בדוק את בולם ההגה
בולם הגה תקין ואיכותי יפתור לך את הבעיה
תודה עופר
האם יש לך הערכת מחיר והאם לדעתך זה יהיה סוף הסיפור?
כמה עולה?
אין לי מושג כמה עולה בולם להגה - בטח בין 300 ל-800 שח מומלץ להרכיב בולם טוב וייעודי כבולם הגה. לדעתי יפתור את הבעייה - ספר לנו מה קרה
יש להפוך את הצמיגים קדימה אחורה
ולבדוק אם אין בטן באחד הצמיגים ויש לעשות איזון טוב
בולם
האם משהו יכול להמליץ על בולם ספציפי והיכן ניתן לרכישה.
האם זה דבר שאני (בעל חוש טכני ממוצע) יכול להרכיב לבד ? או שיש בזה אלמנט ביטיחותי שלא הייתי רוצה לגעת בזה לבד?
תודה על העזרה
בדיקת גל הינע
לפעמים התופעה קוראת מגל הינע לא מאוזן שניכנס לויברציות בתדר מסויים ,תיבדוק שאין מכות ואו חופש בצלבים
עכשיו סיבכת אותי
איפה בודקים את גל ההנע זה נשמע לי סיפור רציני ?
האם להתחיל בבולם ההגה או להתחיל בגל ההנע?
איפה קונים בולם
טוב טלפנתי למספר יבואנים של בולמי זעזויים וכולם הרימו גבה או שלא ידוע מה זה בולם הגה או שאמרו שאין להם? האם משהו יכול להמליץ על מקום לרכישת בולם באיזור תל אביב (המסגר...) או על מוסך שידע להתמודד עם הבעיה ? תודה רפי
תפנה לגלעד בדרך השטח בת"א זה מוסך
תודה אני אפנה אליו
בולם
בולם להגה ,אתה יכול לקנות בזול אצל קובי דנון בטברסקי 2(ליד המסגר),אבל לפני,תבדוק כמו שאמרו לך את החופש בצלבים בשני הדרישפטים,להערכתי זו הסיבה.
כיוון פרונט יפתור את הבעיה
יש אפשרות שניה שזה משאבת בלם תפוסה באחד מהגלגלים הקידמי
תודה משה
באם זה משאבה תפוסה אז מדוע הרעידות מתחילות רק ב 80 קמ"ש ונעלמות ב 90 קמ"ש
אין מנוס אני חייב ללכת לבעל מקצוע שיבדוק את התופעה
תודה
להערכתי קודם כל הפשוט ביותר והנפוץ ביותר, הזול ביותר זה איזון טוב. יתכן שהאיזון שביצעת לא מפיק טוב. תנסה לאזן ולהצליב בין הגלגלים הקדמיים והאחוריים. יתכן שהצמיג או הג'נט עקומים.
עידכון
עידכון
עידכון
מוזר
אני כותב בתיבת המלל אבל זה לא עולה לאתר
טוב עכשיו זה עלה
בקיצור החלפתי מיקום של צמיגים קדימה ואחורה זה קצת עזר אבל לא ממש שכן הרעידות הפסיקו בתאוצאה אך מתפתחות בעת לחיצה על הברקס.
אח"כ ה"עשינו ברקסים" קרי חריטת צלחות, גם זה קצת עזר אבל עדיין בעת לחיצה על הברקס במהירויות של בן 80 -90 קמ"ש מתפתחת רעידה אשר הולכת ומחמירה עד שיוצאים מהמהירות של בין 80 ל 90
מה אתם אומרים ידידי המלומדים?
כיון גלגלים טוב אצל מתקין צמיגים טוב וזה
תגובה 15
שים לב למשפט האחרון שנכתב עי מיקי, עכשיו תפנים.
ניסן פטרול רעידות הגה
גם לי היו רעידות בהגה.
לאחר כשלון בטסט חיזקתי את ברגי המיסב בגלגלים קדמיים וזה פתר את כל הרעידות ווהרכב נוסע נפלא ללא זריקות של ההגה בכניסה לבור.
ממליץ לך לבדוק את זה
נועם
ניסן פטרול רעידות הגה
מצטרף לדעה של איזון גלגלים טוב חשוב לבצע לכל 4 הגלגלים . שלב שני כיוון פרונט ואחרי שוב איזון גלגלים