שלום לך משי, יש לנו כתבה על ה
שלום לך משי, יש לנו כתבה על התקנת נעילה בסמוראי באתר www.jeepolog.com בחור רציני כמוך צריך דחוף נעילה אחורית וקדמית, והמומחה שיתקין אותן הוא אתה!
תודה רבה על התגובה המהירה . ב
תודה רבה על התגובה המהירה . בהנחה שהתקציב שלי מוגבל משהו , יש לך ידע על שיפורי ההספק שעליהם כתבתי ?
שוב שלום, אני לא עסקתי בשיפור
שוב שלום, אני לא עסקתי בשיפורי מנוע לא בסמוראי וגם לא בג''יפ. לעניות דעתי ולצרכי האישיים, שיפורים אחרים חשובים יותר- נעילות, צמיגים, מתלים, יחסי העברה ועוד, לפני שאני מתחיל להתעסק עם המנוע. אני ממליץ לך להתעניין באתרי זוקי אמריקאיים, תמצא כמה כאלו ברשימת הקישורים של ג''יפולוג (כלמיני, רוקי-רואד, אי-זוק, ומחלקת סוזוקי שלמה באוף-רואד.קומ)
שלום לך ידידי עזוב אותך משיפו
שלום לך ידידי עזוב אותך משיפורי מנוע זה מיותר. תשים נעילה אחורית ואתה לא תכיר את הרכב. רמת העבירות שלו, וכמו כן שלך כנהג תעלה משמעותית. מומלץ בחום לשים איזי לוקר, אצלי בסמוראי זה עבד יופי. שיהיה לך בהצלחה. דרך אגב : כל שיפור מנוע בסמוראי הוא מיותר.
חברים ! תודה רבה על התשובות .
חברים ! תודה רבה על התשובות . לגבי ההבדל ביכולות הרכב עם נעילה אין ויכוח וראיתי זאת במו עיני אולם .... ( סליחה על העקשנות )חבר טוב שלי שנוסע בסמוראי והחליף את הקרבורטור , פילטר אויר פתוח , פתיחת סעפות פליטה ואגזוז נוסע ברכב ''''בהמתי'''' של ממש . ראתי סמוראים רבים וגם גיפים אחרים ויש לי ניסיון ''''מועט'''' בנהיגת שטח , תאמינו לי חברה אתם לא הייתם מאמינים- הרכב משאיר כלים חזקים מאחוריו באבק ( זה נכון שנוהג בו נהג טוב ) תגובתכם ?
לנסוע בצורה ''''בהמתית'''' עם
לנסוע בצורה ''''בהמתית'''' עם הסמי זו אולי הדרך המקובלת אבל יש כאן מספיק בעלי סמוראי בעבר שיוכלו לספר לך שגם עם מנוע סטנדרטי זו הדרך הנכונה להשמיד את הרכב. אם תיסע כמו שהמליצו לך כאן עם שתי נעילות, צמיגים טובים ושכל ישר, תגיע לרמות הרבה יותר גבוהות של עבירות, שליטה ברכב ואמינות. ואם כבר נעילה אז דעתי הפרטית היא שעדיף הלוקרייט על האי זי לוקר וכמובן שתי נעילות. חנן-ג''יפולוג.
לדעתי אתה נופל פה בחוסר תשומת
לדעתי אתה נופל פה בחוסר תשומת לב...אסביר : אין (בשום דרך הגיונית) סיבה לטפל במנוע...אלא מה שאנשים שונים עושים - מחליפים לגדול יותר...זה הוא סוד הקסם...