פורומים

- שטח 4x4

ראנצו נגד אולדמן- שלב הגמר!!!

09 בפברואר 2001 ב 23:19 4 תגובות 428 צפיות zvikabar
אחרי לא מעט קילומטרים ולא מעט החלפות וניסיונות הנה מסקנותיי האישיות לגמריי מניסיון עוד יותר אישי אשמח לענות על שאלות באם מישהו מעוניין ולידידי רן סופה ורוני מנדלבאום- כל אחד ממשקפיו הוא!!!!--לכל ברזל יש כתובת-- ומקווה שהמסמך יקושר כי לא בא לי להקליד

הוספת תגובה
  • 1. zvikabar 09 בפברואר 2001 ב 21:20

איך מצרפים מסמך של WORD??

איך מצרפים מסמך של WORD??

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. zvikabar 09 בפברואר 2001 ב 21:24

אולי ככה זה ילך?? - בולמי זע

אולי ככה זה ילך?? - בולמי זעזועיםRS9000 מול OLD MAN EMU הכל התחיל מבוס אחד קמצן. במקום לקנות לעובד הנאמן שלו את הרצוי (טויוטה פראדו או מיצובישי פאג''רו) הוא קנה לו את המצוי (מיצובישי מגנום-מיסוי, שלא יגידו וכדומה)). החלק האישי בסיפור הוא שהעובד המסכן זה אני. אז ככה אני מוצא את עצמי עם טנדר מגנום אשר משמש אותי למעבר מנקודה א'' לנקודה ב'' במשך השבוע מה שיכלה לעשות גם סוברו B4 או מאזדה 626 בנוחות ובמהירות ובסופי שבוע אני מנסה ליהנות מהרכב כך …..שביום ראשון יגיע ישירות למוסך. אז מה עושים עם טנדר עבודה קשיח כדי שישפר התנהגותו בכביש??(וגם בשטח) מחליפים!! אז ככה חברים – בצמיגים תעשו מה בראש שלכם לפי טעמכם וכיסכם. כביש, כבישטח ,שטח AT, MT, H,‘ וכל מה שמישהו כבר כתב על זה או שעבר דרך גלגליכם- אני הסתדרתי עם סט של MICKEY THOMPSON BAJA.-(קומבינה) כסא הידראולי???-כן למה לא רק שזה לא זול ואגואיסטי כי הרכב נשאר נורא ואתם בתוך בועת נוחות ואם הייתי האישה שלכם הייתי מתגרשת מהזכר הנפוח שמשמאלי שסדר לעצמו את הטוסיק ---והכי חשוב—אם אתם נהגי שטח אגרסיביים אז אי אפשר לנהוג על כסא שמשתולל מעלה מטה—זכרו זאת!!! (בנוסף ל- 4000 שקלים שיספוג חשבונכם). אז הגענו למה שכבודי (שאינו מונח בשום מקום) חושב שבאמת חשוב קפיצים ובולמי זעזועים לא כאן המקום לסקירה רחבה על תפקידם וסוגיהם למעט העובדה שמה שתמצאו כיום באולמות התצוגה (טנדרים) מורכב מקפיצי עלים בסרן האחורית,כדי שנוכל יום יום לסחוב את החותנת ששוקלת 800 ק''''ג- (והסליחה עם מי שבאמת קצת גם עובד עם הרכב)- ומקפיצי סליל במתלים הקדמיים העצמאיים- IFS. את קפיצי העלים החלטתי לא להחליף- משתי סיבות- אחת שהרכב לא שלי ויש גבול למה שמותר לי לעשות עם רכב חברה בלי שיפטרו אותי. ושתיים שלא ברור לי מה יגיד הביטוח על זה במקרה תאונה- שלא לדבר על היבואן במקרה של תקלה -זה לא אמריקה פה וגם לא אוסטרליה—אנחנו עדיין ברוסייה הישנה בנושא רכבי שטח ושיפורים. אז החלטתי לבדוק את מה שהפך לסטנדרט של החלפות ולא מחייב כירורגיה רדיקאלית- בולמי זעזועים. בולמי הזעזועים המקוריים בנויים פעם אחת לתת תשובה מסחרית שיהיו מתאימים לכלל המשתמשים והשימושים וכאן שוב אזכיר שברכבי עבודה אנו עוסקים ופעם שנייה אמורים לענות על תמחירי עלות סבירים—כסף יעאאני! יאללה לעבודה: RANCHO RS9000 ידועים כמעט לכל מי שירד פעם מאספלט. הם בולמים אמינים ואיכותיים וייחודם בכך שאפשר לכוון את קשיחותם (וכן אני יודע שזו מילה כוללנית ואפשר לתת הרצאה על איך ולמה). כפתור הכוון בכל אחד הוא בעל חמישה מצבים וקיימת מערכת נוספת (אופציונאלית) המאפשרת לכוונם (כולם יחד או שניים שניים) מתוך תא הנהג. אז קניתי לי סט (בקומבינה כי הבוס עדיין קמצן) ונסעתי לי לכאן ולשם ממה שנשאר ממדינתנו(בלי פוליטיקה- רק עובדות של קמ''''ר). נדלקתי---!!! על כבישי ישראל –אלה עם האספלט הכוונה –הטנדר שלי הפך לדודג'' דארט 66 . זה לא אומר ששכחתי שיש לי טנדר מתחת לעכוז אבל הרגשת ריחוף משחררת הורגשה בנסיעה ולא כל טעות של מע''''צ התיישבה לי בחוליה 11 של עמוד השדרה. בורר המצבים היה על מצב 1 בכל ארבעת הבולמים. מהר מאד הקשחתי למצב 2 מקדימה והשארתי את מצב 1 מאחור כיוון שצלילות החזית שבצע הרכב בפניות הפחידו אותי- באמת!!! כוונונים מרובים בכבישים שונים-- כולם סלולים השאירו אותי עם הסדור של 2 קדימה ו- 2 אחורה ומסקנה חד משמעית שאם אני צריך לשים קצת כסף עבור ההרגשה שלי ולא של הצופה בי (ניקלים וכדומה)- אז אני בעד גם אם הטנדר לא רואה שטח אלא רק בגינתי (שאין לי)—אחלה פתרון לנוחות- לא מושלם אבל שווה את הכסף(2500 שקלים מאס או מנוס ליודעי הספרדית שבניכם ואת ה- 2500 הבינו כולם כנראה- או שמישהו יתנדב למוכרם יותר בזול בעתיד???????) ירדתי לשטח????!!!! ברור!!!!! בשביל מה אני חי??!! אז ככה- אי אפשר לנסוע על מצבי 1 ו- 2 !!!! אי אפשר!!! כלומר אפשר אבל זה יעבור במהירות בין מצב של מכונית משתוללת מעלה מטה כך שראשכם ייהפך לשטוח בחלקו העליון לבין זה שהבולמים המסכנים שמטיילים להם מעלה מטה יחד עם ראשכם מתחממים במהירות!! ואופס אין בולמים!!! יעילותם יורדת עד שכאילו מישהו לקח אותם באמצע הנסיעה והקשחתם כעת לא תעזור אלא בעוד כמה שעות כשהעסק יירגע (והשמן והאוויר ולא חשוב מה יסתדרו להם). אז טוב אולי אתם רק נוסעים כל חייכם בהתגלגלות רגועה ובמהירויות של 20 קמ''''ש ואז זה לא יקרה מייד –אבל בטוח יקרה מתי שהוא. במצב 3 לא נתקלתי בבעיית התחממות ומצבי 4 ו5- היו משהו כמו הרגשת הטנדר המקורית שלי--- טנדר!!! גם כאן משחקים מרובים הביאו אותי למצב פשרה סביר של 3 מקדימה ו3- מאחור למעט מקרים בהם הייתי עמוס קצת בשביל האחרים- כי אני טנדר והם פאג''רו קצר (סנובים) והבולמים האחוריים עברו למצב 4. וככה שחקתי לי בין הכביש לכפר –יודע בוודאות שאני הולך לקנות לי את מערכת הקסמים של הכוונון מתא הנהג (עוד איזה 1600 שקלים – אבל הכרחי לשפיות) כי כמה אפשר להגיד לעצמך חבל שלא העברתי למצב 4 או חבל שאני לא על 2 ולעצור ולכוונן ולעצור ולכוונן ולעצור ו…………הבנתם?? ואז אמר לי אחד שהוא אח שלי שההוא משם עבר לשם והוא אחראי על מחלקת שיפורי רכב – ואני בכלל מכיר אותו ומייד הרחתי קומבינות וצלצלתי ושתינו קפה ודברנו ועלה הרעיון שאולי באמת הגיע הזמן לבדוק מה עדיף- המלך הבלתי מעורער מתוצרת RANCHO או איזה חתיכת ברזל אוסטרלית צהובה מתוצרת של מישהם שלא מתביישים לקרוא לעצמם OLD MAN EMU לך תגיד להם ש: ''''אמו'''' זה לא בדיוק משהו חיובי לשווק של כלום במדינה שלנו. ולמה אני מספר לכם את כל הקשקוש הזה- כדי שבאמת תדעו שלמרות שאני מכיר את האיש החביב הזה עשרים שנה אני גם חרא של בן אדם ואומר רק את האמת!! באמת!! אז זה הסכום שהיה—אני מקבל סט לניסיון – אני בודק למה וכמה ואיך שבא לי ובסוף אני מפרסם באתרי השטח וסתם למי שירצה לשמוע מה דעתי- אני תורם קצת שעות החלפה ועניין, וכבוד היבואן מסתכן בדעה שלילית. אישית אני מכבד את ההחלטה. כאיש שיווק ומכירות לא מהיום- אני לא הייתי לוקח סיכון כזה. ועוד משהו—אם אני בעד האוסטרליים אז אני מחפש קונה לברזל האמריקאי המשומש במצב חדש שיש לי וקונה את ה: ''''אמו'''' האוסטרלי הזה. שתדעו כולם למה הכנסתי את עצמי. חשבתם שRANCHO RS9000 זה מסובך?? לא ולא- זה משחק ילדים לעומת OLDMAN .האוסטרליים האלה מייצרים לכל רכב כמה סוגים- רך קשה ארוך קצר כזה וכזה ולך תגיד מה אתה רוצה… ואחרי כל זה הם אומרים שהבולם מכוונן לו באופן אוטומטי בין מצבי רך קשה לפי תנאי הדרך—באבא סאלי אמיתי!!! טוב- זה לא אוסטרליה פה אז מה שיש זה מה ששמנו—לפי הקטלוג זה היה הסוג הקשיח מבין שתי האפשרויות לרכב שלי. מה אני אגיד לכם??-אם אתם חיית כביש מצויה וש

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אריק2 10 בפברואר 2001 ב 18:34

צביקה, אני רואה שהתאריך הוא יו

צביקה, אני רואה שהתאריך הוא יום שישי, 11 בלילה...אתה בשטח ? נעלמת... בכל אופן, יופי של כתבה...ואולי גם אני אנסה אותם. שבוע טוב

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 10 בפברואר 2001 ב 19:58

צביקה שלח אלי באי - מייל את מס

צביקה שלח אלי באי - מייל את מסמך הוורד. תודה שץ אשמח גם לצירוף של כמה תמונות. שץ אם יש בעיה נא הרם לי טלפון ל - 052/742032

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול