פורומים

- שטח 4x4

תוכנת שטח לאייפון

18 בינואר 2009 ב 20:41 11 תגובות 13161 צפיות ravehdr
האם קיים משהוא שכזה?
הוספת תגובה
  • 1. profile image Yehuda 19 בינואר 2009 ב 13:25

תוכנת שטח לאייפון

כן. גוגל ארץ עובד על אייפון.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. ravehdr 19 בינואר 2009 ב 22:02

אני מדבר על תוכנת שטח....

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image Yehuda 21 בינואר 2009 ב 13:24

ניווט עם גוגל ארץ

דורון שלום כשאנו מתכננים מסלול,  בדרך כל אנו עושים זאת על ה PC ו/או מפת סימון שבילים, ולא על מכשיר PDA למינו, כך שלאחר תכנון המסלול על ה NaviGuide או עמוד ענן ו/או מפה, אנו מעלים את התכנון (הקובץ) ל PDA ואיתו מנווטים. בניווט שטח אנו יכולים להשתמש בשני סוגים של מפות.

1. מפה מצויירת (מפה לבנה, סימון שבילים מפת סנגלים...)
    2. צילומי אויר (שהם הבסיס לכול המפות)
    ישנם יתרונות לכול סוג של מפה ולא כאן המקום לפרט (קרא מאמר מצויין של עופר באתר). נאמר רק שכיום לאחר שגוגל ארץ צילמו את ארצנו הקטנה ברזולוציה נורמלית ניתן לניווט איתה בצורה מדהימה. כמובן שניתן להמיר קבצי TWL לפורמט גוגל ארץ ולראות את המסלול תוך כדי נסיעה (כמובן שעם חיבור ל GPS ) . מצרופת דוגמא של משלט 21 בתוכנת סימון שבילים ובגוגל ארץ ותראה שבגוגל הרזולוציה גבוה יותר משמעותית ופני השטח מדוייקים (כמו במציאות). החסרון הגדול של גוגל ארץ הוא: זמן לימוד ארוך וסריקת המפות שמחייב הרבה ידע ולימוד.. יהודה  

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. got2go 07 בפברואר 2010 ב 16:03

נראה שיש פתרון

ראיתי בשישי שיש עכשיו למכירה אפליקציה לאייפון עם מפות טופוגרפיות. קניתי וכבר השתמשתי בטיול בשבת. אפליקציה נחמדה, כוללת את כל הארץ ועובדת גם כשאין קליטה או אינטרנט. שלחתי אימייל לאתר שלהם ושאלתי אם יהיה אפשר בקרוב להעלות מסלולים ונאמר לי שכן.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. got2go 07 בפברואר 2010 ב 16:04

שכחתי

got2go כתב/ה:
    "ראיתי בשישי שיש עכשיו למכירה אפליקציה לאייפון עם מפות טופוגרפיות. קניתי וכבר השתמשתי בטיול בשבת. אפליקציה נחמדה, כוללת את כל הארץ ועובדת גם כשאין קליטה או אינטרנט. שלחתי אימייל לאתר שלהם ושאלתי אם יהיה אפשר בקרוב להעלות מסלולים ונאמר לי שכן."
    טוב, אז שכחתי את הפרט הכי חשוב, קוראים לאפליקציה TOPOMAP.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. erezgur 07 בפברואר 2010 ב 17:36

התגובה הקודמת קצת התפקששה, אז הנה הדברים שרציתי לכתוב:

כיום יש ל- CompeGPS, עם התוכנה TwoNav גרסה לאייפון, כפי שניתן ללמוד מאתר התוכנה או מאתר נציגה הישראלי - http://www.twonav.co.il/shop/

גם עמוד ענן עומדת לשחרר בקרוב מאד גרסה לאייפון.

ארז

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. koftov 04 ביולי 2010 ב 05:26

יש כבר מסלולים

got2go כתב/ה:
    "[b]got2go כתב/ה: [/b]ראיתי בשישי שיש עכשיו למכירה אפליקציה לאייפון עם מפות טופוגרפיות. קניתי וכבר השתמשתי בטיול בשבת. אפליקציה נחמדה, כוללת את כל הארץ ועובדת גם כשאין קליטה או אינטרנט. שלחתי אימייל לאתר שלהם ושאלתי אם יהיה אפשר בקרוב להעלות מסלולים ונאמר לי שכן.טוב, אז שכחתי את הפרט הכי חשוב, קוראים לאפליקציה TOPOMAP."
    לפני מספר שבועות עלתה גרסה שמאפשרת העלאת מסלולים וציורם על גבי המפות. בגרסה הקרובה יסומנו נקודות עניין ויוצג מידע עליהן. יהיה ניתן גם לשתף נקודות עניין ולקשר תמונות מהמכשיר לנקודות העניין השונות.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. koftov 04 ביולי 2010 ב 05:32

לינק לאתר

הנה לינק לאתר של היישום TOPOMAP: http://agat-mobile.com/Products/TopoMap_heb.html

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. drorbn_ 04 ביולי 2010 ב 17:27

תוכנת שטח לאייפון

האם זה מתאים גם לטלפון N97? או רק לאייפון?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. benzeev7 12 ביולי 2010 ב 20:03

אפליקצית TOPO

נכנסתי ללינק ולחצתי הורדה .אבל אין שום הורדה של קובץ אבי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. erezgur 15 בספטמבר 2010 ב 20:19

ומה הקשר שלך לתוכנה?
    היכן גילוי הנאות?
    חבל שבכל פורום אפשרי אתה נכנס ומפרסם את התוכנה בצורה דומה. הייתי מעריך יותר אם היית נוקט בגילוי נאות ומספר מה הקשר שלך לתוכנה כמו שאנשים אחרים בפורומים הרלוונטיים עושים (יואב רופא עם עמוד ענן, גיא (גימל) עם twonav / CompeGPS...
    ארז גור

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול