אריק ביטוח חובה 2300 שח בי
אריק ביטוח חובה 2300 שח ביטוח מקיף כולל חילוץ מהשטח 4300שח טסט באזור 2500 שח את רב הטיפולים אני עושה לבד או בעזרת חברים
אל תגע בדיפנדר גמור מחירם של
אל תגע בדיפנדר גמור מחירם של מנוע ,גיר וקלאץ גבוהים מאוד בלנדרובר מבחינת טיפולים אני מטפל אצל שגיא אדלסון ממוסך גזר והטיפולים אינם יקרים כלל מה גם שלשמחתי הרכב מאוד אמין למרות שהוא עובד מאוד קשה אצלי-כאן תרשה לי להעיר הערה אם אתה לא מתכוון לטפל בעצמך אז אך שאני רואה את יש לך כמה אפשרויות, בצפון יורמי ממוסך גבע בדרום רונן מאשקלון ושגיא מגזר אל תתקרב למוסכים במרכז אתה תשלם על זה ביוקר ארז www.off-road.co.il
המון תודה על התשובות אני מחפש
המון תודה על התשובות אני מחפש דיפנדר במחיר50-65 הפחד שלי הוא התיקונים הרבים והקושי למצוא דיפנדר במצב טוב אם מישהוא מכיר אחד כזה הייתי שמח לדעת אליו
אולי תוכל למצוא 94 בסביבות ה65
אולי תוכל למצוא 94 בסביבות ה65 יש כאלה בדרך כלל הם ארוכים אני מכיר מישהו שבקרוב יהיה לו למכירה אחד כזה אבל ארוך ופתוח אם אתה רוצה אתה מוזמן להתקשר אלי בפחות מזה קשה לי להאמין שתמצא לגבי קניה של אחד שלא טופל טוב או שהיה מוזנח אתה לוקח על עצמך סיכון החלקים העיקרים(מנוע,גיר,טרנספר וכו'') הם מאוד יקרים בדיפנדר ומשומשים מאוד נדירים ברגע שהרכב מטופל נכון אין איתו בעיות כך שאם יש לך בעיות תקציב בשביל ליצב את הרכב מההתחלה תשקול שוב את עניין הקניה
עוד משהו עד שנת 94 היה בתוך הד
עוד משהו עד שנת 94 היה בתוך הדיפנדר מנוע TDI200 ומ95 TDI300 אל תבהל מזה ה200 חלש רק ב4 כוח סוס ובנוסף לזה הוא נחשב להרבה יותר אמין ארז WWW.OFF-ROAD.CO.IL