חנן שלום. קודם כל תודה על העז
חנן שלום. קודם כל תודה על העזרה הטלפונית אתמול ותודה גם לזאביק שעזר לי להתקין את הנעילה - האמת נהנתי :-) יש לי שאלה: מאתמול הגיפ מגמגם לי בטורים נמוכים (רק כשהוא בהילוך - כלומר, כשהוא לא בנסיעה ואני לוחץ על הגז, הכל תקין). רציתי לדעת את זה יכול לנבוע מהצ''וק האוטומטי. פרט חשוב!! לפני כמה ימים החלפתי צינור דלק מתחת לג''יפ ויש לי השארה שאולי הגמגום נובע מאויר בצינור הדלק (???).
אורי שלום! קשה לי להבין בשלט
אורי שלום! קשה לי להבין בשלט רחוק ממה נובעת הבעייה, אבל אם הדבר האחרון שנגעת בו הוא צינור הדלק אז בהחלט יתכן שנשאב אוויר אל תוך מערכת הדלק ופוגע בשאיבה התקינה של הדלק. לגבי הצ''וק זה קל לבדוק: הרם את צינור האוויר מעל המאאי ובדוק אם פחית הצ''וק אנכית כמו בתמונה המצורפת או מסובבת וחוסמת את מעבר האוויר. כשהמנוע חם היא צריכה להיות אנכית. גמגומים כאלה יכולים להגרם גם ממפלג לא מכוון, מלוכלך או פלטינות לא מכוונות, במידה ואין לך הצתה אלקטרונית. להתראות בשטח חנן-ג''יפולוג www.jeepolog.com
O.K יום טוב
O.K יום טוב
חנן שכחתי להגיד תודה על התגובה
חנן שכחתי להגיד תודה על התגובה. בכל אופן הבעיה אצלי היא לא הצ''וק, מכיון שבדקתי אותו כשהמנוע גמגם והוא פתוח. פשוט בעית חשמל כלשהי. עכשיו אטמתי את כל מערכות החשמל, לפחות מספיק כי שלא יגיעו מים בהשפרצות.. אני אבדוק את מצבו. את הצ''וק האוטומטי כרכתי בברזנט. דרך אגב, חשבת אולי שבעית הצ''וק אצלך היתה נתק בחשמל לסליל של הצ''וק ברטיבות? זה יכול לגרום לו להפסיק ל]עול ולהתקרר. עקרונית, גם אם הצ''וק נירטב הוא לא אמור להתקרר יותר ממה שהמנוע מתקרר, כי המנוע מתקרר יחסית במשפרצות. לי פשוט, אין את הבעיה של צ''וק ניסגר.