פורומים

- שטח 4x4

מתיחת פנים (וחוץ) לסמוראי

11 בפברואר 2001 ב 13:26 2 תגובות 419 צפיות יוסי שנהב
הפעם אני שואל בשביל חבר שנוסע על סמוראי. או .קיי אז הרכב נראה רע!! ואני לא מדבר על החיצוניות אלא דווקא על במצב מבפנים. הכל מתפורר ברמה שלאיש אין חשק לסוע באוטו (והוא לא אחד מפונק). הוא מתלבט בין החלפה לסמוראי במצב יותר טוב לבין שיחזור פנים הסמוראי שלו - עכשיו, הסמוראי שלו עבר לאחרונה שיפוץ גיר + מנוע והוא אמור להיות במצב מכאני צמויין. ...כל זה שביל לשאול אם משהו מכם יודע איפו משפצים את פנים הסמוראי או אם יש לכם רעיון אחר - הכל חתקבל בברכה. אורי.
הוספת תגובה
  • 1. מוני הגי''פאי 11 בפברואר 2001 ב 11:38

אורי למה לא לשפץ לבד. לוח המח

אורי למה לא לשפץ לבד. לוח המחחונים וא בסך הכל חתיכת מתכת שאפשר להחליף את כל הכפתורים אפשר להחליף או לקנות חדשים. הרצפה אפשר לצבוע אני ראיתי סיקסים משופצים עצמית שנראו מצוין. ואני בטוח שזה לא יעלה הון עתק ויהיה לו פנים כמו שהוא רוצה. אגב מה עלה בגורל הנעילות. הרכבת אותם ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. יוסי שנהב 11 בפברואר 2001 ב 11:50

אני שמח שאתה שואל.. כן איש אני

אני שמח שאתה שואל.. כן איש אני נעול:-) מאחורה בנתיים (בעזרתי האדיבה של זאביק). הזמן היה נגדנו ולא הספקנו את הקדמית אבל לא נורה. כבר מורגש שיפור של שמיים וארץ בעבירות :-). לגבי הסמוראי אולי באמת כדאי לעבוד על זה לבד? לא חשבתי על זה אפילו. נ.ב. בשישי האחרון התקנתי גם גז יד - הפתרון הזול והמושלם למנוע כבה בעליות!!!

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול