פורומים

- שטח 4x4

מיגון לרכב?

07 בפברואר 2001 ב 09:23 11 תגובות 741 צפיות אמיר הסמוראי
בשיחה עם רן מאופרוד - www.off-road.co.il קיבלתי הצעה מפתה למגן את גחון הסמוראי שלי... קשה לסרב למחיר שקיבלתי...עכשיו נותר רק להחליט מה חשוב למגן??? האם רק טרנספר, או גם מכלולים אחרים??
הוספת תגובה
  • 1. השועל 07 בפברואר 2001 ב 07:34

אמיר בוקר טוב.. בדרך כלל המיג

אמיר בוקר טוב.. בדרך כלל המיגון הנפוץ בכל רכבי השטח כיום ולפי דעתי גם המיגון הכי כמעט חשוב הוא מיגון למיכל הדלק האחורי. אני לא כל כך מתעסק עם סמוראי כך שאני לא יודע בדיוק איפה הנקודות החלשות של הרכב. בכל מקרה אני מקווה שמישהו בעל סמוראי ותיק ידע לתת לך תשובה יותר מפורטת בעניין. ביי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. השועל 07 בפברואר 2001 ב 07:38

הכי כמעט=כמעט הכי SORRY

הכי כמעט=כמעט הכי SORRY

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 07 בפברואר 2001 ב 07:47

אמיר שלום! תוודא קודם שהרכב

אמיר שלום! תוודא קודם שהרכב שלך מסוגל להגיע למקומות בהם נדרש מיגון, ותוודא שכשהוא מגיע למקומות האלה אתה מסוגל לנסוע בשליטה מלאה כך שלא תצטרך מיגון ותוודא שיש לך רכב 4X4 אמיתי עם ארבעה גלגלים מסתובבים תמיד... בקיצור, נעילה קדמית לפני מיגון. חנן-ג''יפולוג www.jeepolog.com

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. השועל 07 בפברואר 2001 ב 08:04

חנן אהלן.. אל תשאל , אתמול הי

חנן אהלן.. אל תשאל , אתמול הייתה פדיחה הניתוח לא יצא לפועל. אולי בסוף השבוע.. להת''

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. חגי 07 בפברואר 2001 ב 08:11

בנסיעה הראשונה שלי בשטח עם הס

בנסיעה הראשונה שלי בשטח עם הסמוראי פוצצתי את מיכל הדלק לכן הדבר הראשון למגן לדעתי יהיה המיכל. עוד דבר שים לב שמגן מיכל הדלק המקורי הוא חתיכת פך לא רצינית. דרך אגב לא צריך לסוע במקומות טכניים או עלויות מסוכנות כדי לחורר את מיכל הדלק, מספיקה רק שלולית בוץ ואבן ניסתרת בתוכה. לגבי מיגון הטראנספר זה המיגון הבא גם אצלי אבל כמו חנן אני אתקין קודם נעילה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. זאביק 07 בפברואר 2001 ב 15:19

קשה לי לראות איך מפוצצים מיכל

קשה לי לראות איך מפוצצים מיכל דלק בסמוראי, אם נוהגים בזהירות. גם בשלולית, שלא רואים מה יש בפנים, אפשר לנסוע לאט, ואז מרגישים את האבנים. אם לא נוסעים לאט אז, או שהסרן יקבל מכה מהאבן (הוא הרי הרבה יותר נמוך ממיכל הדלק), או שתרגיש שהגלגל טיפס על אבן ותדע לרדת ממנה בזהירות. אמיר, סע בעדינות, עם שתי נעילות, ותבזבז את הכסף על דברים אחרים (נעילה קדמית בשבילי, אולי ?)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת 07 בפברואר 2001 ב 15:56

חנן אני רוצה לסתור את דבריך

חנן אני רוצה לסתור את דבריך ולהדגיש את החשיבות של מיגון מיכל הדלק בסמוראי. אני איבדתי חצי מיכל 20 ומשהו ליטר בתוך כמה דקות ולא זכורה לי אבן אימתנית או בעיה אחרת. רק ריח הבנזין היתריע על התקלה. מיגון למיכל הדלק הוא הרבה הרבה ההרבה יותר חשוב מנעילה ואני שאין לי שום מושג לגבי הנהיגה על נעילות.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. חגי 07 בפברואר 2001 ב 17:33

חנן אני לא התכוונתי לשלולית מי

חנן אני לא התכוונתי לשלולית מים אלה שלולית בוץ. אם אני לא טועה גם שרון בעל ויטרה פוצץ מיכל דלק לא רק אני או גיא. אני שוב מדגיש המיגון המקורי זו חתיכת פך דקה וחבל להרוס טיול שלם ביום יפה על תיקון חור בשטח !!!! דרך אגב בתמונה של גיא מתחת לסוזוקי זה כמובן אבישי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. אמיר הסמוראי 07 בפברואר 2001 ב 18:00

נעילה קדמית.....המ.... רעיון מ

נעילה קדמית.....המ.... רעיון מפתה אבל רק אחרי החלפת ההגה להגה כח.. חנן - נשמע פרוייקט מסובך??

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. זאביק 07 בפברואר 2001 ב 18:04

אם לא הרגשת מכה ''''אימתנית'''

אם לא הרגשת מכה ''''אימתנית'''', אז כנראה שהחור נגרם במקום חלש (חלודה, ריתןך חלש וכו'') ואם לא היום, הוא היה קורה מתישהו מהרעידות או מהתפוררות ומגן מיכל דלק לא היה עוזר אז. מיכל דלק לא עשוי מנייר, שלא היית מרגיש שקיבלת מכה מאחורה והוא התחורר (אלא אם כן נהגת בכוח, והרכב קיפץ ולא הרגשת את המכה).

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. Samorai.com 07 בפברואר 2001 ב 18:22

אמיר אני לא מוצא שום סיבה למגן

אמיר אני לא מוצא שום סיבה למגן את מיכל הדלק בסמוראי, במיוחד בשלך שעכשיו עם הבולמים החדשים הוא גם אמור לקבל את תוספת הגובה המבוקשת (ולפני שמישהוא מוריד לי את הראש אני אסביר הספירל האחורי אצל אמיר הוחלף לארוך יותר אבל הבולם נשאר ולכן הספירל הוחזק במצב מכווץ), בכול אופן מעולם לא קיבלתי מכה במיכל דלק, זוית הנטישה הוא נהדרת ואין סיבה להוסיף עליה, חגי המצב שאתה מתאר של פגיעה באבן בתוך שלולית דווקא במיכל דלק -כנראה שמישהוא אוהב אותך למעלה ((: ולמזלך (ולצערו של המוסכניק שלך) לא פוצצת את הדיפרנציל. חגי שיהיה ברור אומנם מיכל דלק לא פוצצתי מעולם אבל ברוך השם המוסכניק שלי חי טוב על הריבית מהמשכורות שהשארתי אצלו.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול