פורומים

- שטח 4x4

המרת קבצי TWL בעזרת GPSBABEL

09 בפברואר 2009 ב 23:52 10 תגובות 8922 צפיות zerez
הוספתי ל GPSBABEL תמיכה לקבצי TWL, בעזרת התוכנה ניתן להמיר קבצי TWL כמעט לכל פורמט או לטעון מסלולים ישירות ל GPS ולהפך, לתרגם כמעט כל פורמט ל TWL.

כמה נקודות:
* מאחר וב TWL אין הפרדה בין WP למסלול התוכנה ממירה קבצי TWL לקבצי מסלול, באופציות של Naviguide ישנה אפשרות לבחור המרה ל WP.
* אופציה נוספת שהכנסתי ל TWL היא reorder, אם בוחרים באופציה הזאת התוכנה תמספר מחדש את הנקודות במסלול, ניתן להמיר מ TWL ל TWL ולבחור reorder=y ואז מתקבל קובץ עם מספרי נקודות רצים.
* למשתמשי ה OZI, גרסת ה PC של OZI דורשת קובץ מסלול וקובץ WP, התוכנה אינה מייצרת את שני הקבצים באופן אוטומטי ולכן יש צורך להמיר פעמיים, פעם כמסלול (rte) ופעם נוספת כ WP, בהמרה מ OZI ל TWL מספיק קובץ המסלול בלבד.
* הגרסא הנוכחית לא תומכת בקבצי הקלטת מסלול, יכול להיות שהיא תדע לקרוא אותם אבל המידע של תאריך ושעה לא יעבור לקובץ החדש, אני מתכוון להוסיף תמיכה גם בהקלטות אבל זה יקח זמן.

אפשר להוריד את התוכנה מכאן אין צורך להתקין, פשוט לפתוח את קובץ ה ZIP לסיפריה ולהריץ את gpsbabelgui.exe

בקשות, הערות והארות יתקבלו בברכה.
הוספת תגובה
  • 1. nec 10 בפברואר 2009 ב 11:01

כל הכבוד וישר כח .
    אגב ניתן ליצר קבצי OZI :RTE WPT בו זמנית בקונפיגורציה הבאה:-

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. nec 10 בפברואר 2009 ב 11:02

הנ"ל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. nec 10 בפברואר 2009 ב 11:27

נסיון נוסף לצרף תמונה

nec כתב/ה:
    "כל הכבוד וישר כח .
    אגב ניתן ליצר קבצי OZI :RTE WPT בו זמנית בקונפיגורציה הבאה:-
    "

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image חנן שרקין 14 במאי 2009 ב 10:36

לא מצליחל להמיר קבצים מTWL לפורמט אקספלו

שלום,  יש לי GPS Explorist 210.   אני לא מצליח להמיר קבצים מ TWL לקובץ שאפשר להעלות לGPS. כשאני משתמש ב BABEL  אני מקבל אישור שההמרה התבצעה אבל הקובץ  החדש UPT ריק 0 KB. בתכנת GPSU BFC אין אפשרות לבחור קבצי TWL כקובץ מקור וב GPS UTILITY הוא לא יכול לקרוא את קובץ המוצא.  ניסיתי כמה דרכים עם כמה תוכנות ואם קבצים שונים. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזו להמיר קבצי TWL מהאתר הזה ל קובץ שניתן להשתמש ב EXPLORIST 210?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. profile image pijilan 12 במאי 2011 ב 12:56

גם אני ניסיתי ויצא לי ערך 0, כשאני ממיר לפורמטים אחרים הגודל מלא. מי יודע איך ממירים לקובת TWL?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. profile image עדי וייזל 13 במאי 2011 ב 05:22

regevzuki כתב/ה:
    "גם אני ניסיתי ויצא לי ערך 0, כשאני ממיר לפורמטים אחרים הגודל מלא. מי יודע איך ממירים לקובת TWL?"
    אתה רוצה להמיר ל - TWL או מ- TWL. אם אתה רוצה להמיר ל - TWL מה קובץ המקור? אותה שאלה אתה ממיר מ - א'ך(TWL הוא המקור)לאיזה קובץ ברצונך להמיר - אנסה למצוא עבורכם את התוכנה המתאימה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. neini 13 במאי 2011 ב 06:55

כנסו ל http://www.gpsvisualizer.com/

תמצאו שם שלל כלי המרה כולל ציור המסלול על מפות גוגל.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. profile image pijilan 13 במאי 2011 ב 14:16

להמיר מקובץ של גוגל ארץ ל-TWL של נוויגייד.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. profile image עדי וייזל 13 במאי 2011 ב 15:57

neini כתב/ה:
    "כנסו ל http://www.gpsvisualizer.com/

תמצאו שם שלל כלי המרה כולל ציור המסלול על מפות גוגל."
    יפה! שמרתי במועדפים. אני חושב שזה שימושי בעיקר להמרה לקבצי GPX וKML וKMZ של גוגל.וכמובן ל - TWL

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. zerez 13 במאי 2011 ב 21:40

GPSBABEL תומכת בקבצי KML, הקובץ נקרא GOOGLE MARKUP LANG
    לגבי המרה ל/מ TWL, נוויגויד לא תומכת במסלולים כפי שהתוכנות האחרות תומכות, כלומר קובץ המסלול הוא אוסף נקודות ולא יותר. בתוכנות אחרות ופורמטים אחרים יש אוסף נקודות ומסלול שעובר דרך חלק מהנקודות או כולן.
    כדי להתגבר על המגבלה הזאת צריך להגדיר ל GPSBABEL אם קובץ שאינו TWL מכיל מסלול או רק נקודות כדי שהתוכנה תדע להתייחס אליו נכון.
    כאשר ממירים ל TWL צריך לבחור בפילטרים WAYPOINT, כאשר ממירים מ TWL צריך לבחור ב OPTIONS האם להמיר למסלול או לנקודות.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול