05 בפברואר 2001 ב 10:04 7 תגובות 444 צפיות אורח/ת
אורי שלום! שאלת מה כדאי לקנות עוד כשמתקינים נעילות דיפ'. מומלץ מאוד להחליף מחזירי שמן של הדיפ' הקדמי מכיוון שכדי להגיע אליהם שוב, תהיה חייב לפרק את הדיפ' שנית שזה אומר לפרק גלגלים בלמים ציריות טבורים... קח בחשבון שיש סיכוי לא קטן להשמיד מתקין שמן בעת ההרכבה אז קח מינוביץ' ספיירים ותחזיר לו את מה שלא השתמשת לאחר ההתקנה. כלי עזר יעיל מאוד להרכיב את מחזיר השמן הזה היא בוקסה גדולה מאוד אבל בגודל כזה שהיא עדיין נכנסת בתוך המחזיר מהצד הפנימי שלו ובתוספת מאריכים לבוקסה באורך מצטבר של כמטר תוכל להתקין את המחזיר די בקלות. בדוק כבר עכשיו את מצב המיסבים בציריות האחוריות ואם אתה מרגיש חופש שהוא קצת יותר מאפסי, תקנה את קיט מיסב ומחזירי שמן ותחליף באותה הזדמנות, זה לא זול, כ240 שח אבל אם יש לך מיסב גמור זה עניין של חיים ומוות. גם אם אין חופש שקול לקחת מינוביץ' קיט כזה שאם לא תשתמש בו תחזיר אותו. כנל לגבי הגלגלים הקדמיים, מומלץ לקחת מינוביץ' את כל מה שיש בטבורים הקדמיים, מיסבים מחזירי שמן, אטמים, מיסב שבא בתוך הספיינדל (נוטה להיות מוזנח בדרך כלל), צלב לצירייה ובקיצור הכול, במקרה הטוב הכול יחזור אל ינוביץ'. קרא גם את הכתבה שלי על התקנה של ברגי ניקוז בדיפ'ים, זו הזדמנות טובה לעשות את זה. קישור ואתה מוזמן לקחת ממני בוקסה גדולה שמתאימה לפתיחת אומי המיסבים הקדמיים, כדי שלא תצטרך לעשות את זה בצורה ברברית עם אזמל ופטיש. להתראות בשטח חנן-ג'יפולוג

https://www.jeepolog.com/jplg_storys_%20axle_oil_drain.html

הוספת תגובה
  • 1. יוסי שנהב 05 בפברואר 2001 ב 08:57

אז מה היה לנו: 1. מיסבים של

אז מה היה לנו: 1. מיסבים של ציריות אחוריות (לקנות קיט מיסבים + מחזירי שמן). 2. מיסבים של ציריות קדמיות. 3. מחזירי שמן קדמיים. 4. אטמים (אני צריך פרוט, כדי לדעת איזה לבקש - או שהתכוונת לאטמים של המכסה דיפ'') 5. מיסב שבא בתוך הספיינל (אין לי מושג מה זה ספיינל) 6. שני צלבים לצריות קדמיות. עוד משהו?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. יוסי שנהב 05 בפברואר 2001 ב 08:58

שחכתי - בורג + אום לנקז

שחכתי - בורג + אום לנקז

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 05 בפברואר 2001 ב 09:13

מיסבים של ציריות אחוריות מי

מיסבים של ציריות אחוריות מיסבים של גלגלים קדמיים, לא של ציריות קדמיות שני מחזירי שמן שבצידי הדיפ'' הקדמי אטמים ומחזירי שמן בטבור, מדובר על שלושה מחזירי שמן בטבור ועוד אטם לנועל הטבור. מיסב שבא בתוך הספיינדל (לא ספיינל) צלבים של הציריות הקדמיות אם אתה רוצה ללכת על הצד הבטוח אז גם מיסבים צידיים לדיפ''ים הקדמי והאחורי. אטמים למכסי הדיפ''ים בהצלחה, אני מקווה שינוביץ'' יסכימו לקנייה כל-כך גדולה שרובה מיועדת להחזרה, תאמר להם שאני שלחתי אותך, אולי זה יעזור לך לשכנע אותם.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. יוסי שנהב 05 בפברואר 2001 ב 09:23

אחלה תודה אני יוצא לדרך :-)

אחלה תודה אני יוצא לדרך :-)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. יוסי שנהב 05 בפברואר 2001 ב 09:27

אם תזכר בעוד משהו אז בבקשה תעש

אם תזכר בעוד משהו אז בבקשה תעשה טלפון 052-229774 ביי ביי, אורי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. יוסי שנהב 05 בפברואר 2001 ב 13:48

זאביק, איזה פדיחה - נמחק לי הט

זאביק, איזה פדיחה - נמחק לי הטלפון שלך :-) שלח לי אותו שוב...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. זאביק 05 בפברואר 2001 ב 18:47

051-504197 אני כנראה בסרט מ-2

051-504197 אני כנראה בסרט מ-22:00, אז תנסה, ואם לא אז החל מ24:00 (אל תדאג לא תעיר אותי). אם לא אני אצור קשר בבוקר (כדי לא להעיר אותך). (אני גם מנסה להשיג את אריק2, יוהו אריק ???)

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול