פורומים

- שטח 4x4

מידע כללי- סופה

11 בפברואר 2001 ב 18:13 6 תגובות 519 צפיות eyal2001
אשמח אם מישהו מכם יוכל לתת מידע ראשוני לרכישת סופה בתקציב של עד 30,000 שח. איך מאתרים? איך בודקים? איך יודעים האם המחיר הוגן? תודה מראש
הוספת תגובה
  • 1. נמרוד 11 בפברואר 2001 ב 16:28

אייל שלום, תרשה לי להפנות אותך

אייל שלום, תרשה לי להפנות אותך לכתבה של חנן בג''יפולוג על בדיקת סי-ג''י לפני קנייה. רוב הדברים רלוונטי מאד גם לבדיקת סופה. נמרוד, ג''יפולוג

http://www.jeepolog.com

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. eyal2001 11 בפברואר 2001 ב 16:56

תודה נמרוד. בכתבה אין התייחסו

תודה נמרוד. בכתבה אין התייחסות לנושא המחיר. מאחר ואין מחירון מסודר, כיצד אוכל לדעת האם המחיר הוגן? האם 30,000שח נשמע סביר למודל 93-94?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. נמרוד 11 בפברואר 2001 ב 17:05

אייל, קשה מאד לדבר על מחירים ו

אייל, קשה מאד לדבר על מחירים ולכן אנחנו אפילו לא מנסים. אין מחירון לג''יפים ולסופות, מה שיש זה ביקוש והיצע. מצב הרכב ורמת השיפורים יכולה להשפיע על המחיר במאות אחוזים. 30 קילושקלים לסופה משנה מוקדמת יכול להיות כדאי לדעתי רק אם מדובר ברכב במצב טוב במיוחד ועם שיפורים שמעניינים אותך. יש פה כמה חברים שסגרו עסקאות בזמן האחרון, אם ירצו יוכלו לספר לך באיזה סכום קנו סופה באיזה מצב. ודבר אחרון, אני לא יכול שלא להזכיר שיש אפשרות שנקראת CJ, אפשר לקנות ''''יותר CJ לשקל'''' מאשר כמעט כל אוטו אחר, אם לא חשבת על זה כדאי לשקול.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. יוסי שנהב 12 בפברואר 2001 ב 06:25

נמרוד. CJ זה תיק לא קטן שלא כל

נמרוד. CJ זה תיק לא קטן שלא כל אחד יכול לשאת. רכב שמתקלקל כל יומיים עם סיכון גדול לשבירת מכלולים בגלל מנוע חזק (אה.. גם בסופה זה ככה). ה-CJ דורש התעסקות שלא כל אחד יכול למצוא לה זמן. אייל. לדעתי CJ זה יכול להיות כיוון לא רע, אבל (וזה אבל גדול מאד) אני מאמין שלעומת סופה הוא דורש יותק התעסקות וזה אומר שאתה מתחיל ללמוד לטפל ברכב לבד, מה שאני רואה כדבר חיובי גם בגלל שכבעל CJ אני מפתח חיבה לרכב והוא אלי אותה חיבה (חירטוט פילוסופי יפה..אה). זו דעתי :-) CJ = הרבה זמן (לפחות בהתחלה) בטיפולים עד שמביאים את האוטו למצב של אפס (או כמעט אפס) תקלות. סופה = לא מכיר, אבל מאמין שדורשת פחות השקעה (לעומת CJ) - אחרי הכל זה רכב יותר מתקדם. בהצלחה. אורי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אריק2 12 בפברואר 2001 ב 13:57

אורי, אותו דבר !!! איך שקניתי

אורי, אותו דבר !!! איך שקניתי טיפלתי בגיר קלאצ'' הגה כח משאבת מים ועוד אלף ואחד דברים. צריך את החוסן הנפשי הזה... אסף, בוא ספר לנו על הרעשים שמעסיקים אותך יומם וליל...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 12 בפברואר 2001 ב 14:56

אייל וכח בחשבון שבשבועות או או

אייל וכח בחשבון שבשבועות או אולי החודשים הראשונים האותו ירצה לבדוק את נאמנותך אליו והוא יתקלקל אין סוף פעמים ולאחר שתוכיח את עצמך הוא יהיה לך לחבר אמיתי (ניסוח יפה לא????)

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול