פורומים

- שטח 4x4

עזרה מהמבינים

11 בפברואר 2001 ב 19:56 5 תגובות 408 צפיות profile imagesavyon
שלום כולם, נכשלתי בטסט שנתי על בוקסות קפיצים קדמיים, שאלתי היא: האים אני יכול להחליף לבד בוקסות וגומיות לקפיצים הקדמיים בלי כלי עבודה מיוחדים ובלי נסיון קודם בהחלפה כלשהיא? מהם הסיכונים ואו הבעיות שעלולות להיגרם? מה צריך לפרק ומה עלול ליפול? אודה לכל אחד שיכול לעזור ולתרום מהידע והנסיוןשלו. סביון
הוספת תגובה
  • 1. זאביק 11 בפברואר 2001 ב 18:16

לא ציינת את סוג הרכב, כך שקשה

לא ציינת את סוג הרכב, כך שקשה לענות, אבל ניתן לטפל בכל דבר לבד. אתה המכונאי הכי אמין שתמצא, ושיטפל לך ברכב בצורה הטובה ביותר (וכמובן הזולה ביותר). לגבי טיפול וכלים ? יש ספרי טיפולים של היינס לרוב כלי הרכב, והם (בחלקם) מציינים את קושי הטיפול. כלים תמיד אפשר להשאיל או לקנות, הם לא נעלמים. בהצלחה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image savyon 11 בפברואר 2001 ב 18:20

צודק, סליחה... הנושא הוא סיקס

צודק, סליחה... הנושא הוא סיקס !

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. השמשוני 11 בפברואר 2001 ב 18:43

אפשר,,,,,,,,,,,, אפשר לעשות ה

אפשר,,,,,,,,,,,, אפשר לעשות הכל לבד...רק : א. עבודה קשה וקצת מתסכלת. ב. אין צורך בכלים מיוחדים חוץ מסבלנות ג. תבדוק!!!!! בדרך כלל ''''כישלון בטסט'''' מחייב אישור מוסך מוסמך על התיקון

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. פרסום 11 בפברואר 2001 ב 21:12

לפני שאתה מתחיל בעבודה אני מצי

לפני שאתה מתחיל בעבודה אני מציע לך להסתכל על טיפ רלוונטי באתר שלנו: קישור המפרסם נמחק בהצלחה ולהתראות בשטח חנן-ג''יפולוג

http://www.jeepolog.com/jplg_small_tips.html

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. מוני הגי''פאי 12 בפברואר 2001 ב 14:13

אם אתה מתכוון לבושנגים אז ניתן

אם אתה מתכוון לבושנגים אז ניתן בקלות להחליף ובושינג אחד עולה 15 שח קשה לתאר את הפעולה בכתוב אם תרצה אתה יכול להתקשר אלי 04 8201139

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול