11 בפברואר 2001 ב 12:27 4 תגובות 386 צפיות eial
ביום שבת נסעתי לתחרות של עידו בפרדס חנה והתאכזבתי !!! מאוד... חוסר הארגון החל בחניה הכניסה והיציאה היו משביל אחד שבקושי הספיק ויצר פקק נוראי הכניסה עצמה היתה רצופת בוץ כך שלהולכי רגל שהגיעו עם ילדים נשקפה ממש סכנת החלקה. לא היה מקום לעמוד. סימון גרוע של מקום העמידה גרם לי למצא את עצמי באמצע המסלול מבלי לדעת על כך. המשתתפים והקהל ממש הפריעו אחד לשני ובקיצור היה אירגון ברמה של משחק כדורגל בשכונה. ובקיצור היתה לי תחושה שהגעתי לאירוע של כל הקליינטים של עידו ושאני סתם מפריע. חבל שאירוע עם כזה פוטנציאל יוצא מגעיל כל כך. ואגב הגיע הזמן שאנחנו חובבי הג'יפים נתחיל להצביע ברגליים ולהחרים אירועים שבהם הקהל מקבל יחס של עדר. אייל
הוספת תגובה
  • 1. אריק2 11 בפברואר 2001 ב 11:36

ואילו אני, אני טיילתי להנאתי ב

ואילו אני, אני טיילתי להנאתי במדבר היפה והטוב. לגבי הצבעה עם הרגליים - כל עוד זה לא עם תשלום בכניסה... והרי אנו יודעים למה לצפות... רק בל ונשכח שאם אנו לא נהייה שם - העסק הזה ימשיך וייראה כך.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. זאביק 11 בפברואר 2001 ב 11:49

חבל מאוד שכך היה. הייתי באירו

חבל מאוד שכך היה. הייתי באירוע של עידו שנה שעברה, והארגון היה מאוד מסודר, כניסה אמנם לחוצה אבל מקום מסומן ומגודר לקהל, סדרנים ומרשלים בכל מקום וכו'' חבל שהרמה לא נשמרה לפחות.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. zvikabar 11 בפברואר 2001 ב 12:06

ברוך בואכה למזרח התיכון

ברוך בואכה למזרח התיכון

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. 1שלום 11 בפברואר 2001 ב 16:49

דווקא במעלה גמלא לא היו אנשים

דווקא במעלה גמלא לא היו אנשים בכלל רק אני אריה והבוץ הפרעי לבד לבד, טוב את סיפור החילוץ עם התמונות בשלב אחר, היות וסוכן הבטוח שלי היה בחופש ולא היה לי למי לצלצל לצורך חילוץ אז עבדנו קשות שעה וחצי הייליפט כננת שתי רצועות ובולדר ענק ובסוף נחלצנו לבד , הפריחה מדהימה חרבת כנף יפה מתמיד והכל רגוע ושקט חוץ משרון שהפריעה למנוחתו של איזה נחש באמצע שתיית ''''פינו נואר''''. נו טוב צריך להתאושש מסחיבת האבנים לא?? מאיר

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול