עדיין לא נסגר - 2 אופציות : אותה הסעה שהביאה או שאנחנו נחזיר כמו שתכננו בתחילה.
    שוב נא לעקוב.

עדי וייזל 057-5286522

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. daniel777 13 בינואר 2009 ב 20:29

3 מקומות לילדים לא נשק לא קשר דן אמיר 0522-300867

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. amoslu 13 בינואר 2009 ב 21:01

ילדי אשקלון

האם מתאים לטוסון? אם כן יש לי מקום ל3 ילדים אך אני צריך להספיק להגיע לפני שבת לת"א האם ניתן? עמוס

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. amoslu 13 בינואר 2009 ב 21:05

המשך לתגובה 11 (טוסון)

יש לי נשק .נייד 0544502467 עמוס

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. profile image galhillel 13 בינואר 2009 ב 21:11

כל הכבוד אני בפנים!

גראנד ויטרה קצרה . 2 ילדים  ללא נשק וללא קשר גל הלל 0523360329

הוספת תגובה צטט והגב
  • 13. profile image עדי וייזל 13 בינואר 2009 ב 21:29

amoslu כתב/ה:
    "האם מתאים לטוסון? אם כן יש לי מקום ל3 ילדים אך אני צריך להספיק להגיע לפני שבת לתא האם ניתן? עמוס "
    עמוס הטיול ברמת עבירות קלה ומתאים לטוסון אתה מוזמן - מבחינתי אתה רשום אלא אם תכתוב אחרת עדי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 14. profile image עדי וייזל 13 בינואר 2009 ב 21:55

אהלן חברים וכל הכבוד על ההיענות.
    לגבי עניין שומרי השבת - מי ששומר שבת ומעוניין להגיע יש פתרון רק חשוב שהזבר יהיה בתיאום איתי (עדי) או עמית- אנחנו נדאג למספר רזרבה של ג'יפים כמספר שומרי השבת וכך יוכלו הילדים שנסעו ברכבי שומרי השבת לחזור עם הרכבים המיותרים.
    עד כה נרתמו למסע :
    אודי פרינץ
    אבי גנות
    ניצה
    ערן המסוקס??
    שנהב
    אריה ברוך
    אריה סבן - בנגי
    מורן
    אבישון
    יוסי מור
    ארז גור - ?
    ירון  שחר ורע
    duduco כנראה דודו - תגיע יהיה בסדר
    ארון יעקב
    שמעון כברה
    ציון (2 ג'יפים)
    ציון 2 ג'יפים
    אמירamiroc
    שמי
    ערן - אלאדין
    מאתרים אחרים וכאלו שפנו בטלפון
    פיני עם הרנגלר
    שחר - לנד קרוזר
    דוד נח - פאג'רו
    משה כף - פאג'רו.
    יש לנו סביב ה - 20 ג'יפים שזה פחות מ- 80 ילדים ואנחנו רוצים יותר מה גם שיש לגבות את שומרי השבת שיוכלו לצאת הביתה מהשטח ואחרים יחזירו את הילדים לאשקלון.
    כמו כן אנו פועלים מול פיקוד העורף בעיר לצורך מציאת מקום איסוף/התארגנות שכן המדובר מלמעלה מ- 100 אוליי 200 איש והרבה רכבים והוראות הפיקוד אוסרות התארגנות שכזו ולכן החשיבות של סיוע מפיקוד העורף.
    כמו כן פועלים מול קרן אשקלון שידאגו לחובשים לפחות חובש לכל 10 ג'יפים.
    כאמור ביטוח מלבד ביטוח החובה מגובה עי קרן אשקלון
    אם שכחתי משהו נא להעיר או להאיר ב פ  ר  ט  י.
    שוב תודה על ההיענות
    עדי
    057-5286522[/QUOTE]
    שוב שלום לכולם
    אין לכם מושג איזו הרגשה טובה להיכנס לשרשור הזה ולשרשורים נוספים שפתחתי באתרים אחרים ולראות כמה אנשים מוכנים לתרום - פשוט מחמם את הלב.
    אני מקבל פניות מאנשים שמתקשרים או שולחים הפ ומתנצלים שלא יכולים לקחת חלק במסע שמבלי להתכוון הופך למפגש חברים אם לא מפגן תמיכה.
    רק לצורך הידיעה להלן הנרשמים עד כה:
    21 2 ב - ?? ברשימה הנל ובנוסף :
    ששון
    ירון אבן
    אייל דרור
    גדי מור
    איתן רם
    אשר  תם
    אדר/פורים
    שוקי/פלוצר
    ניסן ימין
    לירן ריין
    רק מהאתר הזה  33 נרשמים!!
    [U][B]מאתר השטח הישראלי [/B][/U]8 נרשמים [URL=http://www.4x4.co.il/forum/forumthread.aspx?forumid=15&mesId=44175&articleid=0]ראו בלחיצה כאן[/URL]
    פיני
    ,האמר משופר שבה עם פאג'רו :)
    ויקטור
    דן אמיר
    עמוס
    גל הלל
    דוד נח
    שחר
    [B][U]ממועדון CJ 5 נרשמים[/U][/B]: ולמיטב הבנתי יש  3 שסיכמו עם עמית שמגיעים רק לא נרשמו בפורום CJ 2 רשומים ו- 3 טלפונית
    אורן יעקב
    גיא
    לפורום המועדון [URL=http://www.cjclub.co.il/forum/viewtopic.php?t=3414]לחצו כאן[/URL]
    כלומר אנחנו עם 46 רכבים בלי לקחת בחשבון את עמית ואותי, כלומר 48 רכבים.
    המדובר ב - 100 ילדים שיגיעו ב - 2 אוטובוסים .
    מחר תצא הודעה מפורטת לגבי שעה ומקום מפגש וכן המסלול.
    נא לעקוב אחר ההודעות  בפורום.
    השגנו לילדים שתייה קרה כתרומה (בכל זאת על רכב להצטייד בשתייה ), ארוחת צהרים, להטוטן, קיבלתי פנייה שמעוניינים להביא כובעים בקיצור המסע הזה קיבל הד ככ גדול הרבה מעבר למה שתיארתי עצמי - וטוב שכך זה בהחלט מרגש.
    אם אחד המשתתפים נאלץ לבטל השתתפותו נא להודיע לי אפילו בהפ כדי שאוכל לדעת בדיוק את כמות הרכבים

הוספת תגובה צטט והגב
  • 15. hoekoded 14 בינואר 2009 ב 06:24

מעוניין להצטרף

שלום ברשותי פרדו יכול לקחת 6 ילדים   ברשותי נשק וקשר   עודד

הוספת תגובה צטט והגב
  • 16. ליבר 14 בינואר 2009 ב 08:52

גם אני

דיסקו 3 מקומות יש נשק שלמה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 17. didimoor 14 בינואר 2009 ב 09:04

מעוניינת להצטרף למסע למען ילדי אשקלון יכולה לקחת איתי 3 ילדים אין נשק דלית טל: 050-6581444

הוספת תגובה צטט והגב
  • 18. kristalm 14 בינואר 2009 ב 10:40

שמח להצטרף

רכב:פראדו קצר
    שלושה מקומות לילדים
    אין נשק ואין מכשיר קשר
    מיכה קריסטל טלפון: 054-7887837

הוספת תגובה צטט והגב
  • 19. nirfi 14 בינואר 2009 ב 11:16

אשמח להצטרף

רכב פאג'רו ארוך
    בין 3 וחמישה ילדים תלוי אם בניי יצטרפו או לאו.
    ניר פינקלשטיין
    0577500825

הוספת תגובה צטט והגב
  • 20. tomer 14 בינואר 2009 ב 12:57

גרנד ויטארה ארוך

עדי וייזל כתב/ה:
    "מסע למען ילדי אשקלון -
    החלטנו לעשות משהו למען ילדי הדרום ובחרנו בעיר אשקלון.
    לצורך כך פנינו לעמותת קרן אשקלון , המפעילה מועדוניות ברחבי העיר ועובדת בשיתוף פעולה מלא עם עיריית אשקלון וזו שמחה ואודתה לנו על היוזמה הברוכה.כל נושא ביטוח הילדים יגובה עי הקרן.
    כל ג'יפאי המעוניין להתגייס למען מטרה ברוכה זו ולתרום בדרך המיוחדת הזו, מתבקש להיכנס לפורום ולהרשם תוך השארת פרטים רלבנטים כמו :
    סוג רכב, כמה ילדים יכולים להצטרף לרכבו, מחזיק בנשק כן/לא, מכשיר קשר כן/לא ומספר טלפון.
    במקביל מתבקשים החברים לאשר את השתתפותם באחד ממספרי הטלפון שיפורטו בסוף ההודעה.
    חברים שימו לב - מספר הילדים שיוזמנו למסע יהיה בהתאם לכמות הג'יפים שיירשמו ויתחייבו להגיע - על כן אנא מכם, עשו מאמץ לעמוד מאחורי התחייבותכם להגיע כדי למנוע פאשלות של הרגע האחרון.
    המסע מתוכנן ליום שישי ה - 16/1/2009 נקודת מפגש באשקלון (מיקום מדוייק יפורסם בהמשך).
    המסע מתוכנן לאיזור בית ג'וברין - עמק האלה כאשר חזרה משוערת לאשקלון 16:00 טרם כניסת השבת!!
    נשמח לשיתוף פעולה למען מטרה ברוכה זו.
    עמית גנץ - 054/3180046
    עדי וייזל - 057/5286522
    תודה רבה
    "
    אם עדיין זקוקים לרכבים אשמח להצטרף. שמי תומר יפת - 050-7620399 ניתן ליצור איתי קשר. יכול לקחת שלשה ילדים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 21. profile image חיים גן יבנה 14 בינואר 2009 ב 12:58

אשמח להצטרף

דהייטסו טריוס.
    הנייד 0522445168
    חיים מגן יבנה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 22. energy 14 בינואר 2009 ב 17:28

אשמח להצטרף

אני תושב עוטף עזה
    אם חסרים מקומות אשמח לצרף 2 ילדים
    אייל
    0508925644

הוספת תגובה צטט והגב
  • 23. ליבר 14 בינואר 2009 ב 17:48

מצטרף

ליבר כתב/ה:
    "דיסקו 3 מקומות יש נשק שלמה"
    0525622622

הוספת תגובה צטט והגב
  • 24. profile image עדי וייזל 14 בינואר 2009 ב 19:20

טוב חברים - אני נאלץ לסגור את הרשימה מפאת כמות רכבים לעומת כמות הילדים המשתתפים.
    החל מרגע זה (מרגע יישמע הגונג ) הרשימה נסגרה.
    כל מי שנרשם עד השעה הזו 21:00 מבחינתי התחייב להגיע - ודיר באלק לפשל יש לי את הטלפונים והכתובות של כולכם .

אני חייב להתחיל בזה שמגיע לכם כל הכבוד על ההיענות - נשבע לכם שעמית ואני לא תיארנו לעצמנו שתהיה היענות ככ גדולה ורצון של אנשים/חברות וגופים שונים ומגוונים לתרום לטובת האירוע.

לעניין:
    נקודת מפגש צומת בני-ראם ובשמה הידוע יותר - צומת מסמיה (מפגש הכבישים 40 עם 3 -פונים לכביש 3 ומימין יש רחבת עפר גדולה ) ולא בית גוברין כפי שפורסם תחילה - השעה שנקבעה להגעת הגיפים 08:00 נא לא לאחר כדי שנספיק לערוך תדרוך לכל הכמות האדירה של הרכבים וכן חלוקה ל- 3 קבוצות לפני שמגיעים האוטובוסים עם כל הילדים - 08:30 - יציאה של קבוצה ראשונה כבר ב- 09:00.
    על כל ג'יפאי להביא שתייה ליושבי רכבו (גם מים זו שתייה), מחצלת או כסאות וג'יפאי המעוניין לצ'פר את הילדים מוזמן גם להביא נשנושים וכיוצב..שיהיה משהו עד א.צהרים (אני מתאר לעצמי שההורים שלהם דאגו להם גם כן אבל בכל זאת)
    עמותת קרן אשקלון דאגה ,בין השאר, לסנדוויצ'ים עם שניצל לכל ילד ולכל ג'יפאי ובכל זאת המלצה לכל ג'יפאי לדאוג לעצמו למשהו לאכול, אפילו סנדוויץ מהבית במידה ויהיו חוסרים - העיקר שלא תישארו רעבים.
    כפי שאמרתי דאגנו גם לתרומה של שתייה תפוזים, ענבים מים (תביאו אתכם שתייה לרכבכם בנוסף!!)
    במהלך המסלול, במערות לוזית ובנקודת הסיום בתל עזקה יהיו הפתעות לילדים ולמשתתפים וכדי שזו תשאר הפתעה - לא נפרסמה בשרשור כמובן. הכל תרומה של אנשים שיקבלו על כך קרדיט באתרים לאחר המסע ואוליי אף במהלכו - מגיע להם.
    חצי המסלול עד מערות לוזית יהיה ב - 3 צירים שונים ,ממערת לוזית ועד תל עזקה ניסע כולם באותו הציר וכדי לשמור על הקבוצות נצא בהפרשים של 10 דק' בין שיירה לשיירה.

במהלך המסלול תהיה עצירה אחת! במערות לוזית ועצירה סופית בתל עזקה .
    אני חוזר שוב - צומת מסמיה 16/1/2009 בשעה 08:00.
    תודה ולמי שיש שאלות מוזמן ליצור קשר או לשאול בפרטי - מי שנרשם ומבטל עצמו - אנא מכם להודיע אני מבטיח שלא תישלח אליכם הזמנה לדין על כך
    מקווה שלא שכחתי כלום - אם שכחתי - אוסיף תגובה.
    וייזל עדי - עמית גנץ
    מארגני המסע

הוספת תגובה צטט והגב
  • 25. profile image עדי וייזל 15 בינואר 2009 ב 09:19

hoekoded כתב/ה:
    "שלום ברשותי פרדו יכול לקחת 6 ילדים   ברשותי נשק וקשר   עודד"
    עודד נא לאשר סופית השתתפותך ב SMS ל- 0575286522 לא השארת מס בתגובה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 26. profile image עדי וייזל 15 בינואר 2009 ב 09:28

האמר משופר כתב/ה:
    "כל הכבוד ליזמה !! מגיע עם הפאגרו ועוד חבר נושא נשק. יש שלושה מקומות לילדי אשקלון."
    לא השארת מספר טלפוןר נא אשר השתתפותך במסע עדי  057-5286522

הוספת תגובה צטט והגב
  • 27. 2Kings 16 בינואר 2009 ב 16:33

מדהים - תודה לעדי,עמית ועמותת קרן אשקלון

היה מדהים - תודה לעדי וייזל , עמית גנץ ועמותת קרן אשקלון בראשות מר מאיר בוכניק ומשה גיאת (מקווה שהשם נכון). הג'יפאים הגיעו בזמן ונהגו בזהירות ובאחריות מלאה.  כ 60 גיפאים בכל רחבי הארץ( רוח התנדבות ראויה לציון ).  עדי ועמית הנהיגו וטיפלו בארגון שכלל כ 300 משתתפים (נהגים, ילדי אשקלון , מלוים ומתנדבים רבים - מדריכי שטח, מדרכי טיולים, מספרי סיפורים, מפעילים ואומנים ) ללא רבב בבטיחות ובסדר מופתי. תודה לצוות המדהים של אתר השטח הישראלי 4X4 על שנתנו לנו הג'יפאים את ההזדמנות לתרום ולשתף את ילדי הדרום בחווית השטח בארצינו היפיפיה ובאיכות חיינו הלא מוכרת כל כך בקרב אוכלוסיה מיוחדת ופגיעה מהדרום. תודה ליוזמי הרעיון והמבצעים מקרן אשקלון שבזמן קצר אירגנו 150 ילדים - אוטובוסים, מזון ושתיה, מתנות והפתעות רבות לילדים.      תודה לתורמים שתרמו מזון ושתיה לכולם, מתנות וממתקים וכן לצוותי ההפעלה והאמנים הנפלאים שתרמו מזמנם כישרונם והציוד שהפעילו.   ארז, אתה גדול כ גוליית אך משמח, מבדר ויקר כ דוד... אשריך ! עדי ועמית = כל יעדי היוזמה הושגו מעל ומעבר לציפיות והעיקר: הצלחנו להוציא את הילדים לאויר הפתוח מתחומי הבטון של המרחב המוגן לכמה שעות. כמו כן הצלחנו ללמדם בדוגמה אישית וחוויתית: כמה ארצינו ואנשיה (במיוחד הג'יפאים)  תורמים לקהילה ותומכים בהם מכל הלב ובאהבה.  כשיגדלו הילדים יהפכו אף הם לחיילים ואזרחים תומכים לתפארת מדינת ישראל ישר כח לצוות , קרן אשקלון וכל המשתתפים ויקטור חיון - אשקלון 3438887 052

הוספת תגובה צטט והגב
  • 28. 2Kings 16 בינואר 2009 ב 16:33

מדהים - תודה לעדי,עמית ועמותת קרן אשקלון

היה מדהים - תודה לעדי וייזל , עמית גנץ ועמותת קרן אשקלון בראשות מר מאיר בוכניק ומשה גיאת (מקווה שהשם נכון). הג'יפאים הגיעו בזמן ונהגו בזהירות ובאחריות מלאה.  כ 60 גיפאים בכל רחבי הארץ( רוח התנדבות ראויה לציון ).  עדי ועמית הנהיגו וטיפלו בארגון שכלל כ 300 משתתפים (נהגים, ילדי אשקלון , מלוים ומתנדבים רבים - מדריכי שטח, מדרכי טיולים, מספרי סיפורים, מפעילים ואומנים ) ללא רבב בבטיחות ובסדר מופתי. תודה לצוות המדהים של אתר השטח הישראלי 4X4 על שנתנו לנו הג'יפאים את ההזדמנות לתרום ולשתף את ילדי הדרום בחווית השטח בארצינו היפיפיה ובאיכות חיינו הלא מוכרת כל כך בקרב אוכלוסיה מיוחדת ופגיעה מהדרום. תודה ליוזמי הרעיון והמבצעים מקרן אשקלון שבזמן קצר אירגנו 150 ילדים - אוטובוסים, מזון ושתיה, מתנות והפתעות רבות לילדים.      תודה לתורמים שתרמו מזון ושתיה לכולם, מתנות וממתקים וכן לצוותי ההפעלה והאמנים הנפלאים שתרמו מזמנם כישרונם והציוד שהפעילו.   ארז, אתה גדול כ גוליית אך משמח, מבדר ויקר כ דוד... אשריך ! עדי ועמית = כל יעדי היוזמה הושגו מעל ומעבר לציפיות והעיקר: הצלחנו להוציא את הילדים לאויר הפתוח מתחומי הבטון של המרחב המוגן לכמה שעות. כמו כן הצלחנו ללמדם בדוגמה אישית וחוויתית: כמה ארצינו ואנשיה (במיוחד הג'יפאים)  תורמים לקהילה ותומכים בהם מכל הלב ובאהבה.  כשיגדלו הילדים יהפכו אף הם לחיילים ואזרחים תומכים לתפארת מדינת ישראל ישר כח לצוות , קרן אשקלון וכל המשתתפים ויקטור חיון - אשקלון 3438887 052

הוספת תגובה צטט והגב
  • 29. profile image חיים גן יבנה 17 בינואר 2009 ב 06:23

אומנם היינו רק 2 אופנוענים.ושמחנו....

שהצלחנו לו במעט .להעלות חיוך על פני הילדים .שלצערי .בזמן האחרון עוברים
    עליהם ימים קשים.  ואף ניסיתי גם לנגן קצת בקלרינט .
    כל הכבוד .למארגנים ולכל מי שתרם .וכמובן לכל מי שהגיע

הוספת תגובה צטט והגב
  • 30. עמית גנץ 17 בינואר 2009 ב 08:46

תודה

אקדים ואתחיל שאין מילים בפי לתאר את תודתי לכל המשתתפים על שיתוף פעולה יוצא דופן ורוח נתינה להצלחת הארוע הבלתי נשכח שזכינו לו יום.
    דבר ראשון זכינו להוציא את ילדי אשקלון מהתופת היום יומית אשר הם חיים, ודבר שני זכינו לרגש ילדים באשר הם עם בעיות כאלה ואחרות (קשות באשר הם) ליום מדהים שלא יישכחו להם עוד הרבה זמן אם בכלל.
    תגובות של המלווים והילדים ואופן ההתלהבות וההתרגשות אשר הם חוו ריגשו אותי ואין לי מילים לתאר את הרגשה זו ואני מאמין שגם אתם מרגישים כמוני.
    עכשיו בדיעבד שאני יושב וחושב על היום המופלא שאני אישית עברתי אני חוזר ואומר תודה רבה לכם ממני אישית (ומעדי גם כן שירשום בטח הודאה בנפרד) על התגייסות שלכם להצלחת הארוע כי בילעדכם לא היינו מצליחים.
    שולח לכולכם חיבוקים ונשיקות ושנתראה שוב בארועים מדהימים אחרים אך בנסיבות משמחות.
    עמית גנץ 0543180046

הוספת תגובה צטט והגב
  • 31. 2Kings 17 בינואר 2009 ב 10:40

Please post the pictures

הוספת תגובה צטט והגב
  • 32. profile image עדי וייזל 17 בינואר 2009 ב 16:29

vchayon כתב/ה:
    ""
    בימים הקרובים יעלה לינק לתמונות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 33. profile image עדי וייזל 17 בינואר 2009 ב 18:01

אהלן חברים
    אני מתחיל את הדברים בלהודות לכם על שעזרתם לי ולעמית להרים דבר כל כך נפלא בכל כך מעט זמן.
    כשעמית פנה אליי עם הרעיון והחלטתי להרתם לטובת העניין - הייתי עסוק בעניין כל השבוע. טלפונים, תיאומים, פגישות עם מנכל קרן אשקלון - איך להשיג  לילדים אוכל איך להשיג שתייה, איך למלא את ההפסקות בנסיעה בדברים מעניינים.
    דיברתי עם עמית בערך 8 פעמים ביום, כל שיחת טלפון הוא מספר לי על אחד שמעוניין לתרום משהו, על ג'יפאי שלא מבין איך נרשמים לטיול כי אין דיבור עם המחשב - אנשים פשוט לא הפסיקו להתקשר.
    בימים הראשונים קיוויתי שנצליח לגייס 20 גיפים ולמלא 4 ילדים ברכב ובזכותכם, קהילת הג'פאים, הצלחנו לגייס 60 ג'יפים ועושד אמרנו לאנשים שלא צריך יותר ותודה.
    מאוד חשוב לי להודות לאנשים שתרמו להצלחת המסע.
    לחברי יוני, בעל פיצוציה בגבעתיים - על 90 בקבוקי השתייה שתרם, לאמיר פאטרול (שנהב) שדאג להביא כמות מסחרית של תותים מחברו יאיר דוידי, לבחור בשם ברי ממועדון CJ  שתרם את  השקיות עם הממתקים שחילקנו במערת לוזית,
    לאלחנן בר - איש הפעלולים שהדהים את הילדים ואותנו המבוגרים בלהטוטים במערת לוזית[B][U][/U][/B]
    לעמית ונדב מצוות עץ הזית שהפעילו את הילדים הן במערת לוזית והן בתל עזקה, לארז עפג'ין ולדולב הקלידן, .. לרשת יוחננוף שתרמה טרופיות ובמבות ,ליניב טל הצלם שתיעד וראיין אנשים במסע והגיע בהתראה קצרה (התקשרתי אליו ביום חמישי בערב ולמחרת ב - 8 הגיע תוך שהוא מבטל תוכניות לצורך העניין), למזג האוויר הנפלא  =: 
    נו את מי שכחתי... אנשי קרן אשקלון שכל מה שאמרתי להם שאני רוצה הם אמרו שיטופל ביד רחבה וידעו גם לפתוח את הכיס והארנק במקומות שלא הייתה ברירה (אוטובוסים אוכל ועוד) לראובן מסטקיית ניצחון באשקלון שדאג להגיע במיוחד מאשקלון ולהביא ארגזים  עמוסים בסנדוויצ'ים וסלטים , לאתר ג'יפ טריפ על הפורום המדהים שהוא מפעיל ובאמצעותו גייסנו את רוב הג'יפאים, לאתר השטח הישראלי ולעופר אוגש על המיילים ששלח לכל חברי האתר כדי שיהיו מעודכנים במסע ויקחו בו חלק, ואכן רבים מחבריו הגיעו  ותרמו מזמנם.-(מאחר ואני מדריך באתר אני גם יעלה בקרוב כתבה ותמונות רבות - עניין של מספר ימים).
    אבל חברים - כל התודות האלו וכל מה שהייתם שותפים לו, לא היה זורם בצורה כל כך חלקה, כל כך מושלמת בלי אף פאשלה אחת, נשבע לכם כך תכננו את המסע, אלו השעות שרצינו שנגיע לכל יעד, אפילו בניית השיירה במקום הכינוס הייתה מתוכננת ועבדה בצורה מופתית, הסרטים על המכוניות , כמות רכבים בשיירה,צירי המסלול המופרדים והתיאום בין השיירות, רישום הנוכחים בקיצור הכל!! היה מושלם רק בזכותכם - עמית ואני רק ניהלנו את הענין בהצלחה רבה ואף מנהל לא מצליח להרים פרוייקט אם האנשים שלצידו לא משתפים פעולה.
    אז תודה רבה רבה רבה לכולכם שעזרתם לי להיות חלק מפרוייקט כל כך מדהים, שעזרתם לי לתרום בדרך כל כך מיוחדת למען מטרה נעלה שכזאת -
    אני גאה להיות חלק מכם וחלק מקהילה ככ מופלאה שלצערי לא פעם מוצאת את עצמה דווקא בצד המוכפש והנה תרמנו ל-150 ילדים מאשקלון וכל מי ששמע את הילדים הבין שהם נהנו שחבלז. כמובן שמאיר ומושיקו הודו לי ולעמית וביקרשו להודות לכולכם על הסיוע והתרומה.
    יישר כוח וכפי שבוודאי כולכם רואים, פעמים רבות הג'יפאים תורמים למען ילדים מכל  הסוגים -גיבורים קטנים, קו לחיים, בית קובי ועוד ועוד.
    אוהב אתכם והצלחתם לרגש אותי.
    נ.ב.
    דיברו איתי מערוץ 10 ואני ממתין לתשובה מהם וייתכן ומחר, יום א 18/1/09 בין השעות08:00- 10:00 יראיינו אותי ואת עמית לתוכנית הבוקר בשידור חי - עדיין לא קיבלתי אישור סופי רק ביקשו שאני יאשר שאני מוכן להגיע ואז מתחיל תהליך הבדיקה.
    כל חומר הצילום(3 קלטות) כבר אצלם ממוצש דרך החפק שהוקם בביהח ברזילי.
    בשורות טובות - מחזק את החיילים הלוחמים בדרום  ומי ייתן שיחזרו בשלום במהרה.
    וייזל עדי, עו"ד
    אשקלון

הוספת תגובה צטט והגב
  • 34. nirfi 19 בינואר 2009 ב 12:51

תודה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 35. profile image עדי וייזל 21 בינואר 2009 ב 10:54
    הוספת תגובה צטט והגב
ביטול